04 / 05 / 2024

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde başlatmış olduğu alt yapı çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya Akyazı'da alt yapı ve üst yapı çalışmaları sürüyor!

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuzuluk Orta Mahallesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını sürdürüyor.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Sakarya Akyazı Belediye Meclisi'nde imar görüşüldü!

Sakarya Akyazı Belediyesi'nin Ekim ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Meclis oturumunda, imar planı uygulamaları görüşüldü.

Akyazı Belediyesi faizsiz ev sahibi yapıyor!

Akyazı Belediyesince hayata geçirilen ’Yıldız Konutları’ projesinde daireler teslim edilmeye başlandı. 50’ye yakın dairenin satışı gerçekleştirilirken, vatandaşlar faizsiz, kredisiz, taksitle ev sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Akyazı'ya yeni kafeterya!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar yaptığı açıklamada Sakarya'nın yeni kafeterya projesi için ihaleye çıkacaklarını söyledi.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Akyazı'da turistik bölgede yol sorunları çözülüyor!

Akyazı'da özellikle turistik bölge olan Kuzuluk Mahallesi ve Pazarköy mahalle yolunun çukurları sorun dolmaya devam ederken Akyazı Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili açıklama yaptı.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Çorum Belediyesi'nde kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekipleri Gülabibey mahallesi Kapaklı 1. Sokak’ta asfaltlama çalışmasını tamamladı.

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Akyazı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

İlçe genelindeki tüm mahallelerde hava şartlarının da elverdiği ölçüde çalışmalarını aralıksız olarak yürüten Akyazı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, Ballıkaya Mahallesi, Dedeler Mahallesi, Madenler Mahallesi, Haydarlar Mahallesi ve Salihiye Mahallesinde kanal temizliği, künk ve büz döşeme çalışmaları, dere ıslah çalışmaları, okul binaları çevre temizliği, betonluk çakıl serimi, set yapımı gibi çalışmaları...