06 / 05 / 2024

akm yemel atma töreni

akm yemel atma töreni

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

AKM'nin temeline beton dökülüyor!

Taksim’de 10 yıl boyunca atıl kaldıktan sonra yıkılan ve yeniden inşa edilmeye başlanan Atatürk Kültür Merkezi’nin (AKM) temel atma çalışmaları sürüyor.

Sibel Can'dan yeni AKM yorumu: Müthiş bir proje!

Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Törene katılan şarkıcı Sibel Can, AKM için "Müthiş bir proje" dedi...

AKM mimarisiyle göz dolduruyor!

Atatürk Kültür Merkezi'nin temel atma töreni dün atıldı. Yeni AKM'nin içerisinde 2 bin 73 kişilik dünya standartlarının üzerinde bir opera salonu, 828 kişilik bir tiyatro salonu ve bunlara ait sahne, kulis odaları bulunuyor. 

Kültür ve sanatın nabzı AKM'de atacak!

Yaklaşık 20 ay sonra kültür kompleksi olarak kapılarını açması hedeflenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapıldı.

Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak!

Taksim'de Atatürk Kültür Merkezi (AKM) 'nin yerine yapılacak olan yeni opera binasının temel atma töreni öncesi son hazırlıklar tamamlandı. Yeni AKM'nin temeli bugün atılacak...

Yeni AKM'nin temeli Pazar günü atılacak!

İstanbul'un Taksim ilçesinde Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) yerine yapılacak olan yeni opera binası için son hazırlıklar tamamlandı. Projede temel atma töreni Pazar günü gerçekleşecek.

Kapıkule TIR Parkı projesinin temel atma töreni gerçekleştirildi!

Edirne Kapıkule Sınır Kapısı ’nda yapılması planlanan ‘ Kapıkule TIR Parkı ’ projesinin temel atma töreni yapıldı. TIR Parkının temel atma törenine, Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu da katıldı.

Ankara AKM-Kızılay metro hattı hangi duraklardan geçecek?

Ankara Keçiören - Atatürk Kültür Merkezi metro hattı, AKM istasyonu sonrasında Gar üzerinden Kızılay'a uzatılacak. 3 duraktan meydana gelecek yeni metro hattı 3,3 kilometre uzunluğunda olacak...

Türkelli İleri Biyolojik Atıksu Arıtması’nın temel atma töreni gerçekleştirildi!

Türkelli İleri Biyolojik Atıksu Arıtması’nın temel atma töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, yakında Hasköy ve Yeni Foça’da da temel atarak 21 ilçenin arıtma ve kanalizasyon işini bitirmiş olacaklarını söyledi.

Ankara'da AKM dökülüyor!

Başkent’te akıbeti yılan hikayesine dönen, dönem dönem yıkılması gündeme gelen Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binasının duvarları, ilgisizlik ve bakımsızlıktan dökülmeye başladı. Toplantılar da sonuçsuz kaldı.

Kamulaştırmasız el atma davası dilekçe örneği!

Kamulaştırma kararı alınmamasına rağmen idare tarafından taşınmaz malına el konulan mal sahipleri dava açabiliyor. Peki, kamulaştırmasız el atma davası dilekçesi nasıl yazılır? İşte kamulaştırmasız el atma davası dilekçe örneği...

Kamulaştırmasız el atma davası nerede açılır?

Kamulaştırmasız el atma, idarenin kamulaştırma yapılmadan bir kimsenin mülkiyetinde olan taşınmaza el koyma uygulamaları olarak karşımıza çıkıyor. Peki, taşınmaz mal sahibi tarafından kamulaştırmasız el atma davası nerede açılır?

Fikri Işık Goodyear Kavşağı temel atma törenine katıldı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Goodyear Kavşağı temel atma töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

akm yemel atma töreni Haberi

akm yemel atma töreni

Yenilenme sürecine giren Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) temel atma törenine katılan ünlü şarkıcı Sibel Can, 20 ay sonra tamamlanacak yeni AKM için "Müthiş bir proje" dedi. Can, "Cumhurbaşkanı Erdoğan ve projede emeği geçen herkesi kutluyorum. Türk olmanın gururunu yaşadım" diye konuştu.

Sabah'ta yer alan habere göre; Can, yeni AKM'yle ilgili hayallerini de anlattı: "20 ay sonra tamamlanacak AKM'de, Dede Efendi'den günümüze uzanan geniş bir repertuvarla sahneye çıkmayı, hedeflerimin ilk sırasına aldım. Konserin gelirini de şehitlerimizin ailelerine bağışlamak istiyorum."

Temel atma törenine katılan bir diğer ünlü isim de şarkıcı Yavuz Bingöl oldu. Bingöl, "Cumhurbaşkanımız ile birlikte AKM'nin temel atma törenini yaptık. Tüm engellemelere rağmen bir rüya gerçeğe dönüşüyor." şeklinde konuştu.

Yeni AKM'nin temeli atıldı!