05 / 05 / 2024

Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi

Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi

Saf GYO Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile 25 bin USD+KDV karşılığında hizmet sözleşmesi imzalayacak.

Borsa İstanbul'da gong bugün Forte Bilgi İletişim Teknolojileri için çaldı: 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL satış!

Forte Bilgi İletişim Teknolojileri, 660 bin yatırımcıya 267 milyon TL'lik satış yapılan halka arz sürecinin ardından, bugün Borsa İstanbul'da işlem görmeye başladı. 

SPK, 4 şirketin halka arzını onayladı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Sermaye Piyasası Kurulu, "A1 Capital Yatırım Menkul Değerler AŞ", "Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi AŞ", "Pasifik Eurasia Lojistik Dış Ticaret AŞ" ve "Katılımevim Tasarruf Finansman AŞ"nin halka arzı için onay verdi.

Akiş GYO, Aktek Bilgi İletişim ile sözleşme imzaladı!

Akiş GYO müşteri ilişkileri yönetimi için kullanılacak Microsoft Dynamics 365 CRM programının lisans satın alımlarıyla ilgili Aktek Bilgi İletişim anlaşma yaptı.

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Yaşam 3404 İnşaat Otomotiv Gıda Kuyumculuk İletişim Petrol İthalat İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti Necat Canlı ve Mehmet Sabrı Canlı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldermin Elektirk İnşaat Metal İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hasan Gül tarafından 15 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Halk GYO'nun PR ajansı Grup 7 İletişim oldu!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen markalarından Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın iletişim danışmanlığını Grup 7 İletişim yürütecek.

Nurol GYO'nun PR ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu!

Gayrimenkul sektörünün köklü ve lider markalarından Nurol GYO'nun iletişim ajansı Goodworks İletişim Danışmanlığı oldu.

Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi Haberi

Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi

Saf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı  Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi ile 25 bin USD+KDV karşılığında hizmet sözleşmesi imzalayacak. 


Açıklama:

SAF GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI ANONİM ŞİRKETİ'nin Yönetim Kurulu üyeleri aşağıdaki kararı almışlardır;


Şirketimizin, Oracle EBS Entegrasyonu, E- Fatura ve E- Defter Lisans Kurulum ve Devreye Alma hizmetleri işinin yapılması kapsamında Aktek Bilgi İletişim Teknolojisi San. ve Tic. A.Ş ile 25.000-USD+KDV (YirmibeşbinAmerikanDoları) karşılığında hizmet sözleşmesi imzalanmasına 


Karar verilmiştir.


Tüm yatırımcılarımızın ve kamuoyunun bilgilerine sunarız.


Saygılarımızla,


SAF Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı...