30 / 04 / 2024

Akşehir Anıtlar Kurulu

Akşehir Anıtlar Kurulu

İlçemizde yıkılma tehlikesi olan sahipsiz evler belediye tarafından yıkılıyor. İlçemizde özellikle eski Akşehir evleri civarında bulunan, etrafına tehlike saçan ve sahipleri tarafından bakılmayan evler çevre sakinlerini rahatsız ediyordu.

Ebruli Başakşehir Projesi'nin lansmanı yapıldı! Lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışta! 

Başakşehir Belediyesi güvencesi ve Ebruli İnşaat tarafından inşa edilecek Ebruli Başakşehir projesinin lansmanı yapıldı. 728 konuttan oluşan projede lansmana özel 60 ay vade fırsatıyla satışlar başladı. 

D14 Başakşehir nerede? D14 Başakşehir fiyat listesi!

D14 Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve D14 Başakşehir fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede? Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi!

Başakşehir Avrasya Konutları 2 nerede sorusunun yanıtı ve Başakşehir Avrasya Konutları 2 fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen o soruların yanıtları...

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı'nda 107 bağımsız bölüm için ruhsat alındı!

Emlak Konut GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Kayabaşı Mahallesi 458 Ada 34 Parselde yer alan 100 adet konut ve 7 adet ticari üniteden oluşan toplam 107 adet bağımsız bölüme ait Yapı Ruhsatları 11 Ekim 2021 tarihinde alındı. 

Adem Atmaca açıkladı: Başakşehir'deki arsanın KİPTAŞ'a satış detayları belli oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği önceki yönetim sırasında KİPTAŞ'ın Başakşehir’de yer alan projesinde 36 milyon dolarlık kamu zararı olduğunu aktardı. KİPTAŞ'a Başakşehir'de arsa satan Atmaca Grup'un Yönetim Kurulu Başkanı Adem Atmaca, konuya ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO Başakşehir İkitelli 2. Etap'ta 60 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Başakşehir İkitelli 2. Etap kapsamında, 1444 Ada 1 Parselde yer alan 42 adet konut ve 18 adet ticari üniteden oluşan toplam 60 adet bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı 18 ayda hizmete açılacak!

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı projesiyle ilgili konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Bu metro hattımızı da yapması gerekenler yapmadığı için üzerimize aldık" dedi.

Mermerler Grup yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekliyor!

Yıllık 11 milyon ziyaretçiyi ağırlayan Carousel AVM için COVID-19 sürecinde 200 bin dolarlık teknoloji yatırımı yapan Mermerler Grup, yeni projesi için çalışmalara başladı. Osmanlı döneminde stratejik roller üstlenen tarihi bir yapının yer aldığı yeni otel projesi için Anıtlar Kurulu'ndan onay bekle

Başakşehir Avrasya Konutları'nın yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden "İstanbul Başakşehir Kayabaşı 7. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında, 993 Ada 4 parselde yer alan 453 adet konut ve 47 adet ticari üniteden oluşan toplam 500 adet bağımsız bölüme ait yapı ruhsatları alındı.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi inşaatında görev alan işçilerden mesaj!

Rönesans Sağlık Yatırım ve Japon Sojitz ortaklığı ile Kamu Özel İş Birliği modeliyle hayata geçirilen Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nin yapımında çalışan işçiler, duygusal bir video mesajı yayınladı.

Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devri bu hafta yapılacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde konuştu. Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın devrinin yapılacağını belirtti...

Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi şimdiden dünyanın sayılı hastaneleri arasına girmiştir! 

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi bugün tam kapasite olarak açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca katıldı. Japonya Başbakanı Şinzo Abe ise açılışa konferans yöntemiyle katıldı...

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıldı!

İlk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam kapasite açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca açılış törenine katıldı. Törende Fahrettin Koca ve Erman Ilıcak konuşma yaptı..

Akşehir Anıtlar Kurulu Haberi

Akşehir Anıtlar Kurulu

Bu evler üzerinde Akşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce bir çalışma başlatıldı. Ekiplerce yıkılma riski taşıyan ve sahipleri tarafından terk edilen evler tespit edilip,  sit alanı içinde bulunan evlerin yıkımı için Anıtlar Kurulu’ndan alınan izin doğrultusunda evlerin yıkımı gerçekleştiriliyor. 



İstasyon...