09 / 05 / 2024

Aksa Jeneratör 3. köprüye enerji desteği mi sağlıyor

Aksa Jeneratör 3. köprüye enerji desteği mi sağlıyor

Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak." dedi

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

Petrol fiyatlarında 'Aksa Tufanı' rüzgarı! Brent petrolde yükseliş sürüyor! Brent petrol bugün ne kadar oldu?

7 Ekim Cumartesi günü Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonucu brent petrol varil fiyatı bir anda 88,15 dolara yükseldi. Petroldeki yükseliş haftanın üçüncü gününde de devam ediyor. Brent petrol bugün ne kadar oldu? 11 Ekim 2023 Çarşamba brent petrol fiyatı...

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Yönetim Kurulu Üyesi Korkut Öztürkmen kimdir? Korkut Öztürkmen daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Korkut Öztürkmen Ne iş yapar? Korkut Öztürkmen Nereli?  İşte Korkut Öztürkmen'in hayatına dair merak edilenler.

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Cemil Kazancı kimdir? Ne iş yapar Nereli?

Aksa jeneratör İcra Kurulu üyesi Cemil Kazancı kimdir? Cemil Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Cemil Kazancı Ne iş yapar? Cemil Kazanc  Nereli?  İşte Cemil Kazancı`nın hayatına dair merak edilenler.

Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör İcra Kurulu Başkanı Ömer Muzaffer Baktır kimdir? Ömer Muzaffer Baktır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ömer Muzaffer Baktır Ne iş yapar? Ömer Muzaffer Baktır  Nereli?  İşte Hamdi Akın`ın hayatına dair merak edilenler.

Bosch TDI903231A Entegre Buhar Jeneratörlü Ütü en ucuz nerede satılıyor, özellikleri neler? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Bosch TDI903231A 3200 W buharlı ütü, entegre buhar jeneratörü ve Titanium Glissée tabanı sayesinde kırışıklıkları kısa sürede yok ediyor. Peki Bosch buharlı ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? İşte detaylar..

Fakir Spring Buharlı Ütü ne kadar, en uygun nereden alınır? 3 Mart 2023 fiyat listesi...

Güçlü buhar püskürtme teknolojisine sahip olan Fakir Spring, uygun fiyatı ve 3 renk seçeneği ile dikkat çekiyor. Peki, Fakir Spring kaç watt? Fakir Spring Buharlı Ütü fiyatları ne kadar? İşte Fakir Spring renk seçenekleri ve güncel fiyat listesi...

Arzum Okka Kahve Makinesi 4.629 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Kahve makinesini yenilemek isteyenler için Arzum, 3 fincanlı kapasiteye sahip kahve makinesini tüketicisiyle buluşturuyor. Zengin ürün yelpazesine sahip Arzum okka kahve makinesi yenilikçi teknolojisiyle çokça tercih ediliyor. İşte Arzum okka kahve makinesi 3 Şubat fiyat listesi

Siemens Ankastre Ocak 5.300 TL! Özellikleri neler? En ucuza nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Evleneceklere  ya da evini yenileyeceklere Siemens, yüksek performans özelliklere sahip ankastre ocakları tüketicisiyle buluşturuyor. Yenilikçi teknolojiye sahip ankastre ocaklarda bulunan gaz emniyet sistemi sayesinde Siemens çokça tercih  oluyor. İşte Siemens 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Simfer Turbo Fırın 2.499 TL! Özellikleri neler? En ucuz simfer fırın nerden alınır? 3 Şubat 2023 fiyat listesi

Mini ya da midi fırın modellerine sahip Simfer, yoğurt yapma fonksiyonuna ve dondurulmuş gıda çözme özelliğine sahip olmasıyla çokça tercih ediliyor. Mutfaklarda tezgah üstü Simfer fırın en ucuza nerede satılıyor sorusunun cevabı haberimizde. İşte Simfer midi fırın 3 Şubat fiyat listesi..

BTC.com'a dev saldırı! 3 milyon dolarlık hasar!

Dünyanın en büyük 6. madencilik havuzu olan BTC.com hacklendi. Saldırının 3 milyon dolar değerinde müşteri ve şirket varlığına el koyduğu bildiriliyor.

Çocuk Destek Programı Nedir? Çocuk yardım parası nasıl alınır? 3 çocuğa ne kadar destek verilecek?

Çocuk destek programının ne olduğu, çocuk yardım parasının nasıl alındığı merakla araştırılıyor. İşte merak edilen detaylar!

Aksa Jeneratör 3. köprüye enerji desteği mi sağlıyor Haberi

Aksa Jeneratör 3. köprüye enerji desteği mi sağlıyor

Aksa Jeneratör, Üçüncü Boğaz Köprüsü'ne enerji desteği sunuyor. Üçüncü köprü inşaatında kiralık mobil jeneratörleriyle hizmet verdiklerini belirten Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak. Türkiye'nin 2023 hedeflerini biz de paylaşıyoruz"...