03 / 05 / 2024

akkök 2017 yatırımları

akkök 2017 yatırımları

Capital Dergisi'nin 24 holdingi kapsayan araştırması, son 15 yılda Türkiye'nin dev gruplarının önemli bölümünde portföy yenilenmesi olduğunu ortaya koyuyor. İşte o araştırma...

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Akk Kopuz Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kemal            Kopuz , Ayşe Kopuz Han, Nurseven Armağan, Ömer Erman Kopuz tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Akkök Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bahçelievler’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Özkök ve Erol Akdemir tarafından kuruldu.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, "Muhalefetin sürekli eleştirdiği, 'gereksiz' dediği sağlık yatırımlarımızın kıymeti salgın döneminde çok iyi anlaşılmıştır." diye konuştu.

Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar!

Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımlar ve Kırsal Ekonomik Altyapı Yatırımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar bugünkü 2800 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

akkök 2017 yatırımları Haberi

akkök 2017 yatırımları

Capital'in 24 holdingi kapsayan araştırması, son 15 yılda Türkiye'nin dev gruplarının önemli bölümünde portföy yenilenmesi olduğunu ortaya koyuyor. Araştırmanın sonuçlarına göre 24 holdingden 13'ü, 2000'li yıllardaki amiral gemisini bugün terk etmiş durumda. 11 holdingde ise ana sektör ve amiral gemiler aynı kalsa da ciroya katkılarında ciddi farklar gözleniyor. İşte holdinglerin 15 yıllık dönüşümleri ve gelecek planları... 


2000'li yılların başıyla kıyaslandığında bugün birçok büyük holdingin portföyünde çarpıcı değişimler var. Koç Holding. Doğuş ve Oyak, değişim denince ilk akla gelenler arasında. Özellikle Türkiye'nin en büyük grubu Koç Holding, bu trendin öncülerinden. Holdingin 2000'lerdeki amiral gemisi Arçelik iken bugün Tiipraş olmuş durumda. Doğuş Grubu'nda da aynı değişim dikkat çekiyor. 2000 yılında ana sektörü fınans olan Doğuş Holding'in amiral gemisi, o yıllarda Garanti Bankası'ydı....