02 / 05 / 2024

Akın Trend fiyatları

Akın Trend fiyatları

Dairelerin 3+1 ve dubleksten meydana geldiği projede 96 adet daire bulunuyor. Proje Bursa İl'inde yükseliyor. Akın Trend Bursa satış ofisi telefon numarası 0224 247 87 89 olarak belirlendi.

Bursa Akın Trend güncel fiyatları!

Akınlar Group tarafından hayata geçilen projedeki dairelerde 20 Haziran' dan itibaren yaşam başlayacak. Bursa Akın Trend güncel fiyatları 3+1' ler 310 bin TL' den başlıyor.

Kuzey Kıbrıs  gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı!

Poundla kira gelirinin yanı sıra cazip konut fiyatlarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti adeta yabancı gayrimenkul alıcılarının akınına uğradı. Magusa, İskele, Gaziveren’in büyük ilgi gördüğünü dile getiren Yatırım Danışmanı Özge Özler, en çok talebin Rusya, İran ve Avrupa’dan geldiğini dile getirdi.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara akın etti! 29 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları seçimin hemen ardından düşmeye başladı. Gram altın 1364 TL olurken altın bilezik fiyatları da düştü. Yatırımcılar ise kuyumculara akın etti. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? 29 Mayıs altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! Bu rakamları görenler kuyumculara fırladı! 17 Mayıs Çarşamba altın bilezik fiyatları 

17 Mayıs Çarşamba altın fiyatları düşüşe geçerken, altın bilezik fiyatları çakıldı. Bu rakamı görenler  kuyumculara fırladı. Altın bilezik fiyatları bugün ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları kaç lira? 17 Mayıs 2023 altın bilezik fiyatları.

Altın satışları ikiye katlandı! Yatırımcılar Kapalıçarşı'ya akın ediyor! Kuyumcular resmen doldu taştı!

Altın fiyatlarındaki hareketlilik ve seçim sonrası belirsizlik yatırımcıları Kapalıçarşı'ya akın ettirdi. Kuyumcular resmen doldu taştı!

Gümüşün füze gibi fırlayacağı tarih belli oldu! İslam Memiş peş peşe açıkladı! Herkes kuyumculara akın etti

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün roket gibi fırlayacağı tarihi açıkladı. Herkes kuyumculara akın etti. Gümüş fiyatları ne kadar olacak?

İnşaat demir fiyatları çakıldı! Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına son dönemlerde peş peşe indirimler gelmeye devam ediyor. Demir fiyatlarına bugün 100 TL indirim geldi. Gelen indirimle demir fiyatları resmen çakıldı. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! 26 Nisan 2023 demir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları düştü! Gören kuyumcuya akın etti! 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başlarken gün içinde değer kaybetti. Altın ile birlikte altın bilezik fiyatları da düştü. Gören kuyumcuya akın etti! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Nisan Salı altın bilezik fiyatları.

Altın bilezik fiyatları resmen çakıldı! Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 10 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altının ons fiyatı 2000 doların altına geriledi. Altın fiyatları düşerken altın bilezik fiyatları da resmen çakıldı. Bu bilezikler kapış kapış satılıyor! 10 Nisan 2023 altın bilezik fiyatları

Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! 21 Mart 2023 demir fiyat listesi

İnşaat sektörünün gözde malzemesi olan demir fiyatlarına bugün bir indirim daha geldi. Demir fiyatları çakıldı kaldı! Fiyatlar düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Mart 2023 dmeir fiyat listesi.

Altın bilezik fiyatları çakıldı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? Güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeler yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Altın bilezik fiyatları ise çakıldı. Pelki 14,18 ve 22 ayr altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 9 Mart 2023 altın bilezik fiyatları.

Dünyaca ünlü milyarderden flaş altın açıklaması! Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!

Dünyaca ünlü milyarder Robert Kiyosaki, altın ve gümüş fiyatlarının yeni rekorlar kıracağına dair tahminlerini açıkladı. Zenginliğin gizemini öğrenenler, kuyumculara akın etti!..İşte ayrıntılar...

14 ayar incili altın set fiyatları ne kadar? İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Altına en çok yakışan değerli taşlardan biri de incilerdir. Zarif ve sadeliğin en güzel göstergesi olan inci altın setlerin fiyatları ise oldukça merak ediliyor. Peki İncili altın set kaç TL? Koçak 20 Şubat 2023 fiyat listesi.

Akın Trend fiyatları Haberi

Akın Trend fiyatları

Sosyal kullanım alanları arasında projede sauna,oyun odaları, spor salonu, havuz, otopark, çocuk oyun alanları, cafe, buhar odası, fitness center, cep sineması bulunuyor.


Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve dublekslerden meydana geldiği proje Akınlar Group tarafından inşa ediliyor. Proje toplam 96 adet daireden meydana geliyor. Proje Bursa İl'inde yükseliyor.


Daire büyüklüklerine göre 3+1 dairelerin alanları 174 metrekare, dubleks dairelerin alanları 337 metrekareden oluşuyor. Projede ödeme planı kapsamında yüzde 1 KDV uygulanıyor.


Akın Trend Bursa projesinde 3+1 daireler 310 bin TL, dubleks daireler 510 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projedeki dairelerde 20 Haziran 2015'ten itibaren yaşam başlayacak.


Akın Trend Bursa satış ofisi!

Telefon: 0224 247 87 89

Web: http://www.akinlargroup.com/

Tülay...