16 / 05 / 2024

aksu barları kapatma

aksu barları kapatma

ANTALYA’da et lokantalarıyla ünlü Aksu İlçesi'ndeki bar, pavyon, müzikhol, gece kulübü gibi alkollü eğlence mekanları belediye tarafından kapatıldı...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında hayata geçirdiği 592 konutluk proje için başvurular toplanıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekim tarihi...

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular dün alınmaya başlandı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kurası ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi!

592 konutluk TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy projesinde başvurular başladı. Peki, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy son başvuru tarihi ne zaman?

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy'de toplam 592 adet konutu kurayla satışa çıkardı. Başvuruların başladığı projenin kura çekişi ise 21 Temmuz'da yapılacak. İşte TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuru ve kura şartları ve proje detayları..

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı!

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları başladı. Başvurular 15 Temmuz'a kadar Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek. Projedeki dairelerin kuraları ise 21 Temmuz'da çekilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları yarın başlıyor!

Toplam 592 adet konutun kura yöntemiyle satışa çıkarıldığı TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy Konutları'nda başvurular yarın başlıyor. Başvurular Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubeleri tarafından kabul edilecek.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ'nin Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de hayata geçireceği 592 adet konut kuralı olarak satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy başvuruları...

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy'de 592 adet konutu kuralı olarak satışa çıkarıyor. TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da.

Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Aksu-Küçükköy'de 592 konutu kuralı olarak satıyor. İşte, Giresun Merkez Aksu-Küçükköy Toki kura çekiliş tarihi...

TOKİ Giresun Aksu başvuruları 2016!

TOKİ Giresun Aksu projesinde tamamı 2+1 daire ve 3+1 daireden oluşan 592 daire kura yöntemiyle satışa çıkıyor. Başvuruları 14 Haziran 2016'da başlayacağı projede fiyatlar da 153 bin 996 TL'den başlıyor.

TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da!

Başvuruların 14 Haziran ile 15 Temmuz arasında kabul edileceği TOKİ Giresun Aksu ve Küçükköy kura çekilişi 21 Temmuz'da gerçekleştirilecek. Projede 592 adet daire satışa sunulacak.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek olan 592 konut kuralı satışa çıkyor. İşte, Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy TOKİ başvuru bedeli 2016...

TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016!

Ödeme planına göre 144 aya kadar vade imkanı sağlanan projede 592 adet daire yer alıyor. TOKİ Giresun Küçükköy ve Aksu başvuru 2016 işlemleri 14 Haziran'da başlayacak.

aksu barları kapatma Haberi

aksu barları kapatma

Eczacılık yaptığı Aksu İlçesi’ne 30 Mart seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkanı seçilen Halil Şahin, barlarla ilgili ilçe sakinlerinden çok fazla şikayet aldıklarını söyledi. Bu barların aynı zamanda ruhsatlarının da olmadığını belirten Başkan Şahin, "İlçe merkezindeki bu barlarla ilgili sürekli şikayet vardı. Zaten ruhsatları da yoktu. Bu nedenle gereken yapıldı" dedi.


Başkan Şahin, ilçedeki tüm barların kapatıldığına ilişkin iddialarla ilgili olarak da "Kaç barın kapatıldığını bilmiyorum. Ruhsatsız olanlarla ilgili gerekenler yapıldı" dedi. Başkan Şahin, "Ruhsatlı olan bar var mı" sorusuna ise "Ben barların hesabını tutmuyorum" karşılığını verdi.


Ayrıca barların yakınlarında sağlık merkezleri ve okulların da yer aldığını belirten Şahin, "Barların bulunduğu bu yerlerde sabaha kadar silah sıkılıyor. Onun yanında kavga dövüş ortalığı götürüyor. Yıllardır böyle bir ortam vardı. Kepazelik yani" dedi.


''BUGÜNE KADAR...