08 / 05 / 2024

akfen kasım raporu

akfen kasım raporu

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

Akfen GYO Kasım 2020 aylık yatırımcı raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Kasım 2020 aylık yatırımcı raporunu yayınlandı. 

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2.79 arttı!

GYODER, Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2019 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.53 oranında, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.79 oranında arttı...

Yeni konut fiyatları Kasım'da yüzde 2,92 arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi'nin Kasım 2018 Raporu'na göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.27 oranında; geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 2.92 oranında; endeksin başlangıç dönemi olan 2010 yılı Ocak ayına göre ise yüzde 83 oranında artış gerçekleşti..

Türkiye İMSAD Kasım 2018 Sektör Raporu açıklandı!

Türkiye İMSAD İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi, Kasım ayında bir önceki aya göre 1,82 puan geriledi ve 83,81 puan seviyesine indi. 

ABD'de ikinci el konut satışları Kasım ayında yükselişe geçti!

National Association of Realtors'ın (NAR) raporu verilerine göre;ABD'de ikinci el konut satışları Kasım ayında yükselişe geçti.

Akfen GYO Kasım 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu. 

Hazır Beton Endeksi Kasım'da yüzde 0,6 oranında arttı!

Hazır Beton Endeksi 2017 Kasım Ayı Raporu'na göre bileşik endeks olan Hazır Beton Endeksi kasım ayında eşik değerine oldukça yaklaşırken önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,6 oranında artış yaşandı. 

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Kasım 2017 Raporu!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Kasım ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Kasım ayı genel bakış raporu...

Akfen GYO Kasım 2016 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,35 attı.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Kasım Raporu yayınlandı!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2016 Kasım ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Kasım ayı genel bakış raporu...

Konut fiyatları Kasım'da en çok Antalya'da arttı!

Mortgage Uzmanı Garanti’nin desteğiyle Reidin ve GYODER tarafından hazırlanan emlak endekslerinin 2015 Kasım ayı raporu yayınlandı. Antalya, metrekare başına yüzde 3,08 değer artışıyla kiraların en çok yükseldiği il oldu.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım'da yüzde 0,79 arttı!

GYODER ve Reidin Yeni Konut Fiyat Endeksi Kasım 2015 Raporu açıklandı. Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre, Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 0.79 oranında arttı.

akfen kasım raporu Haberi

akfen kasım raporu

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Aylık Yatırım Raporu kapsamında " Kasım 2016 " raporunu yayınladı. 


Dosya için