18 / 05 / 2024

Akın Adıgüzel balıkesir açıklaması

Akın Adıgüzel balıkesir açıklaması

Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara ( Gölcük depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

TOKİ Balıkesir Manyas kuraları bugün çekiliyor! Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı!

TOKİ Balıkesir Manyas projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün yapılacak. Peki Balıkesir TOKİ 2024 kura sonucu nereden öğrenilir? İşte Balıkesir Manyas TOKİ 2024 kura sonucu sorgulama ekranı...

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

1936 yılında evinin önünü en güzel süsleyenlere ikramiye verilmiş!

1936 yılında bahçe sahiplerine, evlerinin önünü güzel süslemeleri halinde ikramiye verilmiş.

SON DAKİKA! Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem! Çevre illerden de hissedildi!

Kandilli Rasathanesi’nden alınan verilere göre, Balıkesir’de 4 şiddetinde deprem oldu! Kandilli Rasathanesi, daha sonra, depremin şiddetini 3.8 olarak güncelledi.

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

TEKNOFEST’e ziyaretçi akını! 3 günde 1 milyona yaklaştı!

Atatürk Havalimanı’nda 27 Nisan Perşembe günü başlayan TEKNOFEST adeta ziyaretçi akınına uğradı. Teknoloji yarışmaları ve hava gösterileriyle devam eden TEKNOFEST’e 3 gün içinde her yaştan 925 bin 437 kişi geldi.

İstanbul'dan Bodrum’a deprem akını! 3 günde taşınan var!

Yıllardır İstanbul’dan gidenlerin yerleşmek için en fazla tercih ettiği yerlerden olan Bodrum, Kahramanmaraş depremlerinin ardından ise adeta İstanbulluların göç akınına uğruyor. Peki neden Bodrum’u seçiyorlar?

İstanbul Havalimanı’nda bayram yoğunluğu! Tatili kapan havalimanına akın etti! Günlük yolcu sayısı 200 bini geçti!

Ramazan Bayramı tatilini memleketinde veya tatil merkezinde geçirmek isteyenler İstanbul Havalimanı’na akın etti. Günlük yolcu sayısı 200 bini geçerken, bayram trafiğinin arife günü olan 20 Nisan Perşembe günü daha da artması bekleniyor.

Altın yükseliş yoluna girdi! Altın Piri İslam Memiş elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi!

Altının Piri İslam Memiş altının yükseliş yoluna girdiğini söyleyerek, elinde 1 gram bile altını olanlara güzel haber verdi. 

Balıkesir'de göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi! 

Balıkesir'in gözde ilçeleri arasında yer alan Gönen, sakin hayat sevenler tarafından yoğun talep görüyor. Bölgedeki göl manzaralı köyler gayrimenkul yatırımcılarının radarına girdi. İşte ayrıntılar... 

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Dolar adım adım o rakama gelecek! Doların Efendisi Selçuk Geçer açıkladı, duyanlar mıh gibi çakıldı! Hemen göz atın!

Akın Adıgüzel balıkesir açıklaması Haberi

Akın Adıgüzel balıkesir açıklaması


Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, 17 ağustos Marmara (Gölcük) depreminin 15.yılında, yaptığı yazılı bir açıklama ile deprem gerçeğine dikkat çekti.

Özellikle 1. derece deprem bölgesi olan Balıkesir’in depreme hazırlıklı olması gerektiğini ifade eden Adıgüzel, depremlerde can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi konusunda, yararlanılması gereken bilim dallarından bir tanesi de jeofizik mühendisliği çalışmaları odlunun altını çizdi.


Balıkesir ilinin depremselliği ve 17 Ağustos depremi sonrası Balıkesir’de 15 yılda neler değiştiğinin yanı sıra yapılması gerekenleri sıralayan Jeofizik Mühendisleri Odası Balıkesir İl Temsilcisi Akın Adıgüzel, özetle şunları dile getirdi.


“BALIKESİR İLİ DEPREMSELLİĞİ


Güney Marmara bölgesinde kalan ilimiz 1.derece deprem bölgesinde yer almaktadır. Bölgedeki tektonizma ya bağlı olarak oluşan aktivite sığ odaklıdır. Dünyanın sayılı doğrultu atımlı faylarından olan kuzey anadolu fayı (KAFZ), dört kola...