19 / 05 / 2024

Akfen İnşaat cennet koyu otel projesi

Akfen İnşaat cennet koyu otel projesi

İstanbul Levent’teki Loft projelerinin ardından Ankara İncek’te yeni bir projeye başlayan ve Bodrum’da otel yatırımına hazırlanan Akfen İnşaat, kentsel dönüşüme de sıcak bakıyor.

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Cennet Koyu’ndaki kapasite artışına onay çıktı! 

İş insanı Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat'ın Muğla Bodrum’daki Cennet Koyu’nda yapım çalışmalarına başladığı otelin kapasite artışı onaylandı. İşte detaylar...

Akfen İnşaat, Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yenileyecek!

'Okullardan Yarınlara' eğitime destek programına bağışçı olarak katılan Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi'ni yıkıp yeniden yapmak üzere protokol imzaladı. 

Akfen İnşaat'tan eğitime destek! Burhaniye Anadolu Lisesi 6 ayda tamamlanacak!

Cumhurbaşkanlığı’nın ‘Okullardan Yarınlara’ eğitime destek programına katılım gösteren Akfen İnşaat, Balıkesir Burhaniye Anadolu Lisesi’ni yıkıp yeniden inşa edecek.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi!

Toplam 26 adet daireden meydana gelen Cennet Koyu Evleri ultra lüks konut projesi olarak dizayn ediliyor. Çağdaş İnşaat Cennet Koyu Evleri fiyat listesi 450 bin Euro'dan başlıyor ve 2 milyon 950 bin Euro'ya kadar çıkıyor. 

Akfen İnşaat ve Akfen GYO Adi Ortaklığı kuruldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen İnşaat ve Akfen GYO ortak oldu.

Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Akfen GYO ve Akfen İnşaat devir sözleşmesi imzalıyor.

Akfen İnşaat yurtdışında projeler inşa edecek!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle yurtdışında proje yapacağını dile getirdi.

Akfen İnşaat yurtdışına açılıyor!

Akfen İnşaat, konut sektöründeki yatırımlarını yurtdışına taşıyor. Firma, Brexit sonrası Avrupa'nın finans merkezi olacak ABD ve Frankfurt'ta konut projesi yapacak..

Akfen GYO, Akfen İnşaat'ın gayrimenkullerini değerlendirecek!

Akfen GYO, bugün Yönetim Kurulu Kararı ile Akfen İnşaat'ın elinde bulunan gayrimenkul, menkul ve varlıklarının Akfen GYO bünyesinde değerlendirilmesi için görüşmelere başlanmasına karar verildi.

Bulvar Loft Akfen İnşaat fiyat listesi!

Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen Bulvar Loft projesi Ankara İncek Gölbaşı'da yükseliyor. Projede toplam 822 daireye yer veriliyor...

Akfen İnşaat'tan yurtdışına hastane planı!

Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Türkiye’de üstlendikleri şehir hastanesi yatırımlarını yurtdışına taşımayı açıkladı. Akın, “Yurtdışına yönelik açılma ve yatırım konusunda benim kişisel bir hedefim var. Bu şirketi oraya da taşımak istiyorum” dedi.

Akfen İnşaat İncek Loft'ta Enes Batur'u ağırladı!

Yıllardır birçok projede boy gösteren Akfen İnşaat sosyal atağa geçti. Firma, Ankara İncek Loft'taki konut projesinde YouTuber Enes Batur Sungurtekin'i misafir etti.

Akfen İnşaat cennet koyu otel projesi Haberi

Akfen İnşaat cennet koyu otel projesi

İstanbul Levent’te Loft markalı iki projeyle sektörde adından söz ettiren Akfen İnşaat, Ankara’ya taşıdığı markayı geliştirmeye devam ediyor. Ankara’nın yeni yüzü olarak tanımlanan İncek bölgesinde kentin gelişimine uygun konseptte inşa edilen İncek Loft projesi gördüğü ilgiyle de dikkat çekiyor. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Selim Akın, İstanbul’da Levent’teki Loft projelerini bitirdikten sonra Ankara’ya yöneldiklerini belirterek, “Burada arsamız vardı. Loft markasını devam ettirelim dedik ve İncek Loft’a başladık” dedi. Selim Akın, projenin Ankara’nın son yıllardaki gelişme aksı olan İncek’te yapıldığını vurgulayarak, 1199 üniteden oluşan projede yaklaşık 800 dairenin satıldığını söyledi. Projenin bu denli ilgi görmesinde düzenledikleri kampanyaların da etkili olduğunu dile getiren Akın, “İlk satışa çıktığımızda bölgede metrekare fiyatları 4 bin TL seviyesindeydi. Biz 3 bin TL’den satışa çıktık....