05 / 07 / 2024

AkPlaza da ofis fiyatları

AkPlaza da ofis fiyatları

Akıllı bina özellikleri ile ön plana çıkan AkPlaza’da ki asansör sistemi, çalışanların ve ziyaretçilerin bekleme süresini kısaltıyor. Asansör bekleme süresinin maksimum 16 saniye olduğu projede, bu şekilde zamandan tasarruf sağlanıyor.

İstanbul'da metrekare bazında en pahalı ofis kirası 765 TL ile Levent'te!

İstanbul'da metrekare bazında ofis kiraları açıklandı. Haziran'da İstanbul ofis pazarında genel arz 6,46 milyon metrekare olurken, doluluk da son 10 senenin zirvesinde. Peki İstanbul'da ofis kiraları ne kadar oldu?

Dolarla kiraya verenlerin sayısı arttı, İstanbul’da ofis kiraları metrekare başına 20 doları aştı!

Türkiye’nin en büyük kenti ve iş dünyasının kalbi sayılan İstanbul’da ofis kiralarının metrekare başına 20 doları geçtiği ortaya çıktı.

İstanbul'da ofis kiraları yükselişe geçti!

Koronavirüs salgınında hibrit çalışma modeli ön plana çıktı. A sınıfı modelli ofislerin tercih edilmesiyle İstanbul'da ofis kiraları artmaya başladı.

Moskova'da ofis kiraları arttı!

Rusya’da ticari emlak piyasası gün geçtikçe hareketleniyor. Moskova ve St.Petersburg’da alışveriş merkezlerinde doluluk oranı yükselirken, kiralık ofislere talep de arttı.

İstanbul'da ofis fiyatları hangi ilçelerde arttı?

Koronavirüs salgını ofis pazarını nasıl etkiledi? Ofis metrekare fiyatları arttı mı? REIDIN tarafından konuya ilişkin bir çalışma yapıldı. İşte o çalışmanın sonuçları ve Kovid-19 sürecinde ofis pazarı verileri...

İstanbul'da ofis piyasası Kovid-19'dan nasıl etkilendi?

Colliers International tarafından 2021 ilkbahar yaz İstanbul Ofis Piyasası raporu yayınlandı. 

Ofis pazarı sil baştan değişiyor!

GYODER’in, sektördeki son gelişmeleri değerlendirmek ve mevcut sorunlara çözüm bulmak amacıyla hayata geçirdiği ‘GYODER Çözüm Platformu’nun 6'ncı toplantısı gerçekleştirildi. toplantıda, ofis alanlarında pandeminin de etkisiyle hızlanan değişim konuşuldu.

Netflix İstanbul'da ofis açacak!

Sosyal medya düzenlemesi ardından harekete geçen dizi izleme platformu Netflix, İstanbul'da ofis açma kararı aldı. 

Cumhurbaşkanlığı Katar’da ofis açtı!

Katar, Avrupa’daki İslami finans ihtiyacını karşılamak amacoyla İstanbul Finans Merkezi’ni kullanacak. Cumhurbaşkanlığı, altyapı çalışmaları için Katar Finans Merkezi’nde bir ofis açtı.

Mesa Koz'da ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda inşa edilen Mesa Koz projesinde ofis fiyatları 49 bin TL'den başlıyor. 12 ay ödemesiz satışa sunulan projede 0,64 vade oranı fırsatı sunuluyor.

Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort İstanbul'da ofis açtı!

fyon'daki Oruçoğlu Termal Otel Spa ve Resort, Anadolu'daki hedef kitlesini İstanbul'la zenginleştirmek için Bağdat Caddesi'nde bir ofis açtı.

İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açacak!

Avrupa’nın en önemli butik bankalarından biri olan Banque Syz’nin Türkiye’ye ilişkin önemli bir karar aldı. 39 milyar doları yöneten İsviçreli Banque Syz, İstanbul'da ofis açmaya hazırlanıyor.

2019’da ofis arzı 276 bin metrekare arttı! 

Cushman - Wakefield tarafından hazırlanan Türkiye’nin 2019 yılı Gayrimenkul Pazarı Görünümü Raporu yayınlandı. Raporda açıklanan ofis pazarı verilerine göre, 2019’da ofis arzı toplamda 276 bin metrekare arttı...

AkPlaza da ofis fiyatları Haberi

AkPlaza da ofis fiyatları

Akıllı bina özellikleri ile ön plana çıkan AkPlaza’da ki asansör sistemi, çalışanların ve ziyaretçilerin bekleme süresini kısaltıyor. Asansör bekleme süresinin maksimum 16 saniye olduğu projede, bu şekilde zamandan tasarruf sağlanırken, kullanıcılar istedikleri kata rahatlıkla ulaşabiliyorlar.


Büyük ofis projelerindeki en büyük sorunlardan birini ortadan kaldıran AkPlaza’da ki asansörlerin en önemli özelliklerinden biri de engellilerin kullanımına uygun olması. Toplam 13 adet asansörde görme engellilere yönelik alfabe ve tekerlekli sandalye kullanımı için yatay tasarım asansör iç butonları da bulunuyor.


3 bloktan oluşan AkPlaza, 4 metre yüksekliğinde ferah ofis katları, akıllı çağırma sistemine sahip 13 adet Asansör, 550 Araç kapasiteli kapalı otopark, her kata özel kat bahçeleri, güneş ışığı alan cephelerde aşırı ısınma ve parlamayı engelleyen güneş kırıcı elemanlar, cephe temizliği amacıyla lift ve asansör...