06 / 05 / 2024

akıllı konut

akıllı konut

Hatice Kolçak, "Müteahhitler taralından sadece 3-5 bin liralık maliyet farkıyla mutfağa konulan ankastre ürünleri ve tavandaki led aydınlatma gerekçe gösterilerek konutlar, lüks adı altında 100 bin liraya varan fiyat farkı ile tüketiciye satılıyor" dedi.

Gelecekte konutların yarısı akıllı olacak!

Konut sektörünün önde gelen firmalarından Dumankaya İnşaat binalarına akıllı ev sistemi kurdu. Tanıtımda konuşan ZET Teknoloji Genel Müdürü Aydın Yavuz, gelecekteki evlerin yüzde 50'sinin akıllı olacağını söyledi...

Murat Kurum: İlk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz!

Esenler’de rezerv yapı alanında 60 bin konut ürettiklerini dile getiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Burada dünyanın sıfırdan kurulan ilk akıllı şehir projesini hayata geçiriyoruz" dedi.

Dorçe Prefabrik Avustralya'da akıllı konut üretiyor! 

Modüler bina çözümleri sağlayan Dorçe Prefabrik, Avustralya'da akıllı konut teslimlerini gerçekleştirdi.

Yabancılar eşyalı ve akıllı ev istiyor!

Türkiye'de yabancıya konut satışı, Ağustos ayında uçuşların yeniden açılmasıyla artmaya başladı. Türkiye'den ev alan yabancılar genel olarak akıllı ve eşyalı konutlara yöneliyor. 

Hafele akıllı ev çözümleriyle yabancı yatırımcılar arasında fark oluşturuyor!

İnovasyonda global bir model olan Hafele, akıllı çözümleriyle her evi farklı beklentilere uygun hale getiriyor. Hafele Concept sayesinde konut alıcılarıyla empati kuruyor ve ihtiyaçları en uygun şekilde analiz edebiliyor.

Elite Concept akıllı ev konseptiyle yüksek tasarruf sağlıyor!

Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. Elite Concept, akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlıyor. 

Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'nı 5 bin kişi ziyaret etti!

TOKİ, Emlak Konut, KİPTAŞ ve Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün destekleriyle düzenlenen A-TECH- Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sistemleri Fuarı'na 5 binin üzerinde ziyaretçi katıldı.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

Mehmet Özçelik: Akıllı şehirlere önem veriyoruz!

Özçelik "Sosyal konut üreten bir kuruluş olarak, akıllı şehirlerin ve akıllı konutların gelecek zaman diliminde daha çok konuşulacağını, insan hayatına daha çok gireceğini ve sektörün de buna göre kendi tasarımını revize edeceğine inanıyoruz" dedi

TOKİ akıllı konut üreterek akıllı şehirler kuracak!

13 yılda 720 bin konutu hayata geçiren ve 8 bini aşkın sosyal donatı rakamına ulaşan TOKİ, iyilik üreten bir idare olarak, akıllı kent kavramını da temsil ediyor.

TOKİ, Akıllı Şehir Fuarı'nda yer alacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 1-3 Haziran tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek Smart City Expo İstanbul (İstanbul Akıllı Şehir Kongre ve Fuarı)fuarında yer alacak.

Batman'da akıllı evlere rağbet artıyor!

Son yıllarda lüks konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren şehirlerin arasında ilk sıralarda yer almaya başlayan Batmanda yapılan evlerin büyük çoğunluğunda akıllı ev sistemleri kullanılmaya başlandı.

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü!

Nlogo İstanbul akıllı yatırım formülü kapsamında aylık 1.000 TL'den başlayan taksitler ile konut sahibi olunabiliyor. Özyurtlar İnşaat imzası ile yükselen proje 7 blok halinde yükseliyor.

Akıllı evler ihtiyaç olmaya başladı!

Markalı konut projelerinin ayrıcalıklarından olan akıllı ev sistemleri, teknolojideki gelişmelere paralel her geçen gün kendini yenilerken, sağladığı konfor ve güvenlikle lüksten çok ihtiyaç olmaya başladı.

akıllı konut Haberi

akıllı konut

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, "Müteahhitler tarafından sadece 3-5 bin liralık maliyet farkıyla mutfağa konulan ankastre ürünleri ve tavandaki led aydınlatma gerekçe gösterilerek konutlar, lüks adı altında 100 bin liraya varan fiyat farkı ile tüketiciye satılıyor" dedi. Kolçak, rüzgar analizi ve akıllı ev gibi birçok özellik yakın zamanda standart haline gelecek noktaya ulaşmışken, ankastre mutfak ve tavandaki 3-5 led aydınlatmaya lüks demenin tüketiciyi aldatmak olduğunu ve böyle yapan müteahhitlerin haksız kazanç sağlandığını vurguladı. 


Yeni...