20 / 07 / 2024

akenerji hangi bankadan kredi alacak

akenerji hangi bankadan kredi alacak

Akenerji Elektrik Üretim A.Ş, International Finance Corporation'dan aldığı kredinin geri ödenmesi için Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların biri ya da birkaçından 5 yıl vadeyle kredi alınmasına karar verdi...

Emeklilerin hesaplarına tam bu kadar yatacak: Denizbank emekli promosyon ne kadar? İşte Denizbank promosyon 2024!

Emekliler en yüksek promosyon veren bankaları ve hangi bankadan ne kadar promosyon alınabileceğini merakla araştırıyor. En çok merak edilen bankalar arasında Denizbank yer alıyor. İşte Denizbank promosyon 2024!

Akbank tek mesaja 250 bin TL verecek

Şu sıralar kredi arayan vatandaşlar hangi bankadan daha avantajlı kredi alabileceklerini araştırıyorlar. Akbank tarafından vatandaşlara kolay kredi verilmesi hakkında önemli bir duyuru yapıldı.

İş Bankası'nın bu kampanyası emeklileri tavlayacak!

İş Bankası'nın yaptığı duyuruda emekli promosyon rakamlarını güncellediği açıklandı, milyonlarca emekli en çok promosyon rakamının hangi bankadan geleceğini merak eden emeklilerin yüzünü güldürecek hamle geldi. İşte İş Bankası'nın güncel emekli promosyon kampanyası.

2023 sandık görevlisi ücreti ne kadar? Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak?

Seçimlerde sandıkta vazife yapan müşahitlerin ücretleri, 28 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı seçimlerinin sona ermesinin akabinden gündemdeki yerini aldı. Peki sandık görevlilerinin ücretleri ne zaman yatacak? 2023 sandık görevlisi ücretleri hangi bankadan alınacak?

Faizsiz kredi veren bankalar hangisi? Hangi bankadan faizsiz kredi alınır?

Son günlerde büyüyen maddi sıkıntılardan dolayı kendilerine çıkar yol bulmak isteyen vatandaşlar faizsiz kredi veren bankaları araştırıyorlar. Sizde hangi bankadan faizsiz kredi alınır? Sorusuna cevap arıyorsanız, detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz.

TOKİ 500 TL para iadesi ne zaman yapılacak? TOKİ para iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ sosyal konut projesine başvuran vatandaşlar 500 TL ödeme yapmıştı. Başvurusu onaylanmayanlar 500 TL geri ödemesinin ne zaman yapılacağını merak ediyor.

İş Bankası promosyonda rakip tanımıyor! Rekor promosyon ödemesi almak için son günler!

Emekli vatandaşlar en yüksek promosyonu hangi bankadan alabileceklerini araştırmaya devam ediyor.  Özel bankaların promosyon tutarı ile ilgili yarışı devam ederken İş Bankası rekor promosyon ödemesini açıkladı. İşte İş Bankası promosyon tutarları…

En uygun krediyi hangi banka veriyor?

Kredilerin faiz oranları ve minimum vade süreleri bankadan bankaya değişmektedir. İşte “En uygun krediyi hangi banka veriyor?” sorusunun yanıtı!

Bugüne kadar bildiklerinizi unutun! Emekli maaşı taşıma işlemi nasıl yapılır? Yüksek promosyon için hemen buna bakın!

Bankalar arası emekli promosyon yarışı kızışmışken emekliler en yüksek promosyonu hangi bankadan alırız diye merak etmeye başladı. Müşterisi olduğu bankanın promosyonundan memnun olmayan emekliler süre dolmadan banka değiştirebilirsiniz! İşte detaylar...

2 bin TL taksitlerle ne kadar konut kredisi alınabilir?

Konut kredisi faiz oranları Temmuz ayında da düşmeye devam ediyor. Aylık 2 bin TL taksitlerle hangi bankadan ne kadar konut kredisi alınabilir?

Ayda 2 bin TL taksitle hangi bankadan ne kadar konut kredisi alınır?

Güncel olarak en uygun konut kredisi faiz oranı ile ayda 2 bin TL taksitlerle 113 bin 500 TL’ye kadar konut kredisi kullanılarak 141 bin 900 TL’ ye kadar konut edinilebilir. Kredi Pazarı tüm bankalardan ayda 2 bin TL konut kredisi ödeyerek ne kadar konut kredisi alınabileceğini hesapladı. 

Konut kredisi hangi bankadan alınmalı?

Ev almayı kolaylaştıran bankaların konut kredisi imkânı birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Peki konut kredisi hangi bankadan alınmalı?

Kayaşehir TOKİ başvuru bedeli iadesi hangi bankadan alınacak?

TOKİ'nin Kayaşehir'de hayata geçirdiği ve 6-7 Mayıs tarihlerinde kurayla satışa sunduğu 1.500 konut için toplamda 130 bin başvuru kabul edildi. Peki Kayaşehir TOKİ başvuru bedeli iadesi hangi bankadan alınacak?

akenerji hangi bankadan kredi alacak Haberi

akenerji hangi bankadan kredi alacak


Akenerji Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz Yönetim Kurulu, Şirketimiz ile International Finance Corporation  arasında 24 Haziran 2010 tarihinde imzalanan Kredi Sözleşmesi uyarınca kullanılan 75.000.000 ABD Doları'nın ("IFC Kredisi") geri ödenmesi amacıyla ve IFC Kredisi ile şartlarının (faiz oranı, teminat, yükümlülükler  vb.) en azından aynı ya da daha iyi olması kaydıyla, Şirketimiz adına en fazla 5 yıl vadeyle, Türkiye'de faaliyet gösteren bankaların biri ya da birkaçı nezdinde her nevi krediler için başvuruda bulunmaya, krediler ile ilgili imzalanması gereken tüm kredi sözleşmeleri ve taahhütnamelerin imzalanmasına karar...