01 / 05 / 2024

akmerkez AVM sinema

akmerkez AVM sinema

AFM Uluslararsı Film Prodüksüyon'un Akmerkez'deki sinemeları Akmerlez GYO'ya devredildi.

Akmerkez GYO, sinema alanını Üçgen Bakım'a aylık 80 bin TL'ye kiraladı!

Akmerkez GYO'nun Üçgen Bakım'a kiralanmış olan sinemanın, aylık 80 bin TL bedel karşılığı kiralanmak üzere Üçgen Bakım ile anlaşma yapılmasına karar verildi.

Akmerkez GYO sinema alanı kira değerleme raporu yayınlandı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 7 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme raporu

Akmerkez GYO AVM'leri tam kapanmada hizmet verecek!

Akmerkez GYO, müşterilerinin zaruri ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hizmet vermeye devam ettiğini, yeme içme alanında faaliyet gösteren belli mağazaların paket servisi olarak hizmet vereceğini açıkladı. 

Sinema salonlarının kira sorununa Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan çözüm!

Pandemi süresi boyunca zor zamanlar geçiren ve kira konusunda AVM ile mülk sahipleriyle sıkıntılı süreç yaşayan sinema salon işletmecilerine Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan sevindiren haber geldi. 

Akmerkez AVM bugün tam kapasiteyle açıldı!

Akmerkez Gayrimekul Yatırım Ortaklığı tarafından koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 19 Mart 2020 tarihinde kısıtlı hizmet vermeye başlaan Akmerkez AVM, bugünden itibaren tam kapasite ile hizmet verecek...

Mango, Akmerkez AVM'de bin metrekarelik mağaza açtı!

Mango, Akmerkez Alışveriş Merkezi'ne (AVM) yeni bin metrekarelik mağazasını açtı. Bu açılış ile İstanbul’daki mağazalarının sayısı 37'ye ulaştı...

Akmerkez AVM 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Akmerkez AVM'nin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Akmerkez GYO'dan AVM açıklaması!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bugün basında çıkan Akmerkez AVM haberi hakkında açıklama yaptı.

Akmerkez AVM'de yıkım kararı!

Etiler'de yer alan Akmerkez AVM’de yıkım kararı alındı. Beşiktaş Belediyesi, 4 yıl önce yapılan plan değişikliğinde inşa edilen alanları projeye aykırı buldu.

Akmerkez AVM 2017 kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, toplam 473 adet bağımsız bölüme ilişkin kira değerleme raporunu yayınladı. 

Akmerkez AVM 2017 değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,toplam 473 adet bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Ortaköy'de icradan 16.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul'un Beşiktaş ilçesine bağlı Ortaköy bölgesinde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Akmerkez AVM'nin karşısında bulunan gayrimenkulün toplam satış bedeli 16 milyon 902 bin 400 TL olarak belirlendi.

Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

135 mağazanın yer aldığı Bayrampaşa Axis İstanbul AVM'de kafe ve restoranlar, teraslar, çocuklar için oyun alanları, 10 salonlu sinema salonu mevcut. Peki Axis İstanbul AVM Bayrampaşa nerede?

akmerkez AVM sinema Haberi

akmerkez AVM sinema

AFM Uluslararası Film Prodüksüyon Ticaret ve Sanayi A.Ş.'den Rekabet Kurulu'na verilen taahhütler kapsamında şirkete ait istanbul Beşiktaş'taki Akmerkez alışveriş merkezinde faaliyet gösteren 6 salon ve 645 koltuk kapasiteli Akmerkez Sinemaları, bugün itibariyle Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye devredildi....