29 / 04 / 2024

Akdeniz Belediyeler Forumu

Akdeniz Belediyeler Forumu

Napoli Belediye Başkan Yardımcısı Alessandro Fucito, İtalyan Belediyeleri Ulusal Birliği’nin (ANCI) düzenleyeceği Akdeniz Şehirleri Forumu için UCLG Başkanı Dünya Yerel Yönetimler ve Belediyeler Birliği) Kadir Topbaş’tan destek istedi.

Balıkesir Büyükşehir vizyon projeleri ile Antalya’da!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliğinin iş birliğinde, Pyramids Grup Fuarcılık tarafından düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı açıldı. Fuara Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de katıldı.

Akdeniz Belediyeler Birliği'nin binası Kepez'e taşınacak!

Kepez'de yükselecek Kepez Belediye Meclisi toplantısında, çeşitli şehirlerde 62 belediyenin üyesi olduğu Akdeniz Belediyeler Birliği'nin (AKBB) yeni hizmet binasının Kepez'e taşınması karar için alındı.

6. Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açtı!

Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde organize edilen “6. Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı ve Yerel Yönetimler Sempozyumu” geniş çaplı bir katılımla açıldı.

Antalya City Expo 2016 Fuarı ne zaman?

Bu yıl 6'ncısı düzenlenen Antalya Şehircilik ve Teknoloji Fuarı (City Expo), Türkiye Belediyeler Birliği ve Akdeniz Belediyeler Birliği'nin işbirliğiyle 16 Mart tarihinde kapılarını açacak.

Antalya'da imar mevzuatı semineri yapıldı!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, Büyükşehir Yasası 'imar mevzuatı' hakkında bilgilendirme semineri verdi.

AKBB Antalya'da imar mevzuatı bilgilendirme semineri verdi!

Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB), hizmet kalitesini artırmak için 19 ilçe belediyesinin imardan sorumlu bürokratlarına, yeni Büyükşehir Yasası ile ilgili ‘imar mevzuatı’ bilgilendirme semineri verdi.

Soner Çetin'e Çevre Dostu Ödülü!

Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kentsel Dönüşüm projesindeki çevreci yaklaşımı dolayısıyla, Ekonomi Gazetecileri Derneği ve +1 Televizyonu tarafından ödüle layık görüldü...

Kadir Topbaş, Akdeniz Belediyeler Forumu’na davet edildi!

Napoli Belediye Başkan Yardımcısı Alessandro Fucito, İtalyan Belediyeleri Ulusal Birliği’nin (ANCI) düzenleyeceği Akdeniz Şehirleri Forumu için UCLG Başkanı Dünya Yerel Yönetimler ve Belediyeler Birliği) Kadir Topbaş’tan destek istedi.

Gürsel Öngören: Kentsel dönüşümde belediyeler rantı unutmalı!

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm için yasal düzenlemelerde bazı değişiklikler yapılması gerektiğini söyledi. Gürsel Öngören 'Kentsel dönüşümde belediyeler rantı unutmalı' dedi...

Trakya Cam 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı!

Trakya Cam, 8-11 Ocak 2014 tarihleri arasında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından İstanbul’da düzenlenen ‘5. UEVF 2014 – 5. Ulusal Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’na katıldı.

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nde deprem konferansı verecek!

Prof. Dr. Şükrü Ersoy Marmara Belediyeler Birliği’nde deprem konferansı verecek. Ersoy, “2013’te Türkiye’de Yaşanan Afetler ve Depremler”, “Nüfus ve Zemin Ekseninde Olası İstanbul Depremi” konularını anlatacak...

Belediyeler artık 'Akıllı Kent' vizyonu ile hareket ediyor!

Yerel seçimlere 3 ay kala hizmet yarışına giren belediyeler, yeni projelerle vatandaşın hayatını kolaylaştırıyor. Belediyeciliği sadece asfalt yol yapmaktan ibaret görmeyen başkanlar, ‘Akıllı Kent’ vizyonuyla hareket ediyor...

5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı gerçekleşti!

5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı gerçekleşti. 33. Enerji Verimliliği Haftası kapsamında düzenlenen 5. Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı'nın "Sanayide Enerji Verimliliği" konulu panelinde Nurettin Özdebir konuşma yaptı...

Akdeniz Belediyeler Forumu Haberi

Akdeniz Belediyeler Forumu


Filistin Nablus Belediye Başkanı Ghassan Al Shaka ve Napoli Belediye Başkan Yardımcısı Alessandro Fucito, UCLG Başkanı (Dünya Yerel Yönetimler ve Belediyeler Birliği) ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ı Saraçhane Belediye Sarayı’ndaki makamında ziyaret etti.


Belediye Başkanları; Napoli Belediyesi ve İtalyan Belediyeleri Ulusal Birliği (ANCI) tarafından Ekim 2014’de Napoli’de düzenlenecek olan Akdeniz Şehirleri Forumu’nun Destek Komitesi’ne Kadir Topbaş’ı davet etti ve destek istedi.


Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Kadir Topbaş da programının uygun olması durumunda Akdeniz Şehirleri Forumu’nun Destek Komitesi’ne katılacağını...