03 / 05 / 2024

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Bordo-Mavili yönetim Şehit Ömer Halisdemir’in ailesini Akyazı Stadı’nın açılışına davet etti. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.

İstanbullulara müjde! Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı açılış için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Başakşehir-Kayaşehir Metro Hattı'nın açılışına günler kaldığını dile getirerek, söz konusu metro hattını İstanbulluların hizmetine sunmak için gün saydıklarını dile getirdi.

Okulların açılmasına yakın Show Market’ten büyük indirim! İşte 31 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına çok kısa bir süre kala Show Market, kırtasiye malzemelerinde indirim yaptı. 8 Eylül 2022’ye kadar sürecek indirimlerin kataloğu da açıkladı. İşte, pek çok üründe indirim yapan Show Market’in 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Çocuğu olanlar 2 bin 337 liralık yardım parasını kaçırmasın! Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken…

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), okulların 12 Eylül'de açılacağını bildirdi. Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken çocuklu ailelere devlet eli ile ne gibi yardımların yapıldığı büyük merak konusu. İşte detaylar…

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yarın açılışı yapılacak, CSO yeni binasına ilişkin, "Pandemiden sonra biz burada hafta içi, hafta sonu çok düzenli konserlere imza atacağız, dünyada ses getiren konserlere imza atacağız, yurt dışından da birçok grubun buraya gelmesini sağlayacağız" dedi.

Giresun'daki okullar yeni eğitim-öğretim yılı açılışına yetişecek!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yaptığı açıklamada, "İnşaat Emlak Dairesi ekiplerimiz, afetten etkilenen kurumlarımızda incelemelerini tamamladı. El birliğiyle bölgedeki okullarımızı yeni eğitim-öğretim yılının açılışına hazır hale getiriyoruz" diye konuştu.

Halkalı-Gebze banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı!

İstanbulluların uzun zamandır beklediği Halkalı-Gebze arası yeni banliyö hattının açılışına 28 gün kaldı. Sona yaklaşılan projede yeni istasyonlar belli oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına saatler kaldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve çok sayıda devlet başkanının katılımıyla bugün hizmete açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına dakikalar kaldı. Dünya liderleri açılış törenine katılmak için İstanbul'da gelmeye başladı...

İstanbul Yeni havalimanının bağlantı yolu bugün açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kuzey Marmara Otoyolu'nun İstanbul Yeni Havalimanı'na bağlantıyı sağlayacak olan Tayakadın Kavşağı-Odayeri kesimi bugün açılıyor. 

İngiltere Bakanı Alan Duncan, Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak!

İngiltere Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Avrupa ve ABD'den Sorumlu Devlet Bakanı Alan Duncan, İstanbul Yeni Havalimanı'nın açılışına katılacak.

Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor!

Yaklaşık 10 bin kişinin çalıştığı İstanbul Yeni Havalimanı'nda, 7 gün 24 saat esasına göre olağanüstü bir çalışma gerçekleştirildi. Dünyanın en büyük havalimanı yarın açılıyor.

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi! Haberi

Akyazı Stadı’nın açılışına Şehit Halisdemir’in ailesi davet edildi!

Trabzonspor şehitler için bir kez daha hassasiyet gösterdi. Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Akyazı Spor Kompleksi Koordinatörü Gökhan Saral, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında şehit düşen Piyade Astsubay Ömer Halisdemir'in ailesini Akyazı Stadı'nın açılış maçına davet ettiklerini bildirdi. Saral, Şehit Ömer Halisdemir'in ağabeyi Doğan Halisdemir'e Trabzonspor olarak başsağlığı ve sabır dilediklerini ifade ederek, "Şehidimizin büyüdüğü yer olan Çukurkuyu'nun amatör spor kulü- büne Ömer Halisdemir'in isminin verileceğini öğrendik. Kulübün eksik ve ihtiyaçlarına Trabzonspor olarak destek olacağımızı belirttik. Yönetim Kurulumuz ve Muharrem Usta'nın selamlarını ilettik. Kahraman evladımızın ailesini Akyazı'nın açılışına davet ettik" dedi. Kulüp daha önce de açılışta 81 ilden 81 şehit yakınını ağırlayacağını açıklamıştı.


15 Temmuz'da darbe girişiminin akışını değiştirerek büyük bir kahramanlık örneği gösteren ancak şehit düşen Piyade...