16 / 05 / 2024

aksoy inşaat tarabya projesi satış

aksoy inşaat tarabya projesi satış

Gürcistan Batum'da da otel projesine başlamaya hazırlanan Aksoy İnşaat İstanbul'da karma proje inşa edecek. İstanbul Avrupa yakası Sarıyer-Tarabya'da yaşama geçirilecek proje 30 bin metrekare alana sahip..

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekin Aksoy İnşaat Ve Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tekin Aksoy tarafından kuruldu.

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Bursa'da bir inşaat işçisi 6 metre yükseklikten düştü!

Bursa'da inşaat işçiliği yapan Muzaffer Aksoy, çalıştığı esnada dengesini kaybederek 6 metre yükseklikten inşaatın temel çukuruna düştü. Aksoy AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Le Chic Tarabya'nın inşaatı tamamlandı, iskan alındı!

Deniz GYO'nun geliştirdiği Le Chic Tarabya projesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen incelemeler tamamlandı ve projenin inşaatı tamamlanarak iskan alındı. 

Le Chic Tarabya'nın inşaat faaliyetlerine ara verildi!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Tarabya'da bulunan Le Chic Tarabya projesinin inşaat faaliyetlerine ara verildi...

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Yorum İnşaat Tarabya projesinin imar planı iptal edildi!

Yorum İnşaat'ın Tarabya Makine Mühendisleri Sitesi'nde yapacağı lüks konut projesinin planları iptal edildi. İdare Mahkemesi planların nüfus, yapı ve araç yoğunluğunu artıran plan değişikliğinin bölgede sorun yaratacağına hükmetti.

Aksoy İnşaat müşterilerine on-line teklif imkanı sunuyor!

35 yıldır inşaat ve gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Aksoy İnşaat bir ilke imza attı. Aksoy İnşaat Türkiye’de bir ilke imza atarak müşterilerine on-line teklif imkanı sunmaya başladı.

Therrapark Tarabya projesinin kaba inşaatında sona gelindi!

Tarabya’da hayata geçirilen Therrapark projesinin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden projenin, yüzde 20’si satıldı. Proje yetkilileri " Eylül 2016’da tamamlayıp, teslim etmeyi planlıyoruz” dedi.

Sarıyer Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sarıyer Cumhurbaşkanlığı Tarabya Yerleşkesi'nde inşaat çalışmaları başladı. Yerleşkedeki inşaatın nedeni, Huber Köşkü ve Faytonhane Restorasyonu. Ayrıca köşk bünyesinde Elektrik ve mekanik tesisat ve peyzaj uygulaması da yapılacak.

İnşaat sektörü 'çok tehlikeli işler' sınıfına giriyor!

İMO Bursa Şubesi hizmet binasında, inşaat mühendislerinin mesleki ve teknik alt yapısını geliştirmek için gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursunda, katılımcılara Yavuz Bahadır Aksoy tarafından "İş Güvenliği ve İş Sağlığı Semineri' verildi.

Safranbolu Merkez Cami inşaatında sona gelindi!

Camii inşaatında incelemelerde bulunan Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy Müteahhit Dr. Ercan Yozgat ve Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Cemal Delibasan’dan bilgiler aldı.

Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

Villa büyüklüklerinin 513 metrekareden başladığı proje villa, marina, butik otelden meydana geliyor. Proje 12,6 hektarlık yarımada üzerinde yükseliyor. Peki Aksoy İnşaat Epique Island nerede?

aksoy inşaat tarabya projesi satış Haberi

aksoy inşaat tarabya projesi satış

Aksoy İnşaat, Sarıyer'de karma proje, Tarabya'da, Bodrum'da ve Kavak'ta konut projeleri yapacak. 35 yıldır inşaat sektöründe olan firma en son Conrad İstanbul projesinin renovasyonunu tamamladı. 


Aksoy İnşaat tarafından Sarıyer'de hayata geçirilecek olan karma kullanımlı proje içerisinde otel, AVM, sinema, tiyatro yer alacak. 30 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek olan proje henüz geliştirme aşamasında. Aksoy İnşaat projeyi kendi arazisi olan Sarıyer sahildeki otopark arazisinde hayata geçiriyor. 


Aksoy İnşaat'ın Tarabya'da, Bodrum'da ve Sarıyer Kavak'ta inşa edeceği konut projeleri de kendisine ait . Firma ayrıca Gürcistan Batum'da da otel projesi yapacak. 


Aksoy İnşaat kurumsal iletişim sorumlusu Sinem Aksoy; esas işi taahhüt olan ve özellikle nitelikli yapıların inşaat işlerine ana yüklenici olarak talip olan Aksoy İnşaat'ın lüks konut, ofis, otel, çarşı üretme tecrübesini gayrimenkul geliştirme...