21 / 05 / 2024

Aktif Bank kaç ödül aldı

Aktif Bank kaç ödül aldı

Yatırım bankası Aktif Bank, faaliyet raporlarının Oscar’ ı olarak kabul edilen ' Arc Ödülleri Yarışması 'nda ikisi dünya birinciliği olmak üzere toplam 5 ödül kazandı.

PTT 100 bin TL kredi desteği veriyor! Milyonları ilgilendiriyor! Ayrıntılar netleşti! Hemen başvurun!

PTT, Türkiye genelinde milyonlarca kişiye kredi desteği sunmaya devam ediyor. PTT, Aktif Bank işbirliğiyle  ev hanımlarına 100 bin TL'ye kadar kredi veriyor. Ayrıntılar netleşti. Hemen başvurun!

Ziraat Bank Kart sahiplerine 2.500 lira verilecek! Son 8 gün, kaçırmayın!

En çok tercih edilen bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası yaptığı son dakika açıklamasında yeni kampanyasını da duyurdu. Söz konusu kampanya için son 8 gün, kaçırmayın...

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Ing Bank'tan market alışverişlerinde 240 TL kazanma fırsatı! Son tarih 30 Haziran!

İng Bank'tan müşterilerine sıcak bir yaz sürprizi! Market alışverişlerinizde tam 240 TL kazanabileceğiniz bir fırsatla karşınızda. Bu fırsatı kaçırmamak için son tarih 30 Haziran olarak belirlendi. 

Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında?

Akmerkez'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak aktif bir şekilde görev alan Sinan Kemal Uzan kimdir? Sinan Kemal Uzan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Khalil El Debs kimdir? Hangi görevlerde bulundu? Kaç yaşında?

Odea Bank A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Kredi Komitesi Üyesi Khalil El Debs kimdir? Kaç yaşında? Khalil El Debs daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Khalil El Debs'in eğitim hayatı nasıldı?

PTT ve Aktif Bank’tan emeklilere 100 bin verecek! İşte o detaylar

PTT ve Aktif Bank ortaklığıyla gerçekleşecek olan kampanyayla birlikte emekliler için 100 bin TL kredi ödemesi gerçekleştirileceği duyuruldu.  

PTT ve Aktif Bank birleşti emeklileri sevindiriyor! İşte o kampanyanın detayları

Emeklileri sevindiren yeni bir müjde PTT'den geldi. PTT 80.000 TL’ye kadar emekli kredi kampanyası verileceği duyurdu. Emeklileri sevindirecek güzel bir gelişmede de PTT ve Aktif Bank’tan geldi.

ING Bank'ın bu kampanyası kaçmaz! Harcadıkça kazanacaksınız

Ülkemizde yaşanan yüksek enflasyon ve paralelinde düşen alım gücü bankaları ve marketleri daha çok kampanya yapmaya sevk etti. ING Bank'tan gelen 240 TL'lik alışveriş kampanya duyurusu rağbet gördü. Kampanyanın detayları haberimizde.

PTT'den emekliye ilaç gibi kredi kampanyası! Borçluların derdine derman olacak!

Borcu olan emekliye 100.000 TL nakit imkanı PTT ve Aktif Bank iş birliği ile oluşturuldu.

İNG bank'tan büyük jest! Hem alışveriş yapıp hemde 175 TL kazanmak ister misiniz? Bu imkanı kaçırmayın

 Ekonomik şartların iyileşmemesi bankaları kampanya yapmaya devam ediyor. 2023 yılına kampanya ile giren bankalardan biri de İNG bank.  300 TL ve üzeri her ikinci harcamanıza 35 TL, toplamda 175 TL bonus kazandıran imkana sahip olmak isterseniz haberimizi okuyun.

Ey ahali bu devirde bunu kimse yapmaz! Ziraat Bankası masraflarınıza ortak oluyor! Bu tarihi kaçırmayın

Ziraat bankası, 'bank kart' sahibi olanların market masraflarına ortak oluyor. Bakkal, Kasap, Manav ve Şarküteri harcamalarına Bankkart TL veriyor. Ziraat bankasının bu kampanyası hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için Haberimizi okuyun. Peki Ziraat bankası, 'bank kart'a kaç TL veriyor?

3 bankada kıyamet koptu! Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank peş peşe açıkladı! Duyanlar inanamadı!

Emekli vatandaşların en çok tercih ettiği bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, Halk Bank ve Vakıfbank emeklilere verdikleri promosyonları artırmaması nedeniyle müşterilerini başka bankalara kaptırdı. Devlet bankalarından umduklarını bulamayan emekliler isyan etti...

Aktif Bank kaç ödül aldı Haberi

Aktif Bank kaç ödül aldı


Yatırım bankası Aktif Bank, faaliyet raporlarının Oscar’ı olarak kabul edilen 'Arc Ödülleri Yarışması'nda ikisi dünya birinciliği olmak üzere toplam 5 ödül kazandı.


Aktif Bank’ın ödülleri 25 Eylül’de Amerika’da The New York Palace Hotel’de yapılan görkemli törenle verildi. Aktif Bank,  'İnovasyon Fabrikası – Bir Bankadan Ötesi' temalı 2013 Yılı Faaliyet Raporu ile Amerika merkezli Mercomm şirketi tarafından bu sene 28.’si düzenlenen Arc Ödülleri yarışmasının uluslararası bankalar klasmanında beş ödülün birden sahibi oldu.


Şirket, “iç sayfa tasarımı” ve “geleneksel olmayan faaliyet raporları” kategorilerinde 2 dünya 1.’liği, “Finansal Data” kategorisinde dünya 2.’liği, “Metin” ve “Kapak Tasarımı” kategorilerinde 2 dünya 3.lüğüne  layık görüldü. Yarışmaya bu sene 34 ülkeden 3 binin üzerinde başvuru yapıldı.


Aktif Bank Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Önder Halisdemir yaptığı konuyla...