03 / 05 / 2024

Aksoy Holding bodrum

Aksoy Holding bodrum

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Epique Island'da metrekaresi 7 bin euro!

Aksoy Holding'in Bodrum-Tilkicik Koyu'nda doğal bir yarımada üzerindeki son yatırımı Epique Island, 200 milyon euro yatırıma mal olacak. Projenin 6 milyon euro'luk kısmı peyzaj çalışmaları için ayrıldı. Villalar, konumuna göre metrekaresi yaklaşık 7 bin euro seviyesinden değer görüyor.

Aksoy Holding'den Bodrum Tilkicik Koyu'na Epique Island projesi!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği gayrimenkul projesi olan Epique Island, Bodrum'un Tilkicik Koyu'nda yer alacak.

Aksoy Holding, Bodrum'da lüks tatil sitesi kuruyor!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy Holding, Bodrum'da Epique Island projesine başlıyor!

Aksoy Holding’in uzun bir süreden sonra gerçekleştireceği en önemli gayrimenkul projesi olan Epique Island, kişisel lüks kavramı ile Bodrum’un son gözdesi Tilkicik Koyu’nda, Türk gayrimenkul piyasasına yeni bir soluk getiriyor.

Aksoy Holding Bodrum'daki Epique Island projesini tanıttı!

Conrad İstanbul Oteli'nin sahibi olan Aksoy Holding'in uzun bir süreden sonra Muğla'nın Bodrum İlçesi Tilkicik Koyu'nda gerçekleştireceği gayrimenkul projesi Epique Island tanıtıldı.

Aksoy gayrimenkulde üç koldan büyüyecek!

Enerji sektörüyle özdeşleşen Aksoy Holding, gayrimenkulde de iddialı projeler üzerinde çalışıyor. Aksoy Holding, bunun için üç ayrı şirket kurdu. Holding, 2013 yılında Bodrum’da aldığı Tilkicik Koyu’nda bu alandaki ilk büyük yatırımına başladı.

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Bodrum The Bo Viera projesinin yeni etabı yüzde 25 peşin 12 ay vadeyle satışta!

Besa Holding tarafından Bodrum'un en güzel koyunda inşa edilen The Bo Viera projesinin yeni etabına özel yüzde 25 peşin 12 aya varan vadeyle satışa çıktı.

Besa Holding'ten Bodrum'a dev yatırım! The Bo Viera projesi bu yıl tamamlanıyor!

Besa Holding tarafından toplamda 300 milyon dolarlık yatırımla yapılan The Bo Viera projesi Bodrum’un incisi Gündoğan’da yükseliyor. 

Limak’ın Bodrum’daki otel projesi için imza kampanyası başlatıldı!

Muğla Bodrum'da Limak Holding tarafından denize sıfır ormanlık alanda inşa edilmesi planlanan yeni otel projesi için imza kampanyası başlatıldı.

Bodrum'da konut satışları arttı!

Muğla'nın dünyaca ünlü turistik ilçesi Bodrum'da, pandemi döneminden bu yana kentte konut satışları arttı. Çağdaş Holding CEO'su ve Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum'a ilginin arttığını söyledi.

Aksoy Holding'in Jacksonville, Miami ve Brooklyn’deki projelerinin değeri 800 milyon dolar! 

Aksoy Holding, ABD gayrimenkul piyasasına Florida ile giriş yaptı. Peki şirketin nerelerde projesi var? İşte ayrıntılar...

Metal Yapı'nın acı günü! Hamdi Aksoy vefat etti!

Metal Yapı Holding'in kurucularından ve Onursal Başkanı Hamdi Aksoy, hayatını kaybetti.

Akana Cennet Koyu, Bodrum'da kapılarını açtı!

Türkiye'deki önemli turizm merkezlerinden biri olan Bodrum, çok özel bir projeyle bir araya geliyor. Bodrum'daki en özel koy olan Cennet Koyu'nda kapılarını açan Akana Cennet Koyu, Bodrum'daki önemli yatırımcılardan Çağdaş Holding tarafından inşa edildi.

Bodrum'da kaçak yapı avı hız kesmiyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, tatilcilerin gözdesi olan Bodrum'da kaçak yapı avının hız kesmeden devam ettiğini söyledi.

Bodrum'u 12 ay yaşatacak proje: Swıssotel Resıdences Bodrum!

Çağdaş Holding tarafından Yokuşbaşı'nda hayata geçirilen Swissôtel Residences Bodrum Hill, hem doğanın içinde hem de şehir merkezindeki konumuyla 12 ay boyunca Bodrum'u yaşatmayı vaddediyor.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

The Ritz-Carlton Residences, Bodrum'da izole lüks yaşamla tanışın!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu'nda yer alan Aksoy Holding tarafından inşa edilen The Ritz-Carlton Residences, izole yaşamın kapılarını aralıyor.

Vakko Patisserie, Bodrum Loft'ta şube açıyor!

Vakko Patisserie’nin yeni şubesi, Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’ın geçen yılın temmuz ayında kapılarını açan ‘modern köy’ projesi Bodrum Loft’ta açılıyor...

Aksoy Holding bodrum Haberi

Aksoy Holding bodrum

İstanbul’daki Conrad Otel’in sahibi Aksoy Ailesi, grubun amiral gemisi Turcas Petrol’ü Shell’le birleştirdikten sonra yeni yatırımlarına hız verdi. Akaryakıtın yanına enerjiyi, turizmin yanına gayrimenkulü ekleyen grubun gayrimenkul için seçtiği yer ise, ailenin sevdiği ve yazlarını geçirdiği Bodrum oldu. 6 yılın sonunda toplam 200 milyon euro yatırımla hayata geçen 75 villalık lüks ‘Epique Island’ projesi tamamlandı.

Akşam Gazetesi'nden Şenay Büyükköşdere'nin haberine göre; Aksoy Holding’in ikinci kuşak yöneticilerinden ve grubun CEO’su Batu Aksoy, projede dünyada da trend olan ‘yalınayak lüks’ mottosunu uyguladıklarını, fiyatları 2.3 milyon ila 6 milyon euro arasında değişen villaların yabancılardan büyük ilgi gördüğünü söyledi.

DÜNYA MARKALARI BURADA

1- Neden Bodrum’u seçtiniz?

Son 10-15 yılda Bodrum dünyada bir marka haline geldi. Edition’dan Mandarin’e Swissotel’den Kempiski’ye çok önemli uluslararası markalar buraya geldi. Bodrum Saint Tropez’in,...