21 / 05 / 2024

Akfen GYO yatırımcıları

Akfen GYO yatırımcıları

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2013 Haziran ayı yatırımcı raporunu açıkladı...

Borsa yatırımcılarına kritik uyarı geldi: Özellikle GYO'lara dikkat edin!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci,   resmi Twitter hesabı http://twitter.com/TebernKireci1'den, borsa yatırımcılarının özellikle GYO'lara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu! Sur Tatil Evleri GYO yatırımcıları şokta!

Sur Tatil Evleri GYO halka arzında SPK onaylı izahname de yayımlandı. Borsa İstanbul’da 14 Aralık’ta gong, Sur Tatil Evleri GYO için çaldı. Ancak uzun zamandır görülmeyen bir açılış yaparak halka arz yatırımcısını korkuttu. Borsada halka arzlarda tavan serisi bozuldu...

Ümit Özcan, Ata GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine atandı!

ATA GYO Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyeliğine Ümit Özcan'ın getirildiği açıklandı. İŞte ayrıntılar...

AVM'lerin kira gelirindeki yükseliş GYO yatırımcılarının beklentilerini artırdı!

Kira gelirleri hızla artıyor. Bu durum AVM’lerin gelirlerini de etkiliyor. AVM’lerin kira gelirindeki hızlı yükseliş GYO yatırımcısının beklentisinin de artmasına neden oluyor.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Emlak Konut GYO, sektör ve ülke ekonomisine katkı sunmaya aralıksız devam ediyor. Şirket, yeni yatırımlar ve proje teslimlerini hızla sürdürüyor. Emlak Konut GYO Genel Müdürü Hakan Gedikli, gayrimenkulün yatırımcılar için en doğru yatırım aracı olduğunu söyledi.

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Mistral GYO sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi. 

Akfen GYO yatırımcu sunumunu yayınladı!

Akfen GYO, yatırımcı sunumu Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-15.1 sayılı Özel Durumlar Tebliği'nin 10.maddesi kapsamında yayımladı.

Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve konut sektörüne güveniyor!

EXPO Turkey by Katar Fuarı'na katılan Sinpaş GYO'nun Genel Müdürü Seba Gacemer, sektör ve fuarla ilgili açıklamalarda bulundu. Gacemer, ''Körfez yatırımcıları Türkiye'ye ve sektöre güveniyor. Yatırımcılar projeleri gezmeden sadece maket üzerinden ev aldı'' diye konuştu.

Sinpaş GYO yatırımcıları SPK'ya başvurdu!

2007'de halka açılan ve hayal kırıklığı yaratan Sinpaş GYO, yatırımcıları isyan ettirdi. Hisseleri dibe vuran şirketin bilançosunda usulsüzlük olduğunu iddia eden yatırımcılar SPK'ya başvurdu.

Kerem Bilge: Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (REIA) Başkanı Kerem BİLGE, yabancı yatırımcıya konut satışının istenilen seviyeye gelmemesinin birkaç nedeni bulunduğunu belirtti. Bilge, 'Yabancı yatırımcılar ülkede güven arar' dedi.

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu!

Suudi yatırımcılar Projebeyaz International ile buluştu. Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, temsilcilere en doğru projeleri bulacaklarını söyledi. Görüşme, İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından organize edildi.

CNR Emlak Fuarı'nda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak!

CNR Emlak 2014 Fuarı'nı bu yıl 35 bin yatırımcı ziyaret edecek. Fuar 11-114 tarihleri arasında düzenlenecek. Fuarda Rusya Körfez yatırımcıları ağırlayacak. Fuar'da 200'ün üzerinde proje tanıtılacak.

Akfen GYO yatırımcıları Haberi

Akfen GYO yatırımcıları

Akfen GYO tarafından yapılan açıklama şöyle; 


İlanı görüntülemek için tıklayın


Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: VIII, No:54 sayılı Tebliğinde yeralan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını; bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan...