15 / 05 / 2024

AKP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy

AKP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy

Ömer Arısoy'un 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Ömer Arısoy kimdir? Ömer Arısoy, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşüm hız kazandı! 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, Yeni İmar Plan Notu ile birlikte kentsel dönüşümün Zeytinburnu'nda hız kazandığını belirterek, kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu'nda 3 bine yakın konut dönüştü!

Mega kent İstanbul'un nüfus yoğunluğu yüksek olan en eski yerleşim bölgelerinden Zeytinburnu'nda, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, belediye ve TOKİ işbirliğinde son dönemde yapılan çalışmalarla 3 bine yakın konut dönüştü.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Zeytinburnu Belediyesi 42 zabıta memuru alacak! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı 42 zabıta memuru alacağını duyurdu. Peki Zeytinburnu Belediyesinin zabıta alımına başvurmak için hangi şartları taşımak gerekiyor? İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konut dönüşüm için kullanılacak!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada Zeytinburnu'nda inşa edilen 260 rezerv konutun kentsel dönüşüm için kullanılacağını söyledi.

Zeytinburnu Veliefendi'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde bulunan ‘İşçi Blokları’nın malikleriyle toplantı yapan Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Zeytinburnu Belediyesi 45 milyon TL'ye dükkan, büfe ve spor tesisi yaptıracak!

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 45 milyon TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi yaptıracak.

Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yaptığı açıklamada, 63 bin metrekarelik millet bahçesinin hizmete açıldığını söyledi.

Zeytinburnu Millet Bahçesi hizmete açıldı!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Sarısoy, Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin hizmete açıldığını açıkladı.

Taksim AKM projesi nasıl hayata geçti? 

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, yenilenen Taksim AKM projesinin arka planını ve projenin detaylarına ilişkin bilgileri aktardı. 

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Zeytinburnu Belediyesi tarafından hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat ilerliyor. Zeytinburnu Belediye Başkanı Belediye Başkanı Ömer Arısoy çalışmalarda gelinen son nokta hakkında açıklamalarda bulundu.

AKP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy Haberi

AKP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Ömer Arısoy

Ömer Arısoy, hukukçu, avukat, kamu yöneticisi, Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarıdır. Arısoy, 1974'te Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini memleketinde tamamladı. 

1989 yılında Marmara Üniversitesi Basın – Yayın Yüksek Okuluna (İletişim Fakültesi) girdi ve üç yıl devam etti. 1992 yılında başladığı İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini 1997 yılında bitirdi. Bir müddet serbest avukat olarak çalıştı. 

1999 – 2004 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesinde Başkan Danışmanlığı, 2004 – 2014 tarihleri arasında Hukuk, Emlak-İstimlak, Kültür, Bilgi İşlem, Yazı İşleri ve İnsan Kaynaklarından sorumlu Başkan Yardımcılığı, Encümen Başkanlığı ve İhale Komisyonu Başkanlığı görevlerini yürüttü, kültür yayınlarını yönetti. 

Ekim 2014 tarihinde Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı görevine atandı ve 2016 yılının Eylül ayına kadar bu görevde bulundu. 

Eylül 2016'dan itibaren Kültür ve...