17 / 05 / 2024

akpınarda iş makinası gölete mi uçtu

akpınarda iş makinası gölete mi uçtu

İstanbul'da iş makinesi gölete uçtu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinesi operatörünü kurtarmak için çalışmalara başladı.

Milyonluk arsa için imar değişikliği! Ankara'daki o arsanın inşaat alanı artırıldı! 

AKP’li vekil Cantürk Alagöz'ün Ankara'nın Çankaya ilçesindeki arsasının inşaat alanının artırılması için imar planı değiştirildi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Akpınar Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akpınar tarafından kuruldu.

KOBİ’lere 250 milyar liralık destek! Bakan Nebati detayları açıkladı. İşte yeni KGF paketi!

AKP hükümeti seçim öncesi kesenin ağzını açtı. Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, küçük ve orta ölçekli işletmelere yönelik ihracattan, imalat sanayiine ve sürdürülebilir üretime kadar çok geniş bir alanı kapsayan Hazine destekli kredi destek paketinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Philips’ten içinizi ısıtan haber! Meraklıları sakın kaçırmayın! Çelik termoslu filtre kahve makinesi sonunda Türkiye’de

Soğuk kış günlerinde artık kahveniz sıcak kalacak. Philips, uzun zamandır Türkiye’de satışı olmayan çelik termoslu filtre kahve makinasını satışa açtı. Benzerlerine açık ara fark atabilecek nitelikteki ürünün fiyatı da içinizi ısıtacak.

AKP'nin kur korumalı faizi 150 bin yeni milyoner yarattı!

AKP'nin kur korumalı mevduat sistemini hayata geçirmesinin ardından 6 ayda Türkiye’deki milyonerlere 150 bin 305 kişi daha eklendi. Milyonerlerin bankalardaki servetinin tam 4.4 trilyon liraya ulaştığı öğrenildi.

AKP ve MHP seçmeni de muhalefetle aynı görüşte İktidar ekonomide köşeye sıkıştı

Türkiye’de ekonomik darboğaz vatandaşın belini bükmüşken, AKP’li seçmenin de büyük bir kısmı artık ekonominin iyi yönetilmediğini kabul etmiş durumda. Yapılan son anketlerden elde edilen verilere göre vatandaşın yüzde 75’inden fazlası ekonominin yönetilemediği görüşünde.

AKP'li Bakan'ın kardeşi THY'ye atandı!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin kardeşi Seyyid Mahmut Nebati, THY'ye İkram ve Uçak İçi Ürünler Başkanı olarak atandı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş açıkladı! KYK borcu düzenlenmesi sonrası hükümet enflasyonu düşürmek için ne yapmalı

Dün açıklanan KYK borcunda enflasyona bağlı faizlerinde silinmesi kararı sonrası ekonomist Özgür Demirtaş, AKP hükümetine çağrıda bulundu. Enflasyonla mücadele için ne yapılmalı? İşte detaylar…

Sancaktepe Akpınar Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının resmi internet sitesinde yer alan bilgilere İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Akpınar Mahallesi 8274 Ada 2, 3, 4, 5 ve 6 nolu Parsellere İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Asgari ücrete temmuzda zam yapılacak mı? AKP’den flaş açıklama!

“Asgari ücrete zam yapılacak mı?” sorularına yanıt veren AKP’li Numan Kurtulmuş, bakanlığın temmuz ayı için çalışmalarına devam ettiğini bildirdi.

Bir yıldan üç yıla kadar ceza geliyor AKP taslağı Meclis’e sundu

AKP’nin Meclis’e getirdiği yeni yasa teklifi ile stokçuluk yaptığı tespit edilen kişiler bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile çarptırılacak. Yasa teklifinin detayları henüz bilinmezken, cezanın sadece “Kişiler” üzerinden olması gözlerin sadece küçük esnaf ve çiftçiye çevrileceği yönünde yorumla

Adıyaman'da arsa satışı vaadiyle dolandırılan iş insanı tutuklandı!

Adıyamanlı iş insanı Sadık Gürsoy, AKP'li vekil Ahmet Aydın ve eski danışmanı Ömer Faruk Işık'ın kendisini arazi satışı vaadiyle 36,2 milyon TL dolandırmakla suçladı. Işık'ın karşı şikâyetinin ardından Gürsoy tutuklandı.

akpınarda iş makinası gölete mi uçtu Haberi

akpınarda iş makinası gölete mi uçtu


Akpınar Köyü'nde bir şantiye alanındaki iş makinesi, içindeki operatörüyle birlikte gölete uçtu.

Kaza sonrası iş makinesi tamamen sulara gömüldü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri iş makinesi operatörünü kurtarmak için çalışmalara...