08 / 05 / 2024

akm sahne mekaniği ihalesi

akm sahne mekaniği ihalesi

İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin yeniden inşasında yapılacak sahne mekaniği ve profesyonel sistemleri ihalelerinde yabancı para cinsinden teklif verilebilecek.

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Samsung Galaxy F14 sahne ışıltısını tattı! İşte özellikleri ve fiyatı!

Samsung, tüm dünyada aktif olması beklenen orta sınıf modeli Galaxy F14'ü duyurdu. Cihaz Exynos işlemci ile sahnelenecek.

Uzman isim açıkladı! İstanbul için deprem tarihi verildi! İşte detaylar!

Zemin mekaniği uzmanı Serhat Durmuş, Marmara’da beklenen deprem için bazı yorumlarda bulundu. İşte detaylar!

İzmir'de Tarkan konseri için kurulan sahne çöktü!  Tarkan konseri iptal mi oldu?

Tarkan'ın İzmir'de vereceği konser için kurulan sahne çöktü. Tarkan konseri bileti alanlar konserin iptal olup olmadığını merak ediyor.

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

Ankara AKM Millet Bahçesi ne kadara mal oldu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki gün Ankara’da açılışını gerçekleştirdiği Atatürk Kültür Merkezi (AKM) alanındaki millet bahçesinin ismi, “Başkent Millet Bahçesi” olarak değişti. Millet bahçesi 398.5 milyon TL'ye mal oldu.

Taksim AKM açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile Ankara'dan İstanbul'a geldi ve Cumhuriyet'in 98. yılında hizmete açılan AKM binasındaki törende yer aldı.

AKM Millet Bahçesi için geri sayım başladı!

Toplam 601 bin 700 metrekarelik yeşil ve açık alana sahip olacak Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Dev proje 28 Ekim'de hizmete açılacak. 

AKM'nin açılışı için geri sayım başladı!

2019 yılında inşasına başlanan AKM'nin rötuş işlemleri tamamlandı. Yeni kültür merkezi 29 Ekim'de açılacak. 

Yeni AKM'de sona gelindi!

Yeni AKM'nin inşaatının yüzde 90'ı tamamlandı. Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belirlendi. İstanbul, dünya standartlarına sahip olan merkezine 29 Ekim'de kavuşacak. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, AKM'yi anlattı...

Yeni AKM'nin açılış tarihi belli oldu! 

İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam Atatürk Kültür Merkezi (AKM) için açılış tarihi belli oldu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AKM'nin 29 Ekim'de açılacağını duyurdu. 

Yeni AKM için geri sayım başladı!

Taksim'de inşası devam eden ve neredeyse tamamlanma aşamasına gelen AKM'de çalışmalar aralıksız devam ediyor. Yeni AKM'de son olarak led ışık tesisatı döşeme işlemleri tamamlandı. 

Yeni AKM'de hangi değişiklikler yapıldı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 10 Şubat 2019 tarihinde temeli atılan yeni AKM'nin inşaatında sona geliniyor. Peki yeni AKM nasıl olacak? İşte detaylar...

akm sahne mekaniği ihalesi Haberi

akm sahne mekaniği ihalesi

Kamu İhale Kurumunun "Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmeliği" bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, yönetmeliğe eklenen geçici maddeyle, Hazine ve Maliye Bakanlığının görüşü alınmak kaydıyla, İstanbul Atatürk Kültür Merkezi'nin yeniden inşası kapsamında gerçekleştirilecek sahne mekaniği ve profesyonel sistemleri ihalelerinde teklifler yabancı para birimleri cinsinden verilebilecek. Ayrıca sözleşmeye konu işlere dair ödemelerde yabancı para birimleri de kullanılabilecek.

Diğer bir yandan, kamu kurum ve kuruluşlarınca verilen üretim, işletme, dağıtım ve benzeri lisanslar ile kamu özel iş birliği projeleri kapsamında yapılan işlere ilişkin iş deneyim belgesi başvurularında, sunulacak sözleşmenin noter onaylı olması da gerekmeyecek.  

Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair...