12 / 05 / 2024

AKOM Meteoroloji Uzmanı Ahmet Köse

AKOM Meteoroloji Uzmanı Ahmet Köse

İstanbul’da yaklaşan kış sezonunun sorunsuz geçirilmesi için hazırlıklar devam ediyor. 1.022 araç ve iş makinesi, 4 bin 781 personel ile karlı hava koşullarıyla mücadele edilecek.

Müjde... Müjde... Müjde: Havalar sonunda serinliyor! 240 saatlik serinleme dönemi başlıyor!

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, önümüzdeki 240 saat boyunca sürecek olan bir serinleme dönemi hakkında bilgi verdi. Peki, havalar ne zaman serinleyecek? İşte ayrıntılar...

Seçim günü hava nasıl olacak? 14 Mayıs 2023 hava durumu!

Meteoroloji Uzmanı Abdullah Macit, 14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hava durumu tahminini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bir süredir merakla beklenen tarih nihayet açıklandı! Yakında gerçekleşecek, herkes hazır olmalı!

Yaz mevsimi için heyecanlananlar için müjdeli bir haber var. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, baharın etkisiyle birlikte birçok ilde kendini hissettiren güzel havanın devam edeceğini ve sıcaklıkların yakın zamanda artacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

Meteoroloji uzmanından son dakika hava durumu açıklaması!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Hava Tahmin Uzmanı Cengiz Çelik, yeni haftada sıcaklıkların mevsim normallerine döneceğini söyledi. 

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi vefat etti!

Emlakkulisi.com Sosyal Medya Uzmanı Şerife Şişoğlu'nun dedesi Hacı Satı Aydın hayatını kaybetti...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcıları alacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugünkü Resmi Gazete'de yer alan ilanla toplam 10 coğrafi bilgi sistemi uzman yardımcısı alacağını duyurdu.

Thodex'in finans uzmanının serbest bırakılması için yapılan itiraz reddedildi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex'in finans uzmanı R.A.'nın serbest bırakılması için gerçekleştirilen itiraz reddedildi.

Gayrimenkul Değerleme Uzmanı ne iş yapar?

Günümüzde en çok merak edilen mesleklerin başında Gayrimenkul Değerleme Uzmanı geliyor. Bu mesleği yapmayı düşünen vatandaşlar Gayrimenkul Değerleme Uzmanlığı hakkında araştırma yapıyor. Peki, Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Ne Yapar? İşte detaylar...

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

Uzman isimden kripto para yorumu!

Son günlerde ülke gündeminin ilk sırasında yer alan kripto para piyasasına ilişkin değerlendirmede bulunan Yönetim ve Strateji Uzmanı Doç. Dr. Bülent Demir, yakın zamanda yatırım yapanların kazanç sağlayacağını düşünmediğini dile getirdi. 

Deprem uzmanından İstanbul için korkutan uyarı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul depremine ilişkin açıklamalarda bulundu. Görür, "Beklenen depremin büyük bir olasılıkla bu kol üzerinde olacağını ve minimumum 7.2 büyüklüğünde gerçekleşebileceğini ifade ediyorum" dedi.

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Tedarik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehveş Şentürk ve Serap Mutlu ortaklığında kuruldu.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı oldu!

Kuyumcukent GYO Yatırımcı İlişkileri Uzmanı olarak atanmış olan Burcu Kırıcı Çiğdem'in Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak yeniden atanmasını karar verildi. 

AKOM Meteoroloji Uzmanı Ahmet Köse Haberi

AKOM Meteoroloji Uzmanı Ahmet Köse

Olağan üstü haller, kar-buz ve göllenme ile mücadele çalışmalarını değerlendirme, planlama koordinasyon toplantısı AKOM’da yapıldı.


AKOM Meteoroloji Uzmanı Ahmet Köse, önümüzdeki kış aylarında havaların nasıl olacağı ve İstanbul’un iklimi hakkında katılımcılara bilgi verdi.


Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Turgay Gökdemir, 1.022 araç ve iş makinesi ile, 308 müdahale güzergahı ve toplam 4000 km yol ağında 4781 personel ile olumsuzluklara karşı çalışma yapılacağını belirtti. İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından oluşturulan 145 Traktör Kar kürüme ekibi muhtarların sorumluluğunda kendi köy yollarını açmak için görev bölümü yaptı.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi depolarında 209 bin ton tuz, 1385 ton solüsyon hazır bekletiliyor. İhtiyaç halinde Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığı tesislerinde günde 2 bin ton solüsyon üretim kapasitesi var. Kritik kavşaklarda 50 kurtarıcı ve çekici muhtemel...