13 / 05 / 2024

akfen gyo aralık yatırımcı raporu

akfen gyo aralık yatırımcı raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Şubat 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO Aralık 2015 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Aralık 2015 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Avrupakent GYO yatırımcı ile buluşuyor! 13 -14- 15 Aralık'ta talep toplayacak!

Avrupakent GYO halka açılıyor. Merakla beklenen halka arz için 13-14-15 Aralık tarihlerinde, Ak Yatırım liderliğinde oluşturulan konsorsiyum tarafından talep toplanacak.

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor! Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık!

Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri açıklandı. Merakla beklenen halka arzda, 7-8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. 

Akfen GYO'dan Söğütlüçeşme, Yalıkavak, Kıyıkışlacık'a 3 yeni proje! 170 milyon dolarlık yatırım! 

Akfen GYO Kadıköy Söğütlüçeşme, Bodrum Yalıkavak ve Kıyıkışlacık’ta yer alan 3 yeni projeyi 2026'ya kadar bitirmeyi planlıyor. İşte ayrıntılar... 

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2. oturumu 15 Aralık'ta!

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin ilk oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesinin 2'nci oturumu ne zaman yapılacak? İşte ayrıntılar...

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Yeşil GYO'nun iflas davası 9 Aralık'ta!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) aleyhine açılan iflas davasının yargılaması 9 Aralık günü saat 10:05'te yapılacak. 

Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO'nun tüm portföyünde gerçekleşen kira geliri Mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre EUR bazında yüzde 151 TL arttı. Bu kapsamda Akfen GYO Mart 2021 aylık yatırımcı raporu yayınlandı. 

Akfen GYO'nun finansal borçları yapılandırıldı!

Akfen GYO'nun finansal borçların 10 yıl vadeli olarak yeniden yapılandırılması işlemleri planlandığı ve kreditörlerle mutabık kalındığı şekilde gerçekleştirildi.

Akfen GYO Şubat 2021 aylık yatırımcı raporu!

Akfen GYO Şubat 2021 Aylık Yatırımcı Raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı.

Yeşil GYO'nun borçlanma süresi 31 Aralık'a uzatıldı! 

Sermaye Piyası Kurulu, Yeşil GYO'ya borçlanma sınırına uyum sağlanmasına ilişkin 31 Aralık 2021 tarihine kadar ek süre verdi. 

Akfen GYO'nun 2020 yılı faaliyet raporu güncellendi!

Akfen GYO, TTK'nın 199.maddesi uyarınca hazırlanan Şirket Bağlılık Raporu'nun sonuç kısmı eklenmiş haliyle 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait faaliyet raporunu yayınladı.

akfen gyo aralık yatırımcı raporu Haberi

akfen gyo aralık yatırımcı raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aylık Yatırım Raporu kapsamında " Şubat 2016 " raporunu yayınladı. 


Dosya için