03 / 05 / 2024

Aksaray jeotermal

Aksaray jeotermal

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Aksaray'da 2 adet jeotermal alan ihalesi yapılacak!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı, Güzelyurt ve Merkez'de bulunan 2 adet Jeotermal Kaynak Arama sahasını ihaleye çıkarıyor. İhalesi 9 Mart 2016 tarihinde gerçekleşecek.

4 ilde ruhsatlı jeotermal alan ihaleye çıkıyor!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Kırklareli, Tekirdağ, Aksaray ve Nevşehir'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanı ihaleye çıkardı. İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Aksaray'da jeotermal kaynak sahası ihale edilecek!

Aksaray İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Aksaray'da bulunan 1 adet Jeotermal Kaynak Arama sahası 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla Açık Teklif Usulü (Artırma) ile ihale edilecek.

4 ildeki jeotermal alanlar ihale edilecek!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü tarafından Aksaray, Eskişehir, Konya ve Kırklareli'de bulunan ruhsatlı jeotermal alanlar 5 Mayıs 2015 tarihinde ihaleye çıkartılacak.

Aksaray ve Sakarya'da jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray 'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak...

Aksaray'da 18 jeotermal ihalesi yapılacak!

Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve de 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak.

Kütahya'da jeotermal enerjiyle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor!

Belediye Başkanı Kasım Karahan jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi.

Taner Yıldız: Konya Akşehir'de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettik!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yaptığı konuşmada jeotermal projelerinden bahsederek, Konya Akşehir' de 3 bin 500 yataklı bir jeotermal turizm kapasitesi ürettiklerini belirtti...

Abdulkadir Yazıcı: Yerköy'deki jeotermal su zenginliğini turizme kazandıracağız!

Yozgat'ta Yerköy Termal Turizm Merkezi Çevre Düzeni Planı masaya yatırıldı. Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, Yerköy ilçesinde bulunan jeotermal su zenginliğini değerlendirerek turizme kazandırmak istediklerini söyledi.

Aksaray OSB'ye 50 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray Belediyesi'nde yapılan toplantıya OSB Başkan Vekili ve Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı...

TOBB, Aksaray'a meslek lisesi yapacak!

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Ticaret Borsası Personeli, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ( TOBB ) tarafından düzenlenen Akreditasyon Sistemi Eğitimi’ ne katıldı...

Aksaray Eskil'de TOKİ 125 adet konut inşa edecek!

Aksaray İli Eskil İlçesi 125 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

TOKİ Aksaray Eskil'de 125 adet konut inşa edecek!

Aksaray İli Eskil İlçesi 125 Adet Konut ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek...

Aksaray jeotermal Haberi

Aksaray jeotermal

Aksaray ve Sakarya'da jeotermal kaynak arama sahası ihaleleri gerçekleştirilecek.


Aksaray'da 18 jeotermal kaynak arama sahası ile Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve 1 jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihalesi yapılacak. 


Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanlarına göre, Aksaray'da yer alan toplamda 71 bin 500 hektarlık 18 jeotermal kaynak arama sahasına 3 yıl süre ile arama ruhsatı verilmesi amacıyla açık teklif usulü ihale gerçekleştirilecek.  


İhale şartnamesi 120 lira karşılığında alınabilecek.  


Sakarya'da 3 doğal mineralli su arama ruhsat sahası


Sakarya'nın Geyve ve Hendek ilçelerindeki 400, 2 bin 300 ve bin 146 hektarlık doğal mineralli su arama ruhsat sahası ve Söğütlü ilçesindeki bin 665 hektarlık jeotermal kaynak arama ruhsat sahası ihale edilecek.   


İhaleye girecek isteklilerin her bir ihale için ayrı hazırlanmış şartname...