06 / 05 / 2024

akıllı evler yaygınlaşacak mı

akıllı evler yaygınlaşacak mı

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Sinan Ekşi, 4.5G teknolojisiyle akıllı ev ve şehirlerin yaygınlaşacağını söyledi.

Akıllı evlere talep arttı! Bu evler depremi saniyeler öncesinde haber veriyor!

Akıllı evler özellikle deprem sonrasında çok fazla talep görmeye başladı. Uzmanlara göre vatandaşlar artık akıllı evleri tercih etmeye başladı.

Deprem korkusuna son! Akıllı mobil capsül ev geliyor!

6 Şubat Kahramanmaraş depreminin ardından beklenen İstanbul depremi ve ülkemizin deprem bölgesi olması gerçeği güvenli yaşam alanları arayışını başlattı. İşte ''Akıllı mobil capsül evler'' deprem korkusunu ortadan kaldırmak için geliyor. Peki akıllı mobil capsül ev nedir, özellikleri neler?

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

BİM'den akıllı cep telefonlarında inanılmaz fırsat! Samsung ve Xiaomi 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de en çok tercih edilen marketler zincirinden biri olan BİM, akıllı cep telefonunu yenilemek isteyenlere öyle bir haber verdi ki... Duyan havalara uçacak! Peki, BİM'de hangi akıllı cep telefonları satılıyor? Samsung, Xiaomi... İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Migros'tan Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate görülmemiş indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros, Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saate indirim uyguladı! Yeni fiyatları görenler Migros'a koşacak! Peki, Migros'da Xiaomi Mi Watch Lite akıllı saat fiyatları ne kadar? İşte 22 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Akıllı evlerin sayısı 2 sene içerisinde 350 milyonu aşacak!

Dünyada dengeleri alt üst eden pandemi akıllı evleri de etkiledi. Açıklanan resmi verilere göre, 2023 yılında 350 milyonu geçeceği belirtiliyor.

Akıllı şehirler yaygınlaşıyor: Kentler dönüşüyor!

Akıllı şehirler gittikçe ön plana çıkıyor. Akıllı şehirlerin yarattığı değerin örneklerle aktarıldığı bir rapor hazırlandı. Bu raporda, akıllı şehirler için yapılması gerekenlere yer verildi. Peki akıllı şehirler neden önemli? İşte ayrıntılar...

Göçler ‘Akıllı Şehir’ yatırımlarını hızlandırdı!

Teknoloji ve dijital dönüşüm hayatımızın her noktasını etkilerken akıllı şehir projeleri de bu büyük dönüşümün bir parçası haline geldi. Akıllı binalar, enerji verimliliğini sağlayan akıllı kentsel aydınlatmalar, en yaygın akıllı şehir uygulamaları olarak gösteriliyor.

Akıllı şehir teknolojileri trendi yükseliyor!

Akıllı şehir teknolojileri yükseliş gösteren trendlerden. 2019'da 83,1 milyar dolar pazar büyüklüğüne sahip akıllı şehirler ekosistemi, 2026'ya kadar 297 milyar dolar büyüklüğe ulaşacak.

Akıllı Şehir Uygulamaları ile günlük hayat kolaylaşacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 3. Türkiye 2023 Zirvesi’nde akıllı şehir projeleriyle ilgili yürütülen çalışmaları anlattı. 

Epson akıllı şehirler için çalışacak!

Epson, ''Akıllı Sürdürülebilir Şehirler için Birleşik Uygulama Programı'nın (U4SSC) teknoloji ortağı oldu.

Z kuşağının gayrimenkul tercihi: Akıllı evler!

ADNKS sonuçlarına göre, Z kuşağının gayrimenkul tercihi geleneksel olmayan öncelikler oldu. İnternet ve cep telefonuyla büyüyen gençlerin ilk tercihi akıllı evler oldu.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

akıllı evler yaygınlaşacak mı Haberi

akıllı evler yaygınlaşacak mı

Mobil İletişim Araçları ve Bilgi Teknolojileri İş Adamları Derneği (MOBİSAD) Başkanı Sinan Ekşi, 4.5G teknolojisiyle akıllı ev ve şehirlerin yaygınlaşacağını söyledi. "Yeni nesil teknolojiler kervanında vagon değil, lokomotif ülke olabilmek için 4.5G-5G altyapısına uygun hizmet ve ürünler üreterek, dünyaya ihraç etmeliyiz" diyen Ekşi, 4.5G ile akıllı ev ve şehirlerin daha fazla görüleceğini vurgulayarak "Bundan böyle akıllı ülke olacağız" ifadelerini...