01 / 05 / 2024

Aksigorta ev sigortası

Aksigorta ev sigortası

Aksigorta, “Ev– Eşya Sigortası” ürünüyle ev ve eşyaları güvence altına alıyor. İşte Aksigorta'nın o projesi...

Aksigorta Ev-Eşya Sigortası ile güven alanınız daha da genişledi!

Aksigorta Ev Eşya Sigortası, kapsamına eklediği yeni teminatlarıyla sigortalılarının güven alanını daha da genişletti. Aksigorta Ev - Eşya Sigortası ile güven alanınız daha da genişledi.

Ev sahipleri dikkat! Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin ardından pek çok ev sahibi de DASK ile ilgili detayları araştırmaya başladı. Peki Konut sigortası ve DASK arasındaki fark nedir?

Akbanklı 18-30 yaşında olanlara tamamlayıcı sağlık sigortası!

Akbank Mobil uygulamasıyla gençler için büyük bir fırsat sunuyor! 18-30 yaş arasında bir Akbank müşterisiyseniz sağlığınızı Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile güvence altına alabilirsiniz. Tamamlayıcı Sağlık Sigortanızın yıllık prim tutarı 1.500 TL'ye kadar Akbank tarafından karşılanacak.

Ev Sahipleri ve Kiracılar İçin Sevindirici Duyuru: Konut Sigortası Hizmetleri Artık Ücretsiz!

Konut sigortası poliçelerinde yer alan ek hizmetler artık ek bir ücret talep etmeksizin sunulacak. Kombi ve klima bakımından çilingir hizmetine kadar birçok ücretsiz hizmetten faydalanabileceksiniz.

DASK, ev sahiplerine daha yüksek teminat sağlamak için azami tutarı yükseltiyor!

DASK, zorunlu deprem sigortası primlerini altı ay önce iki katına çıkarmıştı. Şimdi ise, ev sahipleri için azami teminat tutarını belirlemek için adımlar atmaya başladı. İşte, DASK'ın kararı, ev sahiplerini doğrudan etkileyecek.

25 yıllık ev hanımlarına emeklilik başvurusu nasıl yapılır? Hiç sigortası olmayan ev hanımları nasıl emekli olur?

25 yıllık ev hanımlarının emeklilik konusu milyonlarca ev hanımının gündemde yer alıyor. Peki “Hiç sigortası bulunmayan ev hanımları nasıl emekli olur?” İşte detaylar!

Ev sahipleri ve kiracılara son dakika uyarısı! DASK ve konut sigortası poliçelerinde bunlara dikkat!

Türkiye'de 11 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından  DASK ve konut sigortası detayları sık sık araştırılıyor. Uzmanlar iki sigorta türü arasındaki farkları ile ilgili bilgileri paylaştı ve uyarılarda bulundu.

Çalışmayan ev hanımlarına her ay harçlık gibi 1100 TL para ödemesi yatacak! Ancak bu şartları karşılamanız gerek!

Son dakika...Asgari ücretin üçte birinden az geliri olan hanelerde yaşayan sigortası olmayan ev hanımlarına 1100 TL para ödemesi yatacak! İşte ayrıntılar...

Konut sigortasında hangi hasarlar teminat altına alınabilir?

Konut sigortasının ev ve ev içindeki eşyaları, su baskını ve deprem gibi doğal afetlerden, hırsızlık ve yangın gibi çok çeşitli risklere karşı koruma altına alan geniş kapsamlı sigorta çeşidi olduğuna dikkat çeken Av. Elvan Kakıcı Şimşek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Konut sigortasında hangi hasarlar ödeniyor?

Çok sayıda ev sahibinin önemsiz olarak düşündüğü konut sigortası çoğu zaman hayati önem taşıyor. Peki konut sigortasında hangi masraflar ödenir? Konut sigortası yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

Ev alacaklara 'Bina Tamamlama Sigortası' müjdesi!

Türkiye Emlak Katılım Bankası, hem inşaat firmalarını hem konut sahibi olacakları korumak için Türkiye Sigorta işbirliği ile Bina Tamamlama Sigortası ürününü hizmete sundu.

Birikimevim'den tamamlayıcı sağlık sigortası hediyesi!

Birikime dayalı faizsiz finansman sistemiyle ev ve araç sahibi olmak isteyenlere inovatif çözümler sunmaya devam eden Birikimevim, AXA Sigorta ile yaptığı önemli iş birliğiyle Birikimevim’e referans olan müşterilerine koronavirüsü de kapsayan tamamlayıcı sağlık sigortası hediye ediyor.

Konut sigortasında nelere dikkat edilmeli?

Ev sahipleri ve kiracıları ilgilendiren konut sigortası büyük önem taşıyor. İsteğe bağlı olarak yapılan konut sigortasında dikkat edilmesi gereken bir kaç nokta bulunuyor. 

Ev satışlarındaki artış konut sigortasını da etkiledi!

Kovid-19 salgını sonrasında emlak piyasasını canlandırmak için bankaların birinci el ve ikinci el konutlar için düşük faizli kredi kampanyaları hayata geçirmeleri sayesinde konut piyasasında hareketlilik arttı. Bu da konut sigortasına olan talebi artırdı...

Aksigorta ev sigortası Haberi

Aksigorta ev sigortası


Aksigorta, “Ev– Eşya Sigortası” ürünüyle, 19 TL’den başlayan taksitlerle ev ve eşyaları güvence altına alıyor. Ürün, yangın, hırsızlık, sel, su baskını, deprem, yer kayması, patlama, duman, fırtına, dolu, yıldırım, elektrik hasarları, kazaen kırılma, taşıt çarpması, grev - lokavt - kargaşa, kötü niyetli hareketler ve terör sonucu eviniz ve eşyalarınızda oluşan hasarları karşılıyor.




Aksigorta “Ev-Eşya Sigortası” ürünü, apartmanların ortak kullanım alanlarında oluşabilecek hasarlardan, komşulara verilebilecek maddi hasarlara; ücretsiz çilingir ve camcı hizmetlerine kadar pek çok unsuru kapsıyor.




Aksigorta’nın, Mart ayında Yöntem Araştırma’ya yaptırdığı, ev – eşya kazaları ve güvenliği araştırması (*) da, ev-eşya sigortası yaptırmanın önemini bir kez daha vurguluyor. Araştırmada, ev-eşya kazalarına yönelik sigorta yaptırma oranının sadece yüzde 3 olduğu tespit edildi. Sigorta, alarm sistemi gibi farklı servisler yardımı ile koruma...