06 / 05 / 2024

Akgedik indirim talebi

Akgedik indirim talebi

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

Gayrimenkul sektöründen tapu harcında indirim talebi! Son dakika: Sektöre yeni vergiler geliyor!

2024'ün başında gündeme gelen vergi değişiklikleri yerel seçimlerin sonrasına bırakılmıştı. Peki hangi vergiler gündemde? Gayrimenkul sektöründe neler değişecek? 

Konutlara ait aidatlarda indirim talebi var! Bakın ne olacak? 

Siteler üzerinde %18’lik KDV yüküne yönelik açıklamalar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından geçtiğimiz günlerde yapılmıştı. Açıklamaların ardından konut sitesi yönetimlerinden bir hamle bekleniyor. 

Tesla'dan flaş hamle! 3. indirim geldi

ABD'li elektrikli otomobil üreticisi Tesla, ABD'de en pahalı iki elektrikli araç modelinin fiyatlarında azalan talebi artırmak için bu yıl üçüncü kez indirim yaptı. İşte tüm detaylar...

Asgari Ücret Komisyonu SGK primi üzerinde çalışıyor!

Asgari ücret belirleme komisyonunun bugün toplanması beklenmiyor. Yüzde 14 olan SGK primlerinde indirim talebi konusunda işçi ve işverenlerin mutabık kaldıkları ve 5 puanlık indirim üzerinden çalışmaların yürütüldüğü belirtildi.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

TESK'ten 'elektrik faturalarında indirim' talebi!

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yüzde 20'si vergi ve kesintiler olan elektrik faturalarında mutlaka indirime gidilerek hem vatandaşlar hem de esnafımız sevindirilmelidir." ifadesini kullandı.

Akgedik Yunuskent Projesi’nde TOKİ indirimi!

TOKİ borcunu erken ödeyenlere yüzde 20 indirim fırsatı sağlıyor. Yunusemre Belediyesi önderliğinde düzenlenen 5 bin 500 konutluk Akgedik Yunuskent Projesi’nin ilk etabında yaşayan bin 101 hak sahibi faydalanabilecek.

Mağaza kiralarında yüzde 50 indirim talebi!

KMD Başkanı Serhan Tınastepe, mağazaları tekrar açmaya başlayacakları süreçte alışveriş merkezleri ve cadde mağazaları mal sahiplerinden kiralara ilişkin indirim talep ettiklerini ifade etti...

TOKİ Akgedik'te indirim için imza kampanyası!

TOKİ Manisa Akgedik Yunuskent Projesi’nin 2. etabında hak sahipleri yüzde 8’lik fiyat indiriminden memnun kalmadı ve 3 günde 600 imza topladı.

TOKİ Akgedik'te indirime gitti, vade fiyatları uzatıldı!

Manisa'nın Yunusemre ilçesindeki Akgedik Yunuskent Toplu Konut Projesi'nin 2. etabında yüzde 8 indirim uygulanacak ve 3+1 daireler 180 ay vade ile alınabilecek.

TOKİ Akgedik Yunuskent'te indirim talebi!

Manisa Yunusemre Belediyesi ve TOKİ tarafından hayata geçirilen 5 bin 500 konutluk Akgedik Toplu Konut Projesi'nin 2'nci etabında fiyatlar açıklandı. Fiyatları yüksek bulan vatandaşlar indirim talebinde bulundu.

Konut kredi faizlerinde indirim talebi!

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun, kamu bankalarının konut kredi faiz oranlarını düşürmesiyle ilgili konuştu. Coşkun, faiz oranlarının daha da düşmesini beklediklerini açıkladı.

Perakendecilerden kira stopajı ve KDV'de indirim talebi!

BMD Başkanı Öncel, "Her AVM’de ortalama 10 olmak üzere 4 binden fazla mağaza halen boş duruyor. Caddelerde de benzer bir durum söz konusu. Biz kamu otoritesinin en azından bir iki yıl da olsa kiralamalarda yüzde 20’lik stopajı indirim talep ediyoruz" dedi...

Akgedik indirim talebi Haberi

Akgedik indirim talebi

Toplu Konut İdaresi tarafından hayata geçirilen Manisa Akgedik Yunuskent’nin 2. etabında hak sahibi olan vatandaşların fiyat indirimi talebine duyarsız kalmayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, 2. Kez gittiği Ankara’dan fiyatlarda yüzde 8 indirim, 3+1 dairelerde ise 180 ay
vade ile alabileceğini açıklamıştı. 

Manisa Kulis Haber'de yer alan habere göre; TOKİ hak sahipleri yüzde 8'lik indirimden memnun olmadı. Duruma tepki gösteren hak sahipleri, yeni bir indirim isteyip, imza kampanyası düzenlendi. 3 günde 600 imza topladıklarını söyleyen hak sahipleri, imzaları Cumhurbaşkanlığına gönderdikleri söylerek en az yüzde 15'lik indirim beklediklerini...