01 / 05 / 2024

akkuş inşaat Kule Park Residence

akkuş inşaat Kule Park Residence

KKUŞ İnşaat tarafından Aydının en nezih bölgesi Kuşadası'nda, merkeze çok yakın bir konumda yükselen Kule Park Residence projesi, yatırımcıları çağırıyor. Projede yer alan daireler panoramik deniz manzarasına sahip...

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

By Akkuş İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Muhammet Aykuş ve Sedat akkuş ortaklığında kuruldu.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Akkuyu Nükleer Santral'in inşaatında vinç devrildi!

Mersin'in Gülnar ilçesi'ne bağlı Büyükeceli'de yapımı süren Akkuyu Nükleer Santral inşaat alanında iddiaya göre kule vinç devrildi. 

Çamlıca Radyo ve Televizyon Kulesi inşaatında sona geliniyor!

Bu yıl açılması planlanan Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi. Tamamlandığında 388,5 metre yüksekliğinde olacak olan kule, 53 kattan oluşacak...

 Kapıkule Sınır Kapısı inşaatı devam ediyor!

Ticaret Bakan Yardımcısı Rıza Tuna Turagay, Kapıkule Sınır Kapısı sahasında başlatılan inşaat çalışmalarının en kısa zamanda tamamlanması hedeflediklerini dile getirdi...

AKM inşaatında yaralanan işçiden suç duyurusu!

Atatürk Kültür Merkezi inşaatında gece vardiyasında beton kalıpçısı olarak çalışan 32 yaşındaki Mehmet Alaca, beton sepette bulunduğu sırada kule vinç halatının kopması sonucu 32 metreden demirlerin üzerine düştü. 

Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında 10 işçi kule vince çıktı!

Temeli 28 Mayıs 2013 tarihinde dönemin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik tarafından atılan Çukurova Bölgesel Havalimanı inşaatında işçileri başlattığı eylem devam ediyor.

Maaşlarının ödenmesini isteyen inşaat işçileri, vinçte eylem yaptı!

İzmir'de bir inşaat firmasından birkaç aydır maaşlarını alamadığını iddia eden 17 inşaat işçisi, kule vince çıkarak eylem yaptı...

Bülent Ersoy inşaat sektörünün de 'Diva'sı!

Birçok gayrimenkul yatırımı bulunan Bülent Ersoy, inşaat sektörüne girdi. 22 adet kule vinci satın alan Ersoy, müteahhitlere ve belediyelere kiraya veriyor.

Akkuş Grup inşaat ve kozmetikle büyüyecek!

Mardin’e yatırımı artıracaklarını söyleyen Akkuş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, tekstilin yanı sıra kozmetik ve inşaat alanında büyümeyi hedeflediklerini söylüyor.

Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında 200 metre aşıldı!

Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında 200 metre geçildi. Toplam 170 milyon liraya mal olacak kule, tamamlandığında 365.5 metreyi bulacak.

Şişli Belediyesi 4 kule inşaatını durdurdu!

Şişli Belediyesi, Şişli Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin de bulunduğu araziye yapılmak istenen 4 kule inşaatı çalışmalarını yeniden durdurdu.

akkuş inşaat Kule Park Residence Haberi

akkuş inşaat Kule Park Residence

AKKUŞ İnşaat tarafından Aydının en nezih bölgesi Kuşadası'nda, merkeze çok yakın bir konumda yükselen Kule Park Residence projesi, yatırımcıları çağırıyor. Proje, Kuşadasfnın manzaraya hakim çevreyolu üzerinde bulunan ve geniş bulvarların yeni site ve komplekslerin bulunduğu Ege Mahallesinde inşa ediliyor. Dairelerin panoramik deniz manzarasına sahip olduğu projede konutların minimum bin 500 liradan kiracı bulması bekleniyor. Proje, 8 blokta 80 daireden oluşuyor. 


Vatan...