16 / 05 / 2024

akp adalar belediye başkan adayı Coşkun Özden

akp adalar belediye başkan adayı Coşkun Özden

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Adalar Belediye Başkanlığına Coşkun Özden aday olarak gösterildi. Peki, Coşkun Özden kimdir? Coşkun Özden, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Adalar halkı imar planlarının yenilenmesini istiyor!

Adalar halkı, Adalar Belediye Başkanlığı’na sunmuş olduğu önergeyle, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılmış olan Adalar İlçesi İmar Planlarının yenilenmesi talep etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

İzmir Bergama Belediyesi’nin tarım arazi satışlarına mahkemeden dur kararı!

İzmir 3. İdare Mahkemesi, AKP’li belediye yönetiminin aldığı satış kararına ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Çankaya Akpınar Mahallesi’nde yapı yasağı kaldırıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Akpınar Mahallesi’nde meydana gelen heyelan sonucunda bölgede can ve mal güvenliğinin korunması için heyelana maruz kalan bazı bölgelerde durdurulan imar uygulama işlemleriyle ilgili konuştu.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

Gebze Belediye Meclisi'nde 'imar değişikliği' mesaisi!

AKP'li Gebze Belediye Başkanı, İçişleri Bakanlığı tarafından meclis toplantılarını 3 ay erteleme kararı karşısında meclisi 'imar değişikliği' nedeniyle olağanüstü toplantıya çağırdı.

AKP'den Togo Kuleleri açıklaması!

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Sinan Aygün'ün Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkındaki iddialarla ilgili konuştu. İşte Ömer Çelik'in o açıklamaları...

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in villasına inceleme! 

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'in, imar barışı öncesinde imar izni olmayan 1700 metrekare arsa üzerine 7 milyon TL'ye villa yaptırdığı iddialarıyla ilgili AKP İlçe Başkanı Ufuk Ay, açıklama yaptı.

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci'ye icra şoku!

Samsun Atakum Belediye Başkanı seçilen CHP'li Cemil Deveci, koltuğu AKP’li başkandan devralır almaz icra şoku ile karşılaştı.

Erdem Gül: Adalar ranta-betona teslim edilmeyecek!

CHP Adalar Belediye Başkan adayı Erdem Gül, Adalar'ın ranta ve betona teslim edilmeyeceğini söyledi. 

Samatya'ya deniz havuzu geliyor!

AKP Fatih Belediye Başkan Adayı Turan, Fatih'te özellikle gençlerin sportif alanlara ve faaliyetlere rahat ulaşması için projeler geliştirdiklerini söyledi. Turan, Samatya kıyısına deniz havuzları yapacaklarını açıkladı.

akp adalar belediye başkan adayı Coşkun Özden Haberi

akp adalar belediye başkan adayı Coşkun Özden

Coşkun Özden kimdir?

2014 Yerel Seçimlerinde Ak Parti'den Adalar Belediye Başkanlığına Coşkun Özden aday olarak gösterildi. Peki, Coşkun Özden kimdir?


Coşkun Özden biyografi..

Coşkun Özden, 1956 yılında Trabzon'un Maçka ilçesinde doğdu. İlkokulu Kınalıada İlkokulu'nda, ortaokulu Hüseyin Rahmi Gürpınar Ortaokulu'nda ve liseyi Kadıköy Akşam Ticaret Lisesi'nde tamamladı. 


Belediye Başkanı olmadan önce uzun yıllar futbol oynadı. Başarılarla dolu On Beş yıllık futbol hayatı boyunca; Şişli, Galatasaray, Gedikpaşa kulüplerinin futbol takımlarında bulundu.

Gedikpaşa Spor Kulübü'nden Fenerbahçe Spor Kulübüne transfer olan ÖZDEN 1977-1978 futbol sezonunda Fenerbahçe Spor Kulübünde şampiyonluk yaşadı ve aynı dönem Milli takıma çağrıldı, daha sonra takım kaptanlığı da yaptığı Vefa Spor Kulübü'ne transfer oldu, burada geçirdiği beş yıldan sonra sırasıyla, Üsküdar Anadolu ve son olarak Taksim Spor Kulüplerinde oynayarak profesyonel futbol hayatını tamamladı. 


Futbol hayatından sonra...