04 / 05 / 2024

akkuş gayrimenkul inşaat yatırımları

akkuş gayrimenkul inşaat yatırımları

Yeni projelerle inşaatın payını artıracak Akkuş Group ve Lübnanlı El Khatib Group ortaklığıyla kurulan BOSS4 Gayrimenkul, yatırımda hız kesmedi. 300 milyon TL'lik üç projeye başlayan grup, Zeytinburnu ve Esenyurt'ta yeni projeler hayata geçirecek.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Faba Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdülkadir Akkuş, Adil Elkhatıb, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Ousama Elkhatıb ortaklığında kuruldu.

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Boss6 Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Ahmet Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Ousama Elkhatıb ve Adil Alkhatıb ortaklığında kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy’de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş, Muhammed Halid Kurt Ve Adil Elkhatıb ortaklığına kuruldu.

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İnvloc Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de Abdülkadir Akkuş, Bülent Akkuş, Fasih Akkuş ve Muhammed Halid Kurt ortaklığında kuruldu.

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mars34 Grup Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mümtaz Akkuş tarafından kuruldu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BRN Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Metin Akkuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Ekim'de Eyüp, Yeşilpınar Mahallesi, Girne Caddesi'nde kuruldu.

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HAY Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Elçin Bildirici ve Burak Cemal Bizan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi'nde kuruldu.

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest In East Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Musa Mırzazada tarafından 5 Haziran' da 50 bin TL sermaye ile Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi' nde kuruldu.

Akkuş Grubu inşaat sektöründe kendi markasını yaratmayı hedefliyor!

10 şirketi arasında yer alan Akkuş Grubu, iki yıl önce girdiği inşaat sektöründe de hızlı büyüyor. Avrupa'nın önemli markalarına satan Akkuş Grubu, inşaat sektöründe ise kendi markasını yaratma hedefinde.

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Cenk Murat Öye tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta kuruldu.

akkuş gayrimenkul inşaat yatırımları Haberi

akkuş gayrimenkul inşaat yatırımları

İSO 500 listesinde yer alan Akkuş Group, inşaat, tekstil, akaryakıt, eğitim ve kimya sektörlerinde faaliyet göstermeye devam ediyor. Ekonomist Dergisi'nde yer alan habere göre; Akkuş Gayrimenkul ile sekiz yıl önce sektöre giren grup, dört yıl önce Lübnanlı El Khatib Group ile ortak olarak BOSS4 Gayrimenkul şirketini kurdu. Alya markası adı altında yenilikçi, çevreci konut projeleri için çalışmalara başladı. Alya markasıyla, üç yılda, yaklaşık 300 milyon TL'lik yatırımla 500'e yakın konut ve onlarca birimden oluşan ticari ünite içeren dört proje hayata geçirildi.

250 MİLYON TL CİRO

Akkuş Gayrimenkul, şirketin ortakları arasında en büyük temsil gücüne sahip. Yaklaşık bin kişiye istihdam sağlayan Akkuş Group, son iki yıldır 250 milyon TL ciro yaparken bu yılı da aynı rakamla kapatmayı planlıyor.

Grup cirolarının yüzde 60'ının...