03 / 07 / 2024

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Bağlı Ortaklık Birleşme Kararının açıkladı.

KİPTAŞ Etiler'deki 1361 konutluk dev projeye resmen başlıyor! KİPTAŞ Karanfilköy Projesi'ni Mesa İnşaat yapacak!

KİPTAŞ Etiler Karanfilköy projesinin inşaatı resmen başlıyor. KİPTAŞ Karanfilköy projesinde 1.361 adet konut, 112 adet ticari ünite ve 20 ofisin yanı sıra cami ve okula da yer veriliyor.

Arzum yurtdışında büyüyor! Arzum Elektrikli Ev Aletleri'nden Çin ve ABD hamlesi

Daha önce Hong Kong ve Almanya'da şirketler kuran Arzum, Çin'de de yüzde 100 bağlı ortaklık kurdu. Arzum, ABD'de şirket kurma çalışmalarını sürdürüyor.

Kızılbük GYO'nun 240 milyon adet payı halka arz edilecek!

Sinpaş GYO'nun bağlı ortaklığı Kızılbük GYO'nun 240 milyon TL tutarındaki sermayesini temsil eden 240 milyon adet payı halka arz edilecek.

Adesa Gayrimenkul, Zermeram projesi için Seha İnşaat ile ortaklık kuracak!

Adesa Gayrimenkul ile İttifak Holding A.Ş. bağlı ortaklığı Seha İnşaat arasında, Konya Meram'daki Zermeram projesinin 1. ve 2. etaplarında satışı gerçekleştirilmeyen bölümlerinin yapımı ve satışı amacı ile bir Adi Ortaklık kurulmasına karar verildi. 

KİPTAŞ Eyüpsultan'da dev kentsel dönüşüme başlıyor!

KİPTAŞ Eyüpsultan'da kentsel dönüşüm projesine başlıyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Eyüpsultan kentsel dönüşüm projesinin başlayacağı alandaki gecekondu sahipleriyle görüştü...

Karlıtepe Gayrimenkul'ün sermayesi 71 milyon TL'ye çıkıyor!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı.

THY Havaalanı Gayrimenkul'den ortaklık açıklaması!

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi KAP'ta havalimanlarında yatırım amaçlı ortaklık için araştırmalar yapıldığını açıkladı.

Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor!

Gaziantep'te faaliyet gösteren Kervan Life İnşaat yeni bir projeye başlıyor. Küçükkızılhisar’da hayata geçirilen Kızılkent Konakları'nda yaşam başlıyor.

Büyük Artı Gayrimenkul'den hisse devri!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklık hisse devri işlemleri hakkında açıklama yaptı.

Akiş GYO'dan ortaklık açıklaması!

Akiş GYO bağlı ortaklıkların birleşme işlemlerine başlanmasına daire karara ilişkin açıklama yaptı.

Akfen GYO'dan bağlı ortaklık devri açıklaması!

Akfen GYO bağlık ortaklık devriyle alakalı olarak Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Atakule GYO ortaklık davası için temyiz yoluna başvurdu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Ankara 4. İdare Mahkemesi'nde açılan ortaklık davasına verilen karar aleyhine temyiz yoluna başvuruldu. Şirket Danıştay 14. Daire Başkanlığı'nın 2016/1564 sayılı dosyası kapsamında sonuç beklediğini KAP'ta açıkladı

Saf GYO'dan bağlı ortaklık sermaye artırımı açıklaması!

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda bağlı ortaklık sermaye artırımı hakkında açıklama yaptı. İşte Saf GYO'nun KAP açıklaması:

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme Haberi

Akfen Bağlı Ortaklık Birleşme

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yapılan açıklama şöyle;

15.12.2015 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformunda, European Bank For Reconstruction and Development (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) ("EBRD")'nin, Şirketimiz Akfen Holding A.Ş. ("Akfen Holding" veya "Şirketimiz")'nin bağlı ortaklığı olan; hidroelektrik üretim santrali yatırımı yapan özel amaçlı şirketlere sahip Akfenhes Yatırımları ve Enerji Üretim A.Ş. ("Akfenhes"), rüzgar enerjisi santrali yatırımları yapmakta olan özel amaçlı şirketlere sahip Akfenres Rüzgar Enerjisi Yatırımları A.Ş. ("Akfenres") ve güneş enerjisi santrali yatırımları yapmakta olan özel amaçlı şirketlere sahip Karine Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ("Karine GES")'ne yatırım yapması ile ilgili görüşmelerin sonuçlandığı ve bu çerçevede 14 Aralık 2015 tarihinde, EBRD ile Şirketimiz, Akfenhes, Akfenres, Akfen Elektrik Enerjisi Toptan Satış A.Ş.  ("Akfen Toptan") ve Karine GES arasında, Subscription...