09 / 05 / 2024

Aksu prestij caddesi

Aksu prestij caddesi

Aksu' ya prestij caddesi yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi, Aksu İsmail Oğan Caddesi 'ni yeniden düzenleyerek, prestij caddesi haline getiriyor. Cadde yenilenen yüzüyle yarın törenle hizmete açılacak.

Manisa Salihli Prestij Cadde'deki dönüşüm tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Salihli Belediyesi, şehrin işlek caddelerinden olan Atatürk (Çınarlı) Caddesinde gerçekleştirdiği prestij caddesi dönüşüm çalışmalarını tamamlıyor.

Alya Grandis'in lansmanı yapıldı! Metrekaresi 4 bin TL'ye!

Beylikdüzü’nde prestij caddesi Adnan Kahveci Bulvarı üzerinde inşa edilen Alya Grandis projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor.

Alemdağ Caddesi prestijine prestij kattı!

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve ekibi, Ümraniyelilerin daha kaliteli ve rahat ortamda alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Alemdağ Caddesi yayalaştırma projesine imza attı...

Kağıthane 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kağıthane Belediyesi Ortabayır Mahallesi 15 Temmuz Şehitleri Mahalle Konağı ve Sarıgöl Prestij Caddesi'ni hizmete açtı. 

Bahçeşehir Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor!

6 yolun prestij cadde haline getirildiği Başakşehir'de Bahçeşehir 1. Kısım'da yer alan Şelale Caddesi, prestij cadde oluyor.

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Zeytinburnu 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor!

Abdi İpekçi Spor Salonu sebebiyle Protokol Yolu olarak da hizmet veren Zeytinburnu'ndaki 10. Yıl Caddesi prestij cadde oluyor.

Manisa Atatürk Caddesi 10 milyon TL'ye yenileniyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Soma’nın prestij caddelerinden olan Atatürk Caddesi’nde gerçekleştirilen yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Atatürk Caddesi, Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak!

Mahmutlar Atatürk Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Yücel, ”Atatürk Caddesi Mahmutlar’ın prestij caddesi olacak” dedi.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

Antalya Şarampol Caddesi'nde çalışmalar son sürat!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeyi adım adım hayata geçiriyor. Altyapı ve güzelleştirme çalışmaları süratle devam ederken, Şarampol sakinleri semtlerinin prestij ve değer kazanacağı için çok mutlu.

Viranşehir prestij caddesine kavuştu!

Şanlıurfa merkez ve tüm ilçelerinde yaşam standardını yükseltmek için geliştirdiği Prestij Caddesi uygulaması başlatan Büyükşehir Belediyesi'nin Viranşehir'deki bu yöndeki çalışmaları tamamlandı.

Aksu prestij caddesi Haberi

Aksu prestij caddesi

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Aksulu vatandaşların isteği üzerine İsmail Oğan Caddesi'ni Aksu'ya yakışır hale getiriyor. İlçe merkezindeki 1200 metre uzunluğundaki caddenin kaldırımlan mineral tabakalı yeni taşlarla kaplanıyor. Bulvarın doğu ve batı kaldırımlarında yürütülen çalışmalarda 30x30 santimetre ve 10x10 santimetre ölçülerinde kumlanmış mineral tabakalı parke taşlan kullanılıyor. Gri, kırmızı ve antrasit renklerindeki yeni kaldırım taşlan görüntüsüyle vatandaşların ve esnafının beğenisini topluyor. 


KEYİF ALINACAK 


Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Aksululann yürürken büyük bir keyif alacaklan prestij bir cadde oluşturduklarını belirterek yapılan çalışmalarla ilgili şu bilgileri verdi: "İsmail Oğan Caddesi'ni öncelikle imar planlarına uygun olarak genişlettik. Caddede yağmur suyu drenaj hattı kurduk, içme suyu hatlarını yeniledik. TEDAŞ ile görüşerek güzel bir cadde aydınlatması yaptık. Engelli rampalan ve oluklu takip taşlan engelsiz bir...