14 / 05 / 2024

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi projesi

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi projesi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu. Başkan Yazgı proje için 15 gün içinde temel atma töreni düzenleneceğini belirtti.

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Deprem konut sektörünü de etkiledi! Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve büyük yıkıma neden olan depremler, konut sektörünü de etkiliyor. Rusların konut alma iştahı azaldı! Artık onlar da deprem dayanıklılık raporu arıyor!  

Başka Köy Milas nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi!

Başka Köy nerede? Başka Köy Milas fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başka Köy Milas'ta her şeye yeniden başlayın! 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı!

"Yaşam Burada Çok Başka" sloganıyla lanse edilen Başka Köy Milas projesinde 500 bin liradan başlayan fiyatlarla ortaklık fırsatı sunuluyor. İşte detaylar...

Balıkesir Karyağmaz köyü yeni yerine taşınmaya hazırlanıyor! 

Balıkesir'in Dursunbey ilçesine bağlı köy, 2010'daki Bakanlar Kurulu'nun kararı ile Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Yalıntaş Mahallesi'nde inşa edilen konutlara yerleşmeye hazırlanıyor. 

Bill Gates'in Washington Gölü kıyısındaki malikanesinde neler var?

Dünyanın en zengin insanlarından Bill Gates ile eşi Melinda Gates'in boşanma kararlarını açıklamalarının ardından bir hafta geçti fakat konu henüz gündemde. Şimdi de, çiftin Washington Gölü kıyısında bulunan malikanesinin akıbeti konuşuluyor.

Tuz Gölü kıyısına bungalov evler inşa edildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şereflikoçhisar Belediyesi tarafından Tuz Gölü kıyısında lavanta tarlası oluşturuldu, kıyıya yakın yerlere bungalov evler yapıldı.

Eyüpsultan Ağaçlı Köyü Parselasyon Planı askıya çıktı!

Eyüpsultan İlçesi, Ağaçlı Köyü, 111 Ada, 1, 3, 4 ve 5 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıktı...

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

18/3/1924 Tarihli ve 442 Sayılı Köy Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi ile köyde ikamet eden ve köy nüfusuna kayıtlı evi bulunmayan ihtiyaç sahiplerine satılan taşınmazlar üzerinde bina yapılmaması amaçlanıyor.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm tamamlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çerkezköy Bağlık'taki kentsel dönüşüm çalışmalarının tamamlanacağını söyledi.

Antalya Güçlüköy Mahalle Konağı açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Akseki’de inşa edilen Güçlüköy Konağı’nı hizmete açtı. 

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi projesi Haberi

Aksaray Bağlıköy Arıtma Tesisi projesi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çalışmanın başlayacağı Bağlıköy Su Arıtma Tesisine giderek incelemede bulundu ve konu ile ilgili yaptığı açıklamada “İhalenin gerçekleşmesinden sonra DSİ Genel Müdürümüz, Bölge Müdürümüz ile bu işi alan müteahhit firma ile karşılıklı imzaları attık.  Firmamızda dün buraya gelip şantiyelerini kurmaya başladılar. Malzemelerini de 10- 15 gün içerisinde getirerek çalışmaya başlayacaklar. İnşallah en kısa sürede de burada kuyularını açtığımız kaynak sularını şehre ulaştıracaklar” ifadelerini kullandı.


Aksaraylıların içme suyu konusunu yakından takip ettiğini ve ne aşamaya gelindiğine dair sorular sorulduğunu ifade eden Başkan Yazgı, “Halkıma öncelikle şunu söylemek istiyorum, bütün çalışmalarımız içilebilir suyu şehrimize kazandırmaktı. Bunun için kısa orta ve uzun vadeli çok yönlü çalışma programı hazırladık. İçme suyu meselesi için DSİ, Kalkınma ve İller Bakanlığımız başta...