15 / 05 / 2024

Aksaraya yeni hayvan merkezi

Aksaraya yeni hayvan merkezi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.

Evcil hayvanına çip taktıramayanlar dikkat! Bakanlıktan yeni açıklama geldi

Evcil hayvanına çok taktıramayanlar bu haber sizi ilgilendiriyor. Kedi, köpek gibi evcil hayvanlar için getirilen mikroçip uygulamasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanlığı önemli bir açıklama yaptı.

İÜ Cerrahpaşa Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli atıldı!

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa (İÜC) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi'nin yeni binasının temeli bugün atıldı. 

Çankırı Çerkeş'teki tarihi yapılar restore edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çankırı Çerkeş'te yeni çarşı, konut ve iş yeri projesi, yeni hayvan pazarı projesi, 4. Murat hamamı ve koruma alanındaki eski iş yerlerini sağlıklaştırma projelerine ilişkin çalışmaları yerinde inceledi.

İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, sahipsiz hayvanlara sahip çıkmaya devam ediyor. İBB Pendik'e yeni hayvan bakımevi kazandıracak. 

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Isparta'ya yeni hayvan barınağı inşa ediliyor!

Isparta Belediyesi eski Burdur Yolu üzerine yeni bir hayvan barınağı kazandırıyor. Barınakta kedi ve köpekler için ayrı ayrı hastane, kısırlaştırma merkezleri, ameliyathane yer alacak

Malatya'ya hayvan barınma merkezi inşa ediliyor!

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınağında bir program düzenlendi. Programda 128 dönümlük alan üzerinde yeni bir hayvan barınma merkezi de ele alındı...

İzmir'in ilk hayvan mezarlığı hazır!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Seyrek Köpek Bakımevi'nin yanına bakıma muhtaç sokak hayvanları için yeni bir yuva yaptı. Alanın hemen bitişiğinde ise hayvan severlerin kaybettikleri minik dostlarını defnedebilecekleri hayvan mezarlığı oluşturuldu

Kocaeli İlimtepe Hayvan Pazarı Eylül'de hizmete açılacak!

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe Bölgesi'nde kurulacak yeni Hayvan Pazarı ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi. Pazar yeri, Eylül ayının başında hizmete açılacak.

Bingöl'de Hayvan pazarı projesi 250 günde tamamlanacak!

Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine yapılacak Canlı Hayvan Pazarı 250 günde tamamlanacak.

Bingöl Belediyesi canlı hayvan pazarı tesisi yapacak!

Belediye Başkanı Barakazi: "Yeni çevre yolu üzerinde 6 bin 400 metrekare alan üzerine Canlı Hayvan Pazarı yapacağız. Tesisin faaliyete geçmesiyle birlikte Bingöl hayvan ticareti açısından cazibe merkezi olacaktır" dedi.

Çankaya Çayyolu'ndaki hayvan bakım istasyonu açıldı!

Çankaya Belediyesi, Çayyolu'ndaki yeni hayvan bakım istasyonunu açtı. Ameliyathanenin de bulunduğu tesis, 8 mahalleye hizmet verecek.

Kırşehir Güzler Piknik ve Evcil Hayvan Parkı’nın temeli atıldı!

Kırşehir’de 650 kişinin aynı anda piknik yapabileceği Güzler Piknik Alanı ve Evcil Hayvan Parkı’nın temel atma töreni yapılacak. Bahçeci, "Kırşehir’i her alanda geliştirecek ve Kırşehir’e yeni sosyal alanlar kazandıracak projeleri yapmaya devam ediyoruz"

Aksaraya yeni hayvan merkezi Haberi

Aksaraya yeni hayvan merkezi

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, mevcut hayvan barınağının hemen yanına yapılacak olan 3 bin metrekarelik Hayvan Rehabilitasyon Merkezi inşaat alanında inceleme yaptı.Başkan Yazgı konuyla ilgili açıklamasında, "Aksaray Belediyesi olarak mevcut bulunan hayvan barınağının hemen yanına 3 bin metrekarelik alan üzerinde yeni bir hayvan rehabilitasyon merkezi yapıyoruz. Burada idari bina, hayvan mama hazırlama binası, kediler, yeni gelen hayvanlar, yavru köpekler ve Malaklı köpekler için ayrı ayrı bölümler yer alacak. Yine buranın dış cephesinde 2,5 metre yüksekliğinde bahçe duvarı ve 11 adet büyük aydınlatma direği olacak. Ayrıca hayvan seveler için yürüyüş yolları olacak. Kısacası hayvanların ihtiyaç duyacağı her türlü imkanı sağlayan modern bir tesis yapılacak. Bu tesisimizde özellikle Aksaray’ın markası olan malaklı cinsi köpeklerinin burada üretimi ve yetiştirilmesi gerçekleştirilecek. Aksaray’ın...