15 / 05 / 2024

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan "Manisa'da hala yaşadığı konutun depreme dayanıklı olup olmadığını bilmeyenler var. Manisalı vatandaşlarımız binaların depreme dayanıklılığını ölçtürmeli." açıklamasında bulundu.

Ferdi Zeyrek, 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız'!

CHP Manisa İl Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisa'daki kentsel dönüşüm projesine ilişkin konuştu. Zeyrek, kentsel dönüşüme karşı olmadıklarını, Türkiye genelinde güzel örnekler olduğunu söyledi. Ancak 'Kentsel dönüşümde rantın oluşmasına kesinlikle karşıyız diye de belirtti.

TOKİ Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi! Manisa'lılara son dakika ucuz konut müjdesi!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Manisa projesi için dört gözle beklenen tarih geldi. İşte TOKİ Manisa projesi detayları...

Manisa Lalapaşa ve Mutlu mahallelerindeki dönüşümde son durum ne?

CHP Manisa İl Başkanı Semih Balaban, Lalapaşa ve Mutlu mahallelerinde sürdürülen kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Manisa'da ilk 6 ayda 2 bin 85 adet konut satıldı!

Manisa'da ilk 6 ay içerisinde 2 bin 85 adet konut satışı yapıldığını dile getiren TÜGEM Manisa İl Başkanı Fahrettin Eryılmaz, kentin konut satışlarında ilk 20 şehir içerisinde yer aldığını belirtti. 

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Manisa Kula'ya yeni hastane müjdesi!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Manisa İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı’yı makamında ağırladı. Başkan Tosun, İl Sağlık Müdürü Bayrakçı ve beraberindeki heyet ile birlikte Kula’ya yapılacak yeni hastane arazisinde incelemelerde bulundu.

Manisa Lütfiye Mahallesi’ne yeni altyapı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Saruhanlı’nın Lütfiye Mahallesi’nde altyapı yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Manisa Akhisar'daki binalar dayanıksız zemin üzerinde uyarısı!

Jeoloji Mühendisleri Odası Manisa İl Temsilcisi Kerem Kadir Oğuz, Manisa Akhisar'da yaşanan sarsıntıların kuzeybatı-güneydoğu doğrultulu bir hat boyunca yoğunlaştığına dikkati çekip, bunun buradaki fay hattının bir kısmının hareket ettiğinin bir göstergesi olduğunu söyledi.

Manisa Ilıca İçme Suyu Tesisi’nin çevre düzenlemesi yapılacak!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Merkez Şehzadeler ilçesinin su ihtiyacını karşılayan Ilıca İçme Suyu Tesisi’ni ziyaret etti. Aslay, tesisin çevre düzenlemesinin kısa zamanda yapılacağını belirtti.

Manisa Yunusemre'de 60 milyon TL'ye satılık arsa!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yunusemre İlçesi Uncubozköy Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İhalesi 21 Eylül 2016 Çarşamba günü gerçekleştirilecek arsanın satış bedeli 60 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Manisa Kula başvurusu bugün başlıyor!

Peşinatların 8 bin 531 liradan başladığı projede fiyatlar 71 bin 093 TL'ye. TOKİ Manisa Kula başvurusu bugün başlıyor...

Manisa Salihli'de 12.6 milyon TL'ye satılık 12 arsa ve arazi!

Manisa Salihli Belediye Başkanlığı, Kabazlı, Kemer, Durasıllı, Eldelek ve Kemerdamları'nda bulunan 12 arsa ve zeytinlik arazilerini satışa çıkardı. İhaleleri 6 Eylül 2016'da gerçekleşecek arsa ve arazilerin toplam bedeli 12 milyon 623 bin 820 TL olarak belirlendi.

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan Haberi

AKUT Manisa İl Temsilcisi Özcan

TÜRKİYE'nin en büyük depremi olarak nitelendirilen ve yaklaşık 17 bin 500 vatandaşın hayatını kaybettiği 17 Ağustos depreminin 17. yılında açıklamada bulunan AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan, Manisa'nın da deprem kuşağı içerisinde olan riskli iller arasında yer aldığını söyleyerek Manisalı vatandaşların depreme yeteri kadar hazır olmadığını öne sürdü. 


Türkiye'yi derinden etkileyen ve yaklaşık 17 bin 500 kişinin hayatını kaybettiği, yaklaşık 43 bine yakın insanın da yaralandığı 17 Ağustos 1999 depreminin 17. yıldönümü nedeniyle açıklama yapan AKUT Manisa İl Temsilcisi Hakan Özcan, 17 Ağustos depreminin yüzyılın felaketi olarak anıldığını belirterek, "Yüzyılın felaketi olarak anıldı bu felaket. Şu ana kadar o büyüklükte bir deprem dünyanın hiçbir yerinde meydana gelmedi. Yaklaşık 17 bin 500 civarında vatandaşımız resmi kayıtlara göre hayatını kaybetti. 43 binden...