18 / 05 / 2024

Akhisar zeytin osb

Akhisar zeytin osb

Akhisar'da zeytine özel OSB kuruluyor. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş işlemleri tamamlanırken; Türkiye’nin dört bir yanından yatırımcılar taleplerini iletmeye başladı.

Zeytin üretiminde kara tablo! Akhisar'da rekolte düştü, zeytinyağı 250 lirayı bulabilir!

Akhisar Ziraat Odası Ahmet Akbuğa, bu yıl zeytinyağında rekoltenin düşük olacağını belirterek, “Yüzde 80 oranında bir üretim kaybı yaşanabilir. Zeytinyağının litresi 250 liraya kadar çıkabilir” dedi.

Sofralık zeytinin başkentinde hedef 130 bin ton ihracat! Zeytin fiyatları ne kadar? İşte 2 Kasım 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin yeşil zeytin üretiminin yüzde 70'inin, siyah zeytin üretiminin ise yüzde 35'inin yapıldığı Akhisar'da bu sene sofralık ve yağlık olmak üzere toplam 350 bin tona yakın zeytin rekoltesi bekleniyor. Peki zincir marketlerde zeytin ne kadar? A101 ve Migros'ta zeytin kaç TL?

Manisa Akhisar'da 10.9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Akhisar İcra Dairesi, Manisa Akhisar'da yer alan zeytin fabrikası ve bahçeyi icradan 10 milyon 900 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Balıkesir Zeytin OSB'de inşaat ruhsatıları veriliyor!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi'de ilk inşaat ruhsatı verildi. Zeytin OSB Müdürü Mehmet Özerdoğan, açıklamalarda bulundu.

Piyap İnşaat'tan Akhisar’a otel projesi!

Akhisar ve Söke OSB'de üretim tesislerini açan Piyap İnşaat konut sektörüne girmeyi planlıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Şiyar Ertene, Akhisar’da otel ve benzin istasyonu projelerinin olduğunu söyledi.

Manisa Akhisar OSB'de 22.5 milyon TL'ye satılık fabrika!

Manisa Akhisar Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan 44 bin metrekare arsa üzerinde kurulu 16 bin 500 metrekarelik fabrika binası satışa çıkarıldı. Fabrikanın satış bedeli 22 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Burhaniye İhtisas OSB'nin temeli atıldı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, 45 hektarlık alanda içinde 36 tesisin bulunacağı Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) temeli törenle atıldı.

Manisa Akhisar Zeytin OSB'nin alt yapı ihalesini Nimtaş İnşaat kazandı!

Manisa'nın Akhisar İlçesi'nde kurulan ve 28 parseli satılan Zeytin-Zeytinyağı ve Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin alt yapı işleri ihaleyle Nimtaş İnşaat'a verildi.

Balıkesir Burhaniye Zeytin OSB'nin temeli 16 Temmuz'da atılacak!

Balıkesir Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas Organize Sanayi için 16 Temmuz’da temel atma töreni düzenlenecek. 36 işletmenin yer alacağı Zeytin OSB 440 dekarlık alan üzerine inşa edilecek.

Akhisar Arena'ya isim önerisi!

Akhisar'da yapımı yarım kaldıktan sonra belediye meclisi kararıyla inşaatı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na devredilen yeni stadın adının, "Zeytin Arena" olması önerisi geldi.

Akhisar Zeytin İhtisas OSB çalışmaları başladı!

Kurulum aşaması tamamlanıp parsel satışlarına başlanılan Akhisar Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar başladı.

İnegöl OSB'ye ortaokul inşa edilecek!

İnegöl Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü tarafından Akhisar Mahallesinde, Akhisar İlkokulu bahçesine yaptırılacak olan 24 derslikli Ortaokulun protokolü Bursa Valisi Münir Karaoğlu’nun katılımıyla imzalandı.

Türkiye'nin ilk zeytin ihtisas OSB'si Manisa'da kuruldu!

Türkiye'nin ilk Zeytin ve Zeytinyağı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Manisa'nın Akhisar ilçesinde kuruldu. 13 milyon zeytin ağacı ile zeytinde Türkiye'nin başkenti olmaya aday Akhisar'da Zeytin İhtisas OSB'nin kuruluşu tamamlandı.

Akhisar zeytin osb Haberi

Akhisar zeytin osb


Ağaç sayısında Aydın’dan sonra ikinci sırada gelen Manisa Akhisar’da, zeytin ve zeytinyağına özel bölge kurulacak.


Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı Türevleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluş işlemleri tamamlanırken; Türkiye’nin dört bir yanından yatırımcılar taleplerini iletmeye başladı. Süleymanlı Kasabası’ndaki bin 100 dekarlık alanda kurulacak OSB, bölge zeytinciliğine sıçrama yaşatacak. Bölgede 2 fazlı sisteme geçilerek karasu problemi ortadan kaldırılırken, üretim artığı prinanın da alternatif yakıt olarak kullanılması için fabrika yer alacak. OSB, ilçede bulunan 300’e yakın işletme ve 35’i aşkın zeytinyağı fabrikasının yanı sıra Türkiye’nin her yerindeki yatırımcıların buluşma noktası olacak.



Merkez olacağız

Bölgede üretimin başlaması için son çalışmaların da tamamlandığını söyleyen Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şenol Ürküp, bugün tanıtım ve değerlendirme toplantısı yapacaklarını belirtti. İhtisas OSB ile birlikte Akhisar zeytininin marka...