07 / 05 / 2024

Akdeniz imar

Akdeniz imar

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açmak için çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mustafa Gültak'tan imar planları için çağrı!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, imar çalışmaları için çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Mustafa Gültak: Mersin'de 5 binlik imar planı acilen hazırlanmalı!

Mithat Paşa Mahallesi'nde ziyarette bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, kentte imar planlarının acilen hazırlanması gerektiğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz’in imar sıkıntıları çözülecek!

Mersin Akdeniz'de sanayi tesisleri arasında kalan imar sıkıntısı yaşanan yerler için binlik planlar hazırlandı.

Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü yok!

Siyasi analist Tony Ebu Necm, Fransa'nın Akdeniz'de petrol ve gaz aramak için Lübnan topraklarındaki rolünü güçlendirmeye çalıştığına dikkat çekti ve Fransa'nın Lübnan'ı yeniden imar etmek için maddi gücü olmadığını belirtti...

Akdeniz'in imar sorunları çözülüyor!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin ve Akdeniz’e sadece 15 ay içerisinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında projelerin sağlandığını açıkladı.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Mersin'in imar sorunu çözülüyor!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin’in kent planı ile ilgili en önemli sorunlarından olan 1/5000 ölçekli nazım imar planının ilk aşamasının çözüldüğü müjdeledi.

Türkiye'de kentleşme ve imar rantı!

Akdeniz'de Yeni Yüzyıl Gazetesi'nin konuk yazarlarından Deniz Karataş bugün köşesinde kentleşme ve imar hakkında yazı yazdı. İşte o yazı...

Mersin Akdeniz kıyılarındaki kaçak yapılar yıkılıyor!

Mersin Akdeniz Belediyesi, kıyı kenar çizgisi ve imar kanunlarına aykırı olarak kumsala inşa edilen çok sayıda prefabrik binanın yıkımına başladı.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mersin Merkez'de yeni imar yolları açılıyor!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Mersin Merkez'de yeni imar yolları açma çalışmalarına başladı. Bölgede, imar planında yol olarak gözüken ancak çeşitli nedenlerle işlerlik kazanamamış yolları açılıyor.

Akdeniz imar Haberi

Akdeniz imar

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına devam ediyor. Ekipler son olarak Adanalıoğlu, Çay ve Çilek mahallelerinde yol açma çalışması gerçekleştirirken, ihtiyaç duyulan alanlarda açılan yollar, ulaşım sıkıntısı çeken vatandaşlara kolaylık sağlıyor.


Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni yol açma ve düzenleme programına hız verdi. Kentin 4 bir yanında yoğun mesai harcayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt kaplama, kaldırım imalatı gibi işlemlerinin yanı sıra imarlı yeni yol açma çalışmalarına da devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Adanalıoğlu, Çay ve Çilek mahallelerinde yeni yol açma işlemlerini tamamladı. Adanalıoğlu sahil yolu ile Çay Mahallesi 6405 Sokakta yol açma çalışmalarını tamamlayan ekipler, buradaki işlemlerin ardından Çilek Mahallesine geçti. Çilek Mahallesi 63119, 63123 ve 63125...