05 / 05 / 2024

aksu mahallesine kaç konut yapılacak

aksu mahallesine kaç konut yapılacak

Giresun Valisi Karahan, temeli bugün Bakan Canikli tarafından atılacak olan TOKİ inşaatında incelemelerde bulundu. Temel atma töreni öncesi hazırlıklar ve projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Karahan, bölgede toplam 592 konut yapılacağını söyledi

Sezen Aksu Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon TL’ye satıyor!

Şarkıcı Sezen Aksu, Manal Koyu’ndaki villasını 6.5 milyon liraya satıyor. Sanatçının evindeki havuz, denize kaçak boru döşendiği için belediye ekipleri tarafından mühürlenmişti.

Sezen Aksu’nun İzmir'deki kaçak havuzu apar topar dolduruldu!

Sezen Aksu’nun İzmir Karaburun’da bulunan lüks villasında mührü kırılıp tamamlanan ruhsatsız havuzu, yapılan haberler sonrasında kumla kapatıldı. Ancak belediyenin havuzu sadece mühürlemenin ve para cezası kesmenin ötesine geçmemesi kafaları karıştırdı.

Sezen Aksu Manal Koyu'ndaki villasına kaçak boru mu döşedi?

Sezen Aksu'nun Manal Koyu'ndaki denize sıfır villasında bulunan havuzdan, denize 50 metre boru döşediği, bu borudan denize atık bırakıldığı tespit edildi. 

TOKİ Giresun Aksu 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Giresun Aksu 2019 projesi nerede? TOKİ Giresun Aksu 2019 projesinde kaç konut var? TOKİ Giresun Aksu 2019 projesi kurası ne zaman? TOKİ Giresun Aksu 2019 projesine nasıl başvuru yapılıyor? İşte TOKİ Giresun Aksu 2019 projesi 26 soruda tüm detaylarıyla... 

SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksi mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun SEKA Aksu kağıt fabrikası ile Çotanak Spor Kompleksini meclis gündemine taşıdı. Tığlı hazırladığı sorularını Bakan Kurum'a sordu...

Kağıthane'nin 4 mahallesine ilişkin imar tadilatı askıya çıktı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kağıthane İlçesi'ne 4 mahallenin imar değişikliklerine ilişkin plan tadilatı bugün askıya çıktı..

Kağıthane Gürsel mahallesine mahalle konağı inşa ediliyor!

İlçedeki otopark sorununu ortadan kaldırmak ve her mahalleye bir mahalle konağı kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Kağıthane Belediyesi’nin Gürsel Mahallesi’nde başlatmış olduğu Mahalle Konağı ve Otopark inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SMCY Aksu İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sedat Aksu tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta Kağıthane, Çeliktepe Mahallesi'nde kuruldu.

Aksu Belediyesi kaçak yapıların yıkım işini 12 Kasım'da ihaleye çıkarıyor!

Aksu Belediyesi, kaçak yapıların yıkılması işini 12 Kasım 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İhale açık ihale usulü yapılacak. Söz konusu iş 365 günde tamamlanacak.

Sezen Aksu Kanlıca'daki yalısını restorana çevirecek!

Evlendikten sonra Kanlıca'ya taşınıp Sezen Aksu'ya komşu olan Kenan Doğulu ve Beren Saat'in keyfi kaçtı. İddiaya göre huzursuzluğun nedeni, Aksu'nun kendi yalısını restorana çevirme planları yapması.

Ankara Kaşmir Göl Evleri!

Gülsan Holding, Köroğlu İnşaat ve MTN İnşaat imzası ile inşa edilen Ankara Kaşmir Göl Evleri Aksu, Göksu, Durusu ve Parksu olarak 4 etaptan meydana geliyor

Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi için karar yok, yetki devri var!

Seka Aksu Kağıt Fabrikası arazisi konusunda konuşan AK Parti İl Başkanı Hasan Aydın; “İl Genel Meclisi bu konuda TOKİ ile alım satım dahil her konuda görüşebilir, protokol yapabilir diye Vali'ye yetki vermiş” dedi.

Sezen Aksu, evini yeni kiraladığı stüdyoya taşıyor!

Kanlıca'da oturan ünlü sanatçı Sezen Aksu, yeni albüm çalışmaları için stüdyo kiraladı. Minik Serçe, yeni stüdyosu için hiç bir masraftan kaçınmıyor

aksu mahallesine kaç konut yapılacak Haberi

aksu mahallesine kaç konut yapılacak

Giresun Valisi Karahan, temeli bugün Bakan Canikli tarafından atılacak olan TOKI inşaatında incelemelerde bulundu. 


Karahan, Aksu Mahallesi'nde Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'nin de katılımı ile temeli atılacak TOKİ konutlarının yapılacağı alanda incelemelerde bulundu. Temel atma töreni öncesi hazırlıklar ve projeyle ilgili yetkililerden bilgi alan Vali Karahan, bölgede toplam 592 konut yapılacağını söyledi. 


Karahan, konutların yanı sıra 2 cami ve 2 de iş merkezinin yapımının planlandığı projenin 600 günde tamamlanacağını kaydetti. 


ÇÖKEN KÜMBET YOLUNCA İNCELEME 

Daha sonra Dereli ilçesine geçen Vali Karahan, burada yapımı süren Giresun - Dereli karayolunda, daha sonra ulaşıma kapanan Kümbet grup yolunda incelemelerde bulundu. Dereli - Şebinkarahisar karayolunda yapımı devam eden Egribel tüneli inşaatında da incelemelerde bulunan Karahan, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Yeni Giresun...