29 / 04 / 2024

Akro yapı karma suites projesi

Akro yapı karma suites projesi

Akro Yapı'nın hayata geçen yeni projesi Karma Suites, Eyüp'ün Göktürk mevkiinde yükseliyor. Proje 8 bin metrekare alan üzerinde CM mimarlık imzasıyla inşa ediliyor.

1947'de konut kira fiyatlarında yeni yasa! İkametgah ve mesken olarak kullanılan konutlara farklı zam yapılmış!

1947 yılında konut kiralarına dair kanun tasarısı Bakanlar Kurulu'nda son şeklini alarak, Meclise verilmiş ve yapılan teklifle karma komisyona havalesi kararlaştırılmış.

Ev aldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

Ev aldıktan sonra yapılacak birkaç işlem vardır. İşlemlerin adım adım uygulanması, karmaşıklığı önleyerek evin benimsenmesine yardımcı olur. Öncelikle tapu ve mülk işlemleri yapılır. Evin size ait olduğuna dair resmi işlemlerin yapılması gerekir. İşte ev aldıktan sonra yapılması gerekenler...

Miras araştırması nasıl yapılır? Ölen bir kişinin taşınmaz, araç ve para sorgulama işlemi 

Miras araştırması, bir kişinin ölümünden sonra mirasçıları tarafından, taşınmaz, para veya aracının olup olmadığını öğrenmek amacıyla yapılır. Oldukça karmaşık bir süreç olan miras araştırması uygun şekilde yapılmadığında mirasçılar hak kaybına uğrayabilir…

AVM ve karma projelerde sağlık klinikleri yapılmalı!

25 yıldır alışveriş merkezleri ve gayrimenkul sektörünün önemli projelerine imza atan Engin Yıldırım, 'AVM ve karma projelerde sağlık birimlerinin açılması' başlıklı yazıyı kaleme aldı.

Fenix Yapı'dan Konyaaltı’na 250 liralık karma proje!

FENIX Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Mavi, Antalya Konyaaltı sahilinde hayata geçirilen Fenix Center projesiyle ilgili merak edilenleri anlattı...

Karma Yapım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Karma Yapım Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Böber tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Karma Ekonomik Komisyonu'nun ilk toplantısı yapıldı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk'un eş başkanlığında yapılan toplantıda, iki ülke arasında Karma Ekonomik Komisyon Protokolü imzalandı.

Kadıköy'de iki lise arasına yapılacak karma projenin planı reddedildi!

Kadıköy'de yarısında iki lisenin bulunduğu arsanın boşta kalan bölümüne AVM ve konut yapılması için planları değiştirilmişti. CHP Meclis Üyeleri konuyu mahkemeye taşıdı. İstanbul 2. İdare Mahkemesi dava konusu planların iptali yönünde karar verdi...

Ege Yapı'dan Hasköy ve Çekmeköy'e iki yeni proje!

Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Kabadayı, "2020'nin ikinci yarısında 210 milyon TL yatırımla iki yeni projeye başlayacağız. Hasköy'de 110 milyon TL yatırımla karma proje geliştireceğiz. Çekmeköy'de ise 100 milyon TL yatırım değerinde yeni bir proje daha planlıyoruz" diye konuştu...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Akro Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akro Yapı Malzemeleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hidayet Beysüm tarafından kuruldu. 

Akro yapı karma suites projesi Haberi

Akro yapı karma suites projesi

Akro Yapı tarafından hayata geçirilen Karma Suites Konutları'nın satışları başladı. Projede yer alan daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak değişmektedir.


İstanbul'un Eyüp semtinin Göktürk mevkiinde yükselen Karma Suites Evleri, CM mimarlık imzasını taşıyor. Proje 2016 yılının Şubat ayında teslim edilmesi bekleniyor.


8 bin metrekare alan üzerinde yükselen Karma Suites 44 konuttan meydana geliyor. Eyüp Karma Suites, Akro Yapı'nın diğer projesi olan Karma Evler projesinin hemen yanında konumlandırılıyor. 


Karma Suites Konutları'nın ortak yaşam alanları arasında fitness center, kapalı otopark, çocuk oyun alanı gibi alanlar yer alıyor. Eyüp Karma Suites 5 katlı tek blok halinde yükseliyor.


Göktürk Karma Suites daire fiyatları;


2+1 daireler 535 bin TL'den,

3+1 daireler 765 bin TL'den,

4+1 daireler 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Akro Yapı Karma Suites adres

Göktürk Merkez Mahallesi...