02 / 05 / 2024

Aksaray Gülağaç işyeri ihalesi

Aksaray Gülağaç işyeri ihalesi

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 10 Ekim'de 39 adet işyeri yapımı için ihale düzenlenecek..

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken vergilere dikkat! Emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

Ev, arsa, iş yeri, tarla alıp-satarken tapu harç ve vergilerinde değerinden farklı gösterilmesinin neye yol açacağı tek tek açıklandı. Peki emlak vergisi değerinde gösterilmezse ne olur?

TOKİ Aksaray Gülağaç’da 142 konut yapacak!

TOKİ'nin Aksaray projelerinde yer alan dairelerin detayları da yavaş yavaş netleşiyor. Peki TOKİ Aksaray Gülağaç projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Aksaray Gülağaç 2022 sosyal konut projesi...

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı projesi meclis gündeminde!

Aksaray-Ulukışla Demiryolu Hattı ve Yüksek Hızlı Tren Yolcu Hattı Projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Açıkel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da 51 binden fazla iş yeri açıldı!

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nde yapılan açıklamaya göre; 2020 yılı içerisinde 51 bin esnaf yeni iş yeri açtı.

Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları mecliste!

2020 yılında Denizli'de açılan ve kapanan iş yeri sayıları meclis gündemine taşındı. CHP'li Sancar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bilecik'te gölet çevresindeki iş yeri yıkıldı!

Bilecik'te, Pelitözü Göleti çevresindeki mesire alanında bulunan iş yeri yıkıldı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri bugün satışa çıkıyor!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı güvencesiyle, Ataköy sahilinde hayata geçirdiği Yalı Ataköy'ki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Yalı Ataköy'deki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı!

Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme’nin TOKİ güvencesiyle, Ataköy sahilinde inşa ettiği Yalı Ataköy projesindeki 43 konut ve 8 iş yeri satışa çıktı.

Sitede iş yeri açarken onay alınmalı!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na (KMK) göre, toplu yaşanan site ya da apartman gibi ortak yaşam alanlarını ilgilendiren yerleşimlerde işyeri açabilmek için maliklerin izinleri ve onayı gerekiyor...

Kızılağaç'ta yat limanı ve OSB alanı ayrılması talebi mecliste!

Kızılağaç Bölgesi 2. Etap Uygulama İmar Planında Yat Limanı ve Tekne İmal ve Çekek Yeri İhtisas OSB alanı ayrılması talebi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Bahşi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sitede iş yeri açmak için onay şart!

Kat Mülkiyeti Kanunu'na göre toplu yaşanan site ya da apartman gibi ortak yaşam alanlarını ilgilendiren yerleşimlerde iş yeri açabilmek için maliklerin izinleri ve onayı gerekiyor.

2019'un ilk çeyreğinde açılan iş yeri sayısı 3 bin 774 azaldı!

Türkiye’de kriz sebebiyle 5 yılı aşkın sürede yarım milyonun üstünde esnaf iflas bayrağını çekti. Bu senenin ilk çeyreğinde açılan işyeri sayısı da geçen yılın aynı dönemine göre 3 bin 774 azaldı.

Aksaray Gülağaç işyeri ihalesi Haberi

Aksaray Gülağaç işyeri ihalesi

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından 39 adet işyeri yapım işi ihale ediliyor. Keşif bedeli 6.7 milyon TL olarak belirlenen iş için ihale 10 Ekim'de gerçekleşecek.


İŞYERİ YAPIM İŞİ İHALE EDİLECEKTİR

Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığından:


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının kredi desteği ile Yapı Kooperatifi Başkanlığımızın sorumluluğu altında yapılacak olan Aksaray Gülağaç Küçük Sanayi Sitesi 39 işyeri yapım işi birim fiyat esası ve birim fiyatların her biri için geçerli olmak üzere işin tümüne indirim verilmek suretiyle, kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecektir.


1 - İdarenin

Adresi                                           :  Atatürk Mah. Kıbrıs Sok. No: 19/23 Gülağaç/...