05 / 05 / 2024

akdeniz depremi

akdeniz depremi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, saat 05.35'te, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 84,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, saat 16.41'de Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasında yer alan bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Deprem, yerin 50,72 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan ( AFAD ) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem 15,4 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasından edinilen bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı, 51,6 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sayfasından edinilen bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Sarsıntı, 21,39 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz Doğu Baseninde 4.5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 15.00 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Akdeniz'de 3,7 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 17.43'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 3,7 büyüklüğünde deprem oluştu...

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,3 büyüklüğünde bir deprem oluştu.

Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Akdeniz'de 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 13,09 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz'de 4,8 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetim Başkanlığı internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 20.41'de merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4,8 büyüklüğünde deprem oluştu...

Akdeniz'de 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD ) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada, saat 15.15'te Akdeniz doğu baseni merkezli deprem meydana geldiği bildirildi...

6.4 büyüklüğünde Hatay depremi sonrasında AFAD ve EMSC’den tsunami uyarısı!

Avrupa Akdeniz Sismoloji Merkezi veya kısaca EMSC, Hatay depremi sonrası tsunami uyarısı yaptı.

Kahramanmaraş depremi sonrası harita değişti! İşte güncel harita

Yüzyılın en büyük depremi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkez üslü zelzele Türkiye haritasını değiştirdi. Güneydoğu ve Akdeniz bölgelerinin son halini haberimizde görebilirsiniz.

Akdeniz limanlarında yıllık ortalama 900 bin yolcu hedefleniyor!

2013 Kruvaziyer Sektör Raporu yayınlanmak için gün sayıyor. Raporda Türkiye’nin 24 limanı için 24 ayrı iş planı çıkarıldı, genel strateji belirlendi. Sektörün hedefi, önemli bölgelerde liman başına Akdeniz ortalaması olan yıllık 900 bin yolcuyu yakalamak.

Lütfi Elvan: Akdeniz'in iki yakası bağlanıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, 487 kilometrelik Akdeniz Sahil Yolu ' nun bölünmüş yol haline getirileceğini belirterek, Yüz akımız Akdenizimizin yol çilesini bitiriyoruz...

Lütfi Elvan: 487 kilometrelik Akdeniz Sahil Yolu bölünmüş yol haline gelecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, 487 kilometrelik Akdeniz Sahil Yolu ' nun bölünmüş yol haline getirileceğini belirterek, " Akdenizimizin yol çilesini bitiriyoruz " dedi...

İdris Güllüce: Temiz bir Akdeniz için her şeyi yapmaya hazırız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Kenya’da Avrupa Çevre Ajansı Genel Müdürü Hans Bruynınckx ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı / Akdeniz Eylem Planı İcra Direktörü Gaetano Leone ile görüştü.

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 07.01'de Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem kaydedildi.Sarsıntı 14,7 kilometre derinlikte gerçekleşti...

Akdeniz'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) alınan bilgiye göre, Akdeniz'de, saat 07.01'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı 14,7 kilometre derinlikte gerçekleşti.

İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması başvuruları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği "İzmir Akdeniz Akademisi Tasarım Koridorları Ulusal Fikir Yarışması" için başvurular bugün başladı. Son başvuru tarihi 8 Eylül 2014 Pazartesi günü olacak.

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığından (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz doğu baseninde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, yerin 42 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Akdeniz Gayrimenkul Anonim Şirketi, Ali İbrahimağaoğlu, Hüseyin Avni İbrahimağaoğlu ve Yurdagül Korkmaz tarafından 40 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 20 Haziran 2014 tarihinde Ataşehir'de kuruldu.

Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı, Antalya'nın Gazipaşa ilçesine bağlı köylerde hissedildi...

Akdeniz'de deprem meydana geldi!

Akdeniz'de saat 23.30'da 4,5 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre, Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

akdeniz depremi Haberi

akdeniz depremi

Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığının internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 06.03'te, Akdeniz Doğu Baseni'nde 4,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.


Sarsıntı yerin 7,03 kilometre derinliğinde...