06 / 05 / 2024

AKP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay

AKP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Nesrullah Tanğlay kimdir? Nesrullah Tanğlay bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

Belediye tam 40 bin metrekarelik imarlı arsa satıyor!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Yam Köyü'nde yer alan eğitim tesisi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 70 milyon 493 bin 447 TL olarak belirlendi.

Belediye konut ve ticaret alanı imarlı iki arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hüsrevpaşa ve Beşminare'de yer alan arsaları satışa çıkardı. Arsalar konut ve ticaret alanı imarlı olarak belirtildi.

O ildeki konut ve ticaret imarlı 8 arsa 572 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Bitlis Merkez'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Yatırımcılar dikkat! Belediye konut ve ticaret imarlı dört arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis merkezde yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar ticaret ve konut alanı imarlı.

Belediyeden yüzde 25 peşinat ve 2 yıl taksitle arsa fırsatı!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Beşminare Mahallesi'nde yer alan arsayı yüzde 25 peşinatla satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 24 Temmuz'da yapılacak.

Belediye o ilde hem konut hem de ticaret imarlı arsa satacak!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez Hüsrevpaşa Mahallesi'nde bulunan konut ve ticaret imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Belediye üç arsa satacak! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Merkez'de yer alan üç adet arsa için satış ihalesi düzenliyor.

O ilde 8 bin 926 TL'den başlayan fiyatlarla 6 arsa satılıyor!

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Beşminare, Hüsrevpaşa ve İnönü mahallelerinde yer alan 6 arsayı satıyor. İşte o arsaların fiyatlar...

O ilde 18 bin 818 metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 26 Ağustos'ta! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis ili, Merkez ilçesi, Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa sunuyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Bitlis Belediyesi arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Hersan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış fiyatı 26 milyon 721 bin 560 TL olarak belirlendi.

Bitlis'te 12 bin 813 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Arsa alacaklar dikkat! 

Bitlis Belediye Başkanlığı, Bitlis Beşminare'de yer alan 11 arsayı 12 bin 813, 4 iş yerini ise 89 bin 630 liradan başlayan fiyatlarla satıyor. İşte tüm ayrıntılar...

Tokat'taki RESÜT tesisi 12 bin 500 TL bedelle 15 yıllığına kiraya verildi!

Tokat'ın Reşadiye ilçesinin AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz, Özel İdare Müdürlüğü yaptığı sırada kaymakamlık tarafından yaptırılan tesisi, bedavaya 15 yıllığına kiraya verdi. Yılmaz, belediye başkanı olunca da aynı tesisin bir bölümünü aylık 12 bin 500 liraya kiraladığı ortaya çıktı.

AKP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay Haberi

AKP Bitlis Belediye Başkan Adayı Nesrullah Tanğlay

Nesrullah Tanğlay, 1975 yılı Bitlis doğımlu. Öğrenimini Bitlis'te tamamladı. 1996 yılından bu yana esnad olarak çalışıyor.

2009'da AK Parti Bitlis Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. Tekrar 2009'da yapılan İl Kongresinde, İl Sosyal İşler ve İl Yerek Yönetimler Başkanlığı görevinde bulundu.

2012 yılında Ak Parti Bitlis Merkez İlçe Başkanlığına seçildi. 

Nesrullah Tanğlay, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'nin Bitlis Belediye Başkan Adayı...