05 / 05 / 2024

aktaş inşaat boğaziçi evleri

aktaş inşaat boğaziçi evleri

Kandilli Aktaş Boğaziçi Konutları'nda fiyatlar 588 bin liradan başlıyor, projenin ilk etabının Ocak'ta teslim edilmesi planlanıyor

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Group Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sercan Salman tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'nin Hisar Kampüsü için Bakanlıktan yeni imar planı! İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, Boğaziçi’nin İstanbul Boğazı manzaralı Hisar Kampüsü için yeni imar planı hazırlandı. İşte detaylar...

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sabri Tüfekçi tarafından Ataşehir'de kuruldu.

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi 34 Proje İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Sabri Tüfekçi tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki inşaat laboratuvarı binasının temeli atıldı!

Boğaziçi Üniversitesi'nin Kandilli Kampüsü'nde yapılacak 'İnşaat Laboratuvarı Binası'nın temel atımı dün gerçekleştirildi. İnşaatın 2021 yılının sonunda bitirilmesi hedefleniyor.

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Dizayn Yapı İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Demirel tarafından kuruldu.

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’deki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma!

Boğaziçi Üniversitesi’nden Türkiye’nin 81 kentindeki binaların enerji verimliliği için kapsamlı araştırma yaptı.

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yapı Dış Cephe Alüminyum İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Açıkgöz tarafından kuruldu.

Boğaziçi’ndeki kaçak yapılar imar affından yararlanabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun 'Boğaziçi ön görünümde inşaat yasak. Bir vatandaş arsasına çivi bile çakamazken komşu parsele apartman yapıldı, kiraya verildi, Üstelik imar affına başvurdu, durumunu yasallaştırdı. Bu komşunun özelliği nedir?' sorusunu yanıtladı

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Boğaziçi Makine İnşaat Mühendislik Anonim Şirketi'nin merkezi Pendik'e taşındı. 

Boğaziçi Onarım İnşaat Ve Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Onarım İnşaat Ve Dekorasyon Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İrfan Memiş tarafından kuruldu. 

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün 250 bin TL sermaye bedeliyle Üsküdar'da Kenan Daniş ile Bahdiyar Akay ortaklığında kuruldu. 

aktaş inşaat boğaziçi evleri Haberi

aktaş inşaat boğaziçi evleri

Kandilli'de Aktaş İnşaat yaşama geçirilen Aktaş Boğaziçi Evleri 18 dönüm alan üzerinde 8 blok halinde yükseliyor. 80 konuttan meydana gelen projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor.


Kandilli Aktaş Evleri'nde;

2 oda 1 salon daireler 588 bin liradan,

3 oda 1 salon daireler  850 bin liradan, 

4 oda 1 salon daireler 1 milyon 85 bin liraya kadar yükseliyor İlk etap teslimlerinin Ocak ayında gerçekleşmesi planlanan projedeki konutlar banka kredisine uygun.


Kandilli Boğaziçi Evleri'nde; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, hamam, sauna, fitness salonu,  yürüyüş parkurları, otopark gibi sosyal donatı alanları yer alıyor.


0216 332 39 44 

http:// www.aktasbogazicievleri.com



Ceren...