07 / 05 / 2024

akg minepor

akg minepor

Türkiye’nin en büyük gazbeton üreticilerinden AKG Gazbeton, Ar - Ge çalışmaları sonucunda tamamen yerli imkânlarla ürettiği yeni nesil ısı yalıtım plağı Minepor’u sektörün hizmetine sundu.

Türk yalıtım plağı Minepor Avrupa'dan onay aldı!

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesinden onay aldı.

Türk yalıtım plağı Minepor Avrupa'da onaylandı!

AKG Gazbeton, ürettiği ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesi'nden (ETA) onay alan ilk Türk firma oldu.

Türk yalıtım plağı Minepor, Avrupa'da onaylandı!

AKG Gazbeton firması, Türkiye'de ilk kez üretilen ısı yalıtım plağı Minepor ile Avrupa Teknik Değerlendirmesi'nden onay aldı. Minepor, AB'ye üye 28 ülkeye doğrudan ihraç edilebilecek.

Caprice Gold mağdurlarından Akgündüz’e suç duyurusu!

Caprice Gold’dan devremülk alanlar, projeyi 5 yıldır teslim etmeyen Fadıl Akgündüz’ü mahkemeye verdi. Doğan Bakırcı, “Biz Akgündüz’ün tamamen bu işi bırakıp kaçtığını düşünüyoruz.” dedi.

Caprice Yatırımcıları Derneği'nden Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusu!

“Jet Fadıl” olarak bilinen Fadıl Akgündüz hakkında, projelerini tamamlamayıp kaçtığı iddiasıyla mağdurlar tarafından suç duyurusunda bulunuldu...

Mesut Akgül: Mamak'ta 25 bin gecekondu daha yıkacağız!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ''25 bin gecekonduyu yıktık. 25 bin taneyi daha yıkmayı planlıyoruz. AŞTİ'nin taşınması, ulaşımın çözülmesi koordineli olmalı. AŞTİ'nin Mamak'a gelmesi için çok uğraştım" dedi.

Elif Vural Akgün kimdir?

Mimar Elif Vural Akgün kimdir? Elif Vural Akgün, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Elif Vural Akgün, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Elif Vural Akgün...

Fadıl Akgündüz hakkında suç duyurusu!

Caprice Gold ve Caprice Maldivler projesi mağdurları, Fadıl Akgündüz ve çalışanları hakkında nitelikli dolandırıcılık yaptıkları gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu...

AKG yeni yatırımı ile yüzde 100 yerlileşecek!

AKG, Türkiye’de stratejik bir yatırımı daha bu yıl faaliyete geçiriyor. Firma, 3 milyon euroya mal olacak CAB lehim fırınlarını haziran itibarıyla hizmete alarak, üretimini yüzde 100 yerlileştirmeyi planlıyor.

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Akgül Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Akgül tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 15 Ocak'ta Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, 1988 Sokak'ta kuruldu.

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği Mesut Akgül'ü ziyaret etti!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİM-Der) Başkanı Sezai Mallı ve Yönetim Kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü ziyaret etti..

Hasan Akgün, Büyükçekmece projelerini anlattı!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, CHP'nin çalışma toplantısında 2015 yılında hayata geçirilmesi hedeflenen vizyon projelerini anlatarak deneyimlerini paylaştı. Akgün, '' Dünya kenti olacağız '' dedi.

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Fadıl Akgündüz'ün gizli ortağı olduğu Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından Halkalı Atakent'te Halal Home Otel projesine başlanacak. Caprice Gold mağdurlarının haklarına karşılık projeden daire teklif ediliyor...

akg minepor Haberi

akg minepor


AKG Gazbeton inovatif Ar-Ge çalışmalarıyla başta yalıtım olmak üzere gayrimenkul ve alt sektörlerine kazandırdığı katma değerli ürünlerine bir yenisini ekledi. AKG Gazbeton Ar-Ge ekibi tarafından yoğun çalışmalar neticesinde, mineral esaslı yerli hammaddelerle “Yeni Nesil Isı Yalıtım Plağı Minepor” üretildi. Minepor, inşaatlarda binaların iç ve dış cepheleri ile otopark tavanlarında betonarme yüzey yalıtımı ihtiyaçlarına cevap vermek için kullanılacak. Yapısındaki yanmazlık özelliğinin yanı sıra üst düzey yalıtım, hafiflik, sağlamlık, estetik ve pratik uygulanması Minepor’un önemli özellikleri arasında yer alıyor. 

Minepor’un A1 sınıfı hiç yanmaz özelliği, TSE tarafından belgelendi. TSE’nin yangına tepki testini başarı ile geçerek ‘Hiç Yanmaz Ürün Belgesi’ almaya hak kazanan Minepor, bu özelliği ile sektördeki önemli bir eksikliğin de giderilmesini sağladı. Klasik yalıtım sistemlerinin çözemediği problemleri ortadan kaldırarak binaların ısıl...