05 / 05 / 2024

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Turizmciler 2014'den ümitli!

Türkiye Otelciler Federasyonu Başkanı (TÜROFED) Osman Ayık, turizm sektörünün 2013 yılında çok iyi performans sergilediğini, 2014 yılında da benzer bir trendin oluşacağını tahmin ettiklerini bildirdi.

AKTOB Başkanı: Kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettik!

Akdeniz Turistik Otelciler Birliği (AKTOB) Başkanı Kaan Kavaloğlu, turizm sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AKTOB Başkanı Kavaloğlu, kayıt dışı ve fahiş fiyatlarla konutların kiraya verilmesinde özellikle mücadele ettiklerini söyledi.

Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısı azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya'dan Türkiye'ye gelen turist sayısının azalacağını bildirdi.

Rus pazarındaki daralma Antalya turizmini etkileyecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, Rusya pazarındaki daralma devam ederse yılın tamamında 1 milyona yakın Rus turistin eksileceğini bildirdi.

Rus turist sayısındaki gerileme azalacak!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, tur uçaklarına devlet tarafından verilen 6 bin dolarlık yakıt desteğin olmaması durumunda Rus pazarındaki daralmanın yüzde 40'ı aşacağını söyledi.

Uçaklara yakıt desteği turizme 15 milyon dolar katkı sağlayacak!

AKTOB Başkanı Hacısüleyman, yakıt desteğinin sektöre 15 milyon dolarlık katkı sağlayacağını söyledi. Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörüne yönelik nisan ve mayıs aylarında bazı ülkelerden

Yusuf Hacısüleyman: 1 milyon turist kaybedeceğiz!

Ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, bu yıl 1 milyon kayıp beklediklerini söyledi. Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı.

Rusya'dan yapılan rezervasyonlarda yüzde 20 gerileme yaşandı!

AKDENİZ Turistik Otelci İşletmecileri Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ruble krizi yaşanan Rusya’dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirterek, bu yıl için toplamda yüzde 30, yani 1 milyon kayıp beklediklerini açıkladı.

Kadın turistler en çok Antalya'yı tercih ediyor!

Kadın turistlerin Antalya 'yı tercih ettiğini belirten AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, " Yalnız seyahat eden kadınların sayısı, erkeklerden 1 milyon kişi kadar fazla " diye konuştu.

Resort Turizm Kongresi yarın başlıyor!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye’nin imaj sektörü olduğ

4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi ne zaman?

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, 27-28 Kasım tarihlerinde Antalya'da düzenlenecek 4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi'nde turizm sektörünün karar verici olacağını söyledi...

Turizmde 2015 zor bir yıl olacak!

Akdeniz Turistik İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü olarak 2015 yılının zor bir olacağını söyledi. Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Sururi Çorabatır ise, turizmin Türkiye'nin imaj sektörü olduğ

Yusuf Hacısüleyman: Gelecek yıl turizm sezonu zor geçecek!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

4. Uluslararası Resort Turizm Kongresi 27-28 Kasım'da!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, turizm sektörü açısından 2015 yılının zor bir yıl olacağını fakat bunun üstesinden geleceklerini düşündüklerini söyledi.

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman Haberi

AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman

Akdeniz Turistik Otelci İşletmecileri Birliği (AKTOB) Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ruble krizi yaşanan Rusya'dan rezervasyonlarda yüzde 20 gerilime olduğunu belirterek, bu yıl için toplamda yüzde 30, yani 1 milyon kayıp beklediklerini açıkladı. Hacısüleyman, Almanya'dan gelen 5.5 milyon turistin 1.5 milyonunun Türk olduğunu, bu pazarda da imaj bozukluğu nedeniyle azalma beklendiğini belirtti. Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Ocak ayı meclis toplantısında ATSO Başkanı Çetin Osman Budak ile ATSO yönetim kurulu üyesi de olan AKTOB Başkanı Yusuf Hacısüleyman, ruble krizi yaşanan Rusya pazarına ilişkin 2015 yılı beklentilerini açıkladı. 


Rus pazanyla ilgili trendin negatif yönde seyrettiğini açıklayan Yusuf Hacısüleyman, şu ana kadarki, rezervasyonlann yüzde 20 geriden geldiğini, bu oranın toplam rakamın yüzde 5'ine denk geldiğini söyledi. Esas değerlendirmenin mart sonunda yapılabileceğini kaydeden Hacısüleyman...