14 / 05 / 2024

Akın 688 güncel fiyatları

Akın 688 güncel fiyatları

Akın 688 Konutları'nda 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Satışları 1 Mart'ta başlayacak olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. İşte Akın 688 teslim tarihi...

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

İnşaat demir fiyatları haftaya indirimle başladı! Fiyatlar resmen çakılıyor! Güncel demir fiyatları

Ticaret Bakanlığı tarafından denetim altına alınan inşaat malzemelerinde son dakika gelişmeler takip ediliyor. Demir fiyatları geçtiğimiz hafta itibariyle düşüşe geçerken bugün bir indirim daha geldi. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları...

Geleceğin aracı Hyundai Staria Ekim fiyat listesini güncelledi! Hyundai Staria güncel fiyatı ne kadar?

Geleceğin aracını tasarlayan Hyundai, Staria modeliyle büyük ilgi gördü. Hyundai, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyatını belirlerken, ‘geleceğin aracı’ Staria’nın da güncel yeni fiyatını açıkladı. 

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru fiyatlarındaki son durum haftanın son işlem gününde vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki 18 Ağustos Cuma dolar ne kadar oldu? Dolar/TL kuru kaç lira? Bugün dolar ne kadar ? Dövizciye gitmeden önce herkes baksın! İşte güncel dolar/TL kuru.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor! Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023!

Nisan 2023 TOKİ İstanbul kuraları resmen peş peşe çekiliyor... İşte Başakşehir, Arnavutköy, Esenler güncel kura takvimi 2023... Hemen bakın!

Son dakika altın bilezik fiyatları! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? Güncel altın bilezik fiyatları

Yıl sonuna sayılı günler kala, güncel altın fiyatları araştırılmaya devam ediyor. Haftanın dördüncü işlem gününde güncel altın bilezik fiyatları yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediyor. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 22 Aralık 2022 altın bilezik kaç TL?

Altın sahalara geri dönüyor! Elinde 1 gram bile altını olan acilen göz atsın! Güncel canlı altın fiyatları 4 Kasım 2022

Altın fiyatları son dakika gelişmeler, altın alıp satmak isteyen yatırımcılar tarafından takip ediyor.  Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselerek sahalara geri döndü. Elinde 1 gram bile altını olan hemen göz atsın! İşte güncel 4 Kasım 2022 altın alış satış fiyatı.  

Akın 688 güncel fiyatları Haberi

Akın 688 güncel fiyatları

Akın 688 teslim tarihi bilgisinden önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. Ankara Eryaman'da inşa edilen proje Akın İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Toplamda 664 tane daire ve 24 tane ticari birimden oluşan Akın 688 Evleri Şehit Osman Avcı Mahallesi'nde yer alıyor. Proje 6 blok olarak yükseliyor. 


Ankara Akın 688 Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Proje Göksu ve Beğendik'e yürüme mesafesinde bulunuyor.


Akın 688 daire fiyatları 1 oda 1 salon dairelerde 120 bin TL'den, 2 oda 1 salon dairelerde 185 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerde ise 300 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Sosyal donatı alanları arasında;  yarı olimpik yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness salonu ve otoparka yer verilen Akın 688 teslim tarihi...