16 / 05 / 2024

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatı son durum

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatı son durum

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi. Okul müdürü Serkan Yaşar, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi.

Fuzul GYO Fatih Oteli'nin iskanı alındı! 

Fuzul GYO'nun mülkiyetinde yer alan İstanbul İli, Fatih İlçesi, Akşemsettin Mah. 2028 ada, 49 parsel üzerinde kayıtlı bulunan otel binasının iskanı alındı. İşte ayrıntılar... 

İBB'den Eyüpsultan'a 703 yeni konut geliyor! Dev projenin temeli atıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB), Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi'nde hayata geçireceği kentsel dönüşüm projesinin temeli atıldı. Söz konusu projede 703 yeni konut yer alacak.

Eyüpsultan'da 6 bin 500 konutluk yerinde dönüşüm projesinin temeli yarın atılıyor!

Eyüpsultan'da saçak parseller olarak adlandırılan Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap Mahalleleri'nde bulunan 6 bin 500 konut için “Yerinde Dönüşüm” adıyla kentsel dönüşüm projesinin temeli yarın atılacak. 

Tütün mamüllerindeki yasa dışı ticaret yüzünden devlet 70 milyar lira vergi kaybına uğruyor!

Tütün mamüllerindeki kaçakçılık tütün sanayicileri isyan ettirdi. Sanayiciler yasa dışı ticaretten hem ülke ekonomisinin hem de toplumun büyük zarara uğradığını belirterek ilave düzenlemeler ve denetimler ile kaçakçılığın önlenmesini istiyor.

Eyüpsultan Akşemsettin Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan ilçesi, Akşemsettin Mahallesi, 113 ada, 160, 161, 162 ve 163 parseller ve Yakın Çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 20.12.2022 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İstanbul'da dev kentsel dönüşüm start alıyor! 6 bin 500 konut için tarihi gün!

Eyüpsultan'ın Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan 6 bin 500 konutun dönüşümü resmen başlıyor.

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mam Murat Ak Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ak tarafından kuruldu.

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mam Emlak Danışmanlık Limited Şirketi  Başakşehir’de 2 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Özdemir tarafından kuruldu.

Ahmet Akın'dan Kuzey Marmara Otoyolu açıklaması!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı ve Kınalı-Odayeri kesimlerindeki olağanüstü ek maliyet artışlarını sahiplenen olmadı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, konuya ilişkin konuştu.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş İstanbul Fatih Akşemsettin Şb. bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

İstanbul Eyüp'teki kentsel dönüşümde son durum ne?

İstanbul Eyüp'te Akşemsettin, Karadolap, Çırçır, Yeşilpınar Mahallelerinde yapılacak kentsel dönüşüm projesi 6 bin 500 konut içerirken 30 bin kişiyi etkileyecek.

Alibeyköy Uygulama İmar Plan Notu Değişikliği İBB Meclisi’nde onaylandı!

Eyüpsultan Alibeyköy'de saçak parseller olarak nitelendirilen, Akşemsettin, Çırçır, Yeşilpınar ve Karadolap mahallelerinde yer alan, 6 bin 500 konutu ve yaklaşık 30 bin kişiyi ilgilendiren yılların sorunu çözüme kavuşuyor. 

Eyüpsultan'da yarı olimpik havuz inşa ediliyor!

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in Eyüpsultanlılara verdiği vaatler arasında olan iki yüzme havuzundan ilki olan Akşemsettin Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun yapım çalışmaları hızla devam ediyor, ikinci havuz yapımına da başlandı.

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatı son durum Haberi

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatı son durum

Akyazı Akşemsettin İmam Hatip Ortaokulu inşaatının 60 iş günü içerisinde tamamlanacağı bildirildi.


Okul müdürü Serkan Yaşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, 60 günde yapılacak okul inşaatının en kısa sürede bitirilmesi için çaba sarf edeceklerini söyledi. 


Bu yıl beşinci sınıfta okuyacak öğrencilerin kayıtlarını alacaklarını belirten Yaşar, "Öğrencilerimiz,  inşaat tamamlanana kadar Kuzuluk Mahallesi'ndeki Mehmet Soykan Ortaokulu'nda eğitim görecek. Tadilatın ardından okulumuz bu yıl ilk öğrencilerini bünyesine alacak. Kayıtlarımız başladı" diye konuştu.


Yaşar, Kuzuluk, Şerefiye, Reşadiye, Beldibi, Yongalık, Ballıkaya, Taşyatak, Hanyatak, Kayabaşı ve Boztepe mahallelerinde oturan öğrencilerin okula başvurularını yapabileceğini sözlerine...